• Etusivu
 • Talo

Bosch uudisti painepesurit - voimaa, liikkuvuutta ja tehokkuutta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 30.09.2013
20139_36482.jpg

Bosch on tuonut markkinoille täysin uudistuneen painepesurisarjan. Uudet Aquatak DIY painepesurit tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon kaikkiin käyttökohteisiin. Sarjasta löytyy kolme erilaista pesuria erilaisiin tarpeisiin kevyestä käytöstä kattaviin puhdistusratkaisuihin.

Aquatak DIY painepesurit eroavat toisistaan virtausnopeuksiltaan ja paineen tuottavuutensa osalta, mutta ne kaikki tarjoavat samat edut: pistoolin, lisävarusteita sekä suurpaineletkun, jotka on sijoitettu pesuriin näppärällä ja tilaa säästävällä tavalla. Kaikki laitteen tarvikkeet ovat ulottuvillasi juuri silloin kun niitä tarvitset.

Painepesureiden halutuimmat ominaisuudet samassa paketissa

Painepesureiden käyttäjätutkimuksissa arvostetuimmiksi osoittautuneet ominaisuudet: paineen tuottavuus, tehokkuus ja liikuteltavuus on uudessa Aquatak DIY –tuotesarjassa suunniteltu vastaamaan optimaalisesti käyttäjien tarpeita.

Aquatak DIY painepesureissa on suoraan ergonomisen on/off kytkimen alapuolella clearview-suodatin, joka suojaa korkealaatuista metallipumppua vedenjakelun epäpuhtauksilta. Imuputki on sijoitettu laitteen taakse mahdollistaen pesuaineiden käytön. Ergonominen, pyöritettävä Bosch-pesukahva takaa aina oikean suihkun ja SDS-pikaliittimen ansiosta letkun kiinnittäminen käy nopeasti. Bosch Aquatak DIY painepesurit ovat ergonomisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita.

Monipuolisuutta ja runsaasti lisävarusteita

Kaikkiin kolmeen Aqutak DIY pesurimalliin on saatavilla kattava valikoima myös lisävarusteita, muun muassa suutin, johon on integroitu pesuainesäiliö, kaksi erilaista pation/terassin puhdistukseen tarkoitettua päätä, 90 asteen suutin, joka helpottaa kohteen ala- ja yläpintoihin ylettymistä sekä imusuutin, jota voidaan käyttää veden poispumppaamiseen. Lisävarusteet tekevät laitteista todella monipuolisia.

Aquatak DIY painepesurimallit:

AQT 33-10 on perustason painepesuri kevyeen käyttöön. Kätevä ja helppokäyttöinen AQT 33-10 on pienen kokonsa ansiosta helppo liikutella. Laite on myös sähköpihi, sillä Bosch Auto stop –järjestelmä syöttää sähköä vain tarvittaessa. Pikaliitos SDS, pesuaineen imujärjestelmä ja integroitu varusteiden säilytys takaavat mutkattoman ja helpon käytön.

Tekniset tiedot:

 • Paine (bar) 100
 • Vesimäärä (l/h) 330
 • Teho (W) 1300
 • Max Temp (°C) 40
 • Paine (kg) 4,15
 • Letku 3 m

AQT 35-12 on helposti siirrettävä, heti käyttövalmis laite yleiskäyttöön. Alas taitettava kahva ja tukevat pyörät tekevät laitteesta helposti liikuteltavan. Kätevä 3 in 1 –suutinjärjestelmä, pikaliitos SDS ja integroitu varusteiden säilytys lisäävät käyttömukavuutta. Myös AQT 35-12:ssa on Bosch Auto stop –järjestelmä, joka säästää sähköä syöttämällä sitä vain tarvittaessa. AQT 35-12+ -mallissa on vakiona Deluxe-terassipesuri.

Tekniset tiedot:

 • Paine (bar) 120
 • Vesimäärä (l/h) 350
 • Teho (W) 1500
 • Max Temp (°C) 40
 • Paine (kg) 5,53
 • Letku 3 m

AQT 35-12+ terassipesuri
 • Paine (bar) 120
 • Vesimäärä (l/h) 350
 • Teho (W) 1500
 • Max Temp (°C) 40
 • Paine (kg) 5,53
 • Letku 5 m
20139_36483.jpg

AQT 37-13 on kattava puhdistusratkaisu kotikäyttöön. Myös AQT 37-13 painepesurissa on alas taitettava kahva, integroitu varusteiden säilytys, pesuaineen imujärjestelmä sekä sähköä säästävä Bosch Auto stop –järjestelmä. AQT 37-13 tarjoaa samalla enemmän tarvikkeita. AQT 37-13+ -mallissa on lisäksi vakiotarvikkeina Super-terassipesuri, harja ja 90 ° -suutin.

Tekniset tiedot:

 • Paine (bar) 130
 • Vesimäärä (l/h) 370
 • Teho (W) 1700
 • Max Temp (°C) 40
 • Paine (kg) 6,53
 • Letku 6 m

AQT 37-13+ terassipesuri
 • Paine (bar) 130
 • Vesimäärä (l/h) 370
 • Teho (W) 1700
 • Max Temp (°C) 40
 • Paine (kg) 6,53
 • Letku 6 m
20139_36484.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20164_46330.jpg
Rakentamisen lupa-asiat voi hoitaa myös netissä
Voit asioida Lupapisteessä silloin kuin sinulle sopii - koko hankkeen ajan. Pääset täydentämään hankkeen tietoja sähköisessä työtilassa yhdessä muiden hankkeen osapuolten kesken. Voit käydä vuoropuhelua asiointikunnan viranomaisten kanssa palvelun kautta ja lupahakemuksen jättämisen jälkeen saat hanketta koskevat viranomaispäätökset suoraan Lupapisteeseen. Asiointia voidaan kunnasta riippuen jatkaa palvelussa aina hankkeen valmistumiseen asti. Lupapisteen avulla pidät itsesi sekä muut osapuolet tietoisena hankkeen etenemisestä - kellon ympäri.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Vaasan asuntomessualueen siltaurakkasopimus on nyt allekirjoitettu
Vaasan asuntomessualueen saarireitin siltojen rakentamisesta on nyt tehty urakkasopimus. Urakkakilpailun voitti WasaCon Oy, jonka puolesta urakkasopimuksen allekirjoitti toimitusjohtaja Jarmo Uutela. Kaupungin puolesta allekirjoittajana toimi Asuntomessujen projektipäällikkö Keijo Ullakko. Urakan bruttosumma on 768 000 €.Sillat ovat osa asuntomessualueen kevyen liikenteen väyliä, joita kaupunkilaiset voivat käyttää myöhemmin kävelyreittinä. Siltareitti kulkee Terapiasaaren ja Lammassaaren välillä ja yhdistyy molemmista päistään asuntomessualueen katuihin. Liito-oravankadun puoleisesta päästä reitti jatkuu rantaa pitkin kaupunkiin. Majavanpolun päätyyn tuleva silta johtaa Öjeniin saakka menevälle luontopolulle.– Sillat ovat tärkeä ja näyttävä osa Vaasan asuntomessualuetta. Messuaikana messuvieraat johdetaan ensin Liito-oravankadun omakotitaloalueelle ja sieltä upeaa siltareittiä pitkin Majavanpolun yhtiömuotoisten pientalojen alueelle, kertoo projektipäällikkö Keijo Ullakko.Siltojen valaistuksessa hyödynnetään uutta energiaa säästävää led-tekniikkaa. Sillat valaistaan siis kaiteisiin upotetuilla led-valaisimilla, mikä mahdollistaa lenkkeilyn myös pimeään aikaan.
20226_78545.jpg
Toimi näin, kun rahoitustarve iskee
Uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille, tärkeä hankinta kasvun vauhdittamiseksi tai pakollinen varaston täydennys? Yritysrahoitus auttaa yritystä eteenpäin silloin, kun investointitarve iskee, eikä aikaa ole hukattavaksi. Qredin yrityslainan etuna on nopeus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton