• Etusivu
  • Remontti

Aito tiilikatto nyt tarjoushintaan – säästä jopa 15 %*

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö BMI Suomi, Icopal Oy, Ormax Monier Oy
Julkaistu 28.05.2021Päivitetty 29.08.2022
20228_70854.jpg

Tiilikatto tuo arvokkuutta kotiisi ja sen alla saat nauttia hiljaisesta asumisesta niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. Kuvassa on moderni laattamainen EVO-tiilikatto, kattoon voi integroida halutessaan myöhemmin aurinkopaneelit.

Suomeen rakennettin ja remontointiin viime vuonna yli 20 miljoonaa kattoneliömetriä Rakennustutkimus RTS:n 2021 toimialaraportin ennusteen mukaan. Maailmanmarkkinat ei ole päästänyt nyt rakentajaa tai remontoijaa helpolla, koska kysynnän kasvaessa hinnat ovat nousseet ja tämä näkyy osittain jopa raaka-ainepulana. Hurja nousu näkyy eniten teräksen hinnassa.

Tämä onkin nostanut tiilikaton suosiota, jonka hinta on ennen mielletty usein kalliimmaksi kuin peltikatto. Tiilikatto nostaa myös kiinteistön arvoa ja on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan vaihtaa uusiin, mikä taas pidentää tiilikaton käyttöikää.

BMI Groupin myyntipäällikkö Teemu Talvia muistuttaakin, että kustannusten nousun takia remonttia ei kuitenkaan kannata jättää tekemättä. Jos katto vuotaa, niin siitä syntyvät kustannukset peittoavat raaka-aine ja työkustannukset joka tapauksessa.

Nyt kannattaakin tarttua syystarjoukseen, koska saat BMI Ormax -tiilikaton valmiiksi asennettuna tarjoushintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous

Miksi kannattaa valita tiilikatto?

Tiilikaton edut tulevat hyvin esille, kun haetaan hiljaista ja luonnonmukaista kattoa. Tiivisti rakennetut asuinalueet voivat olla meluisia. Tiilikatto luo sisätiloihin rauhallisen tunnelman, eivätkä myrskyt tai ulkoa tuleva melu päästä ääntä sisälle asti. Se kestää tuiskua ja tuiverrusta ja pysyy kestävänä koko elinkaarensa ajan.

Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsi kädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Kattotiilet kestävät jopa 70 vuotta. Käyttöikää pystyt helposti pidentämään säännöllisillä kattohuolloilla ja tiilikaton pinnoituksella.

Kattotiilillä pystytään toteuttamaan näyttäviä ja monimuotoisia kattoja. Vuoden 2021 King of Roofs -voiton vei Helsingin Malmilla sijaitseva 1940-luvulla rakennetun liikekerrostalon katto, jonka katemateriaaliksi oli valittu laadukas ja tyylikäs Ormax Granat -savitiili.

Kattotiilillä pystytään toteuttamaan näyttäviä ja monimuotoisia kattoja. Vuoden 2021 King of Roofs -voiton vei Helsingin Malmilla sijaitseva 1940-luvulla rakennetun liikekerrostalon katto, jonka katemateriaaliksi oli valittu laadukas ja tyylikäs Ormax Granat -savitiili.

Tiilikatto sopii niin moderniin tyyliin kuin perinteiseen maalaismaisemaan. Jykevä ja näyttävä tiilikatto nostaa myös rakennuksen arvoa. Vaikka kattomateriaalina olisi aiemmin ollut jokin muu materiaali, onnistuu kattotyypin vaihdos ongelmitta. BMI Ormaxin mallistosta löydät jokaiseen kohteeseen sopivan vaihtoehdon.

Keveyttä katolle saat uudella Ormax Aerlox-tiilikatteella. Aerlox-kattotiilet on valmistettu BMI:n kehittämästä uudesta betoniseoksesta, joka on erittäin tiivis ja luja. Tämän ansiosta Ormax Aerlox on tavallista kattotiiltä kevyempi ja silti erittäin kestävä.

Modernia ilmettä tuo Ormax EVOn graafisen linjakkaat ja ilmeeltään kevyet kattotiilet, jotka lukkiutuvat tiivisti paikoilleen mittatarkan lukkosauman ansiosta. EVO-tiilikatosta saat tehtyä helposti myös energiaa tuottavan Aurinkokaton. Integroidut aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti kattoon ja ne voidaan asentaa myös jälkikäteen ilman suuria remontteja. Katso inspiroivat kuvat Tuusulan asuntomessuilta >>

Tarkastuta kattosi valtuutetulla kattoasentajalla

Katon kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota säännöllisten huoltojen yhteydessä keväällä ja syksyllä. Tarkastuksilla ja perushuollolla mahdolliset alkavat viat paljastuvat ajoissa ja ne saadaan korjattua ennen isompia vahinkoja. Huollettu katto kestää pidempään, mutta vuosikymmeniä vanha katto voi silti olla jo tiensä päässä, materiaalista riippumatta.

Jos katon kunto arveluttaa, voi ammattilaiselta pyytää katon kuntoarvion, jolloin perusteellisen tarkastuksen lisäksi saadaan arvio siitä, miten juuri kyseinen katto remontoidaan parhaalla tavalla. BMI Ormaxin valtuutetut kattoasentajat ovat luotettava ja turvallinen valinta asiantuntijaa haettaessa. Kattoammattilaisen tekemässä katon kuntotarkastuksessa asiakas saa arvion katon kunnosta sekä toimenpidesuosituksen.

Info

Info

SYYSTARJOUS!-15 % kattoremontista*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi, niin BMI Ormaxin valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Ormaxin avaimet käteen -kattoremontti ammattilaisen asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

* 15 % alennus lasketaan urakoitsijan ohjehinnasta.

Tarjous voimassa vain 18.9.2022 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.

20228_79441.jpg
BMI Suomi
Icopal Oy
Ormax Monier Oy
Remontti
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20214_69793.jpg
Uusi katto kotiin tai mökille keväthintaan - pyydä ilmainen kartoitus
Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!
200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20191_55863.jpg
Talvi on paras aika tehdä taloyhtiön katon kuntoarvio
Vesivekin työmiehet eivät pakkasessa hyydy, vaan kuntoarviot ja remontit pyörivät yhtä lailla talvikuukausinakin. Itse asiassa talvi on mitä mainiointa aikaa tarkistuttaa taloyhtiön katon kunto. Taloyhtiön hallituksen sekä isännöitsijän lainsäädännössä määritellyn huolellisuusvelvoitteen täyttymiseksi kannattaa hyödyntää asiantuntijoita. Kun toimit ripeästi, saat katon kuntoon kevääksi ja voit huoletta ottaa vastaan kevään sulamisvedet ja putoavat lumikuormat.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton