• Etusivu
  • Varusteet

Haluatko testata henkilönostinta ilmaiseksi?

Voita Janneniskan henkilönostin käyttöösi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Janneniska Oy
Päivitetty 15.04.2024
20233_81137.jpg

Vaatiiko talosi huoltotoimenpiteet turvallista tapaa päästä kivijalkaa korkeammalle?

Oletko aikeissa tehdä mökkiremonttia tai vaatiiko talosi huoltotoimenpiteet katonrajaan nousua? Joko teidän yrityksenne on kokeillut työkohteissa Janneniskan henkilönostinta?

Kotona ja työmaalla riittää varmasti kohteita, jossa henkilönostinta kaivataan: aurinkopaneelien asennus, rännien puhdistus, talonmaalaus, kattoprojektit, korkean pensasaidan trimmaus tai yleiset kiinteistöhuollon toimenpiteet. Kerro meille, mihin työhön tarvitsisit avuksesi Janneniskan henkilönostinta ja missä kohde sijaitsee. Janneniska valitsee sopivat testaajat ja ilmoittaa heille valinnasta henkilökohtaisesti.

Milloin testataan?

Testausjakso ajoittuu 29.4.– 12.5.2024 väliselle ajalle. Voit ottaa henkilönostimen arkipäiväksi tai viikonlopuksi, miten sinulle parhaiten sopii.

Mikä nostin on tarjolla?

Kun kerrot, mihin tarkoitukseen tarvitset henkilönostinta, Janneniskalla osataan suositella sinulle tarvitsemaasi kalustoa. Valittavana on siis nostimia aina JN9-mallista JN29:ään. Kaikki Janneniskan henkilönostinmallit ovat käytettävissäsi.

Mistä henkilönostin noudetaan?

Nostin on noudettavissa Janneniskan vuokrapisteestä. Huomioithan, että nostimia on tarjolla kaikista vuokrapisteistä ympäri Suomea.

Mitä testaajalta odotetaan?

Voit olla yksityishenkilö tai pienyrittäjä, ja odotamme että olet valmis vastaamaan kirjallisesti muutamiin kysymyksiin tai vaikka kirjoittamaan kokonaisen artikkelin, sekä ottamaan henkilönostimen käytöstä projektissasi muutamia kuvia. Valmiit jutut julkaistaan Rakentaja.fi:ssä ja Janneniskan kanavissa.

Info

Info

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolella.
Testausjakso on 29.4.– 12.5.2024.
Hakuaika päättyy 28.4.2024. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Teksti ja kuvat tulee palauttaa viimeistään tiistaina 14.5.2024. Lähetämme tarkat ohjeet sekä kysymykset testiin valituille henkilöille.

Info

Info

Säännöt

Lähetä hakemuksesi artikkelin lomakkeella 8.4.–21.4.2024 välisenä aikana. Osallistuneiden joukosta Janneniska valitsee 3 testikohdetta. Testaajille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Kilpailuun osallistujien tulee olla 18-vuotta täyttäneitä ja omistaa B-ajokortin. Osallistumalla sitoudut vastaamaan kysymyksiin sekä ottamaan kuvia henkilönostimen käytöstä.

Janneniska Oy
Varusteet
rakennustelineet
tikkaat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20235_81757.jpg
Ensimmäistä kertaa henkilönostinta käyttämässä - näin käyttö sujui
Kevät on erilaisten kodin huoltotöiden aikaa. Tarkistuslistalta löytyy nopeasti ainakin katon ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistus, rännien puhdistus, maalaustöitä sekä mahdollisia puuston siistimisiä. Tikkailta työskentely on aina turvallisuusriski, joten miten työt saisi tehtyä turvallisesti, nopeasti sekä siististi?Vantaalainen perheenäiti Heli Meriläinen yhdessä poikansa Eetun kanssa ratkaisi ongelman omalla kohdallaan ottamalla testikäyttöön Janneniskan JN23 henkilönostimen, jonka kanssa oman kodin huoltotyöt sujuivat turvallisesti ja nopeasti.
20235_81818.jpg
Näin aurinkopaneelien asennusaika lyheni usealla tunnilla
Edellisenä syksynä asennettiin Laamasten kaksikerroksisen omakotitalon katolle 16 aurinkopaneelia. Asennus suoritettiin silloin ilman nostinta, mikä oli erittäin työlästä ja riskialtista. Kun tuli aika asentaa 8 aurinkopaneelia lisää, tällä kertaa autotallin katolle, päättikin Henri Laamanen kokeilla muuta asennustapaa. Avuksi hankittiin Janneniskan JN24 nostolava-auto.Näin työ sujui apuvälineen kera.
20237_82637.jpg
Aki testasi henkilö­nostinta: Ulottuva ja yllättävän ketterä
Katolle pitäisi päästä. Siihen tarvitaan turvavaljaat, turvalliset tikkaat tai peräti rakennustelineet, turvavarusteet, tuulettomat sääolosuhteet ja mitä muuta vielä. No ei nyt aivan näinkään. Helpommallakin pääsee.Omakotitalossa Turussa piti päästä katonpesuun, sadevesikourujen puhdistukseen ja lisäksi piti maalata räystäät sekä ikkunapellit. Tähän kaikkeen tarvittiin helppokäyttöinen ja näppärä tapa päästä korkealle turvallisesti. Niinpä Aki marssi Janneniskan Turun toimipisteelle katsomaan, löytyisikö apu ongelmaan sieltä.Sieltähän löytyi henkilönostin, mallia JN24!
20214_65417.jpg
Rakennusteline ei ole vain uudisrakentajan apuri - 5 vinkkiä telineiden käyttöön
Rakennusteline voidaan helposti mieltää vain uudisrakentajan apuvälineeksi isoissa tai pienissä kohteissa. Esimerkiksi piharakennuksen katon kasaus onnistuu helpommin telineiltä tai sisäkaton kipsilevyjen asennus, mutta rakennustelineillä voi tehdä paljon muutakin. Olemme koonneet 5 vinkkiä telineiden käyttöön.
20224_77905.jpg
Näin vältät vaaratilanteet tikkailla - huomioi nämä seikat
Turvallisuus on ykkösasia rakennustyömailla, ja turvallinen työskentely edellyttää, että valitaan oikeat välineet oikeaan työhön. Tikkaita ja rakennustelineitä valitessa kannattaakin huomioida, onko tarkoitus työskennellä matalalla vai vähän korkeammalla. Onko tärkeintä turvallisuus noustessa ja laskeutuessa korkealta? Työskennelläänkö portaikossa tai vaatiiko työkohde jykevämmän rakennustelineen? IKH:n valikoimasta löydät ratkaisun kaikenlaisiin tikas- ja rakennustelinetarpeisiin.Työskenteletpä korkealla harvoin tai päivittäin, on tärkeää tietää, mitä tikkaiden tarkastuksessa tulee huomioida. Tarkastuksista on myös hyvä tehdä säännöllinen rutiini. Lue artikkelista kattavat ohjeet tikkaiden tarkastukseen!
Mies seisoo rakennustelineillä
Uusi kaide nopeuttaa rakennustelineiden pystytystä turvallisuus edellä
Rakennustelineet – ilman et pärjää, mutta pystyttäminen tuntuu riesalta. Aika on rahaa. Rakennustelineet pitää saada kasattua nopeasti työmaalla, mutta turvallisuudesta ei saa tinkiä. IKH tuo telinemarkkinoille Altrex Safe-Quick uutuuden, joka lupaa nopeuttaa ja helpottaa telineiden kasaamista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton