• Etusivu
  • LVI

PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 27.01.2009Päivitetty 20.12.2023
20225_78353.jpg

SprayControl ja SDS

Tarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.

SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.

3-portainen suutin

  • pystysuora, litteä säde on tarkoitettu vaakasuoraan työskentelysuuntaan
  • vaakasuora, litteä säde on tarkoitettu pystysuoraan työskentelysuuntaan
  • pyöreä säde on tarkoitettu kulmiin, reunoihin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin
20093_15383.jpg

Pieniä, mutta tärkeitä yksityiskohtia

Maalisäiliön mitta-asteikko auttaa oikean sekoitussuhteen valmistamisessa ja menekin seurannassa. Seisonta-asento mahdollistaa työn turvallisen keskeyttämisen.

Tekniset tiedot

Koneen paino: 1,3 kg
Säiliön tilavuus: 600 ml
Sumutusteho: 55 W
Ruiskutusteho: 0-110 g/min
Maalin levitys: 5 m2/12 min
Ottoteho: 280 W

20093_15389.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
LVI
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20233_81220.jpg
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20113_25106.jpg
Laadukkaat Dovia-tuotteet omaisuuden suojaksi ja turvaksi
Laadukkaat Dovia nosto-ovet, portit ja aidat omaisuuden suojaksi ja turvaksiDovia Oy on korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu ovi- ja ikkunatehdas, jolla on pitkät perinteet puusepänteollisuuden erikoisosaamisesta.Tuotteet valmistetaan laadukkaista puuraaka-aineista. Dovialta löytyy myös taitoa yhdistää puuta muihin materiaaleihin.Dovia tuotteenaHelppokäyttöinen, näyttävä, huoleton, kestävä, turvallinen, energiataloudellinen ja vaivaton ovat laatusanat, joilla Dovian tuotteita voidaan kuvailla.Dovia-palvelutPalvelut hoidetaan asiakaslähtöisesti, mittatilaustyönä, kokonaispalveluna ja jämäkästi alusta loppuun.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton