• Etusivu
  • Rakentaminen

Videoarkisto

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
9_P_24176.jpg

Viime vuoden lopulla kerroimme videoiden lisäysmahdollisuudesta Rakentaja.fi-palveluun YouTuben kautta. Jälleen kerran kumppanimme olivat hereillä ja kyseenalaistivat toimintamallin – YouTubessa esitetään usein epämääräistä, joskus hyvinkin arveluttavaa aineistoa. Jälleen kerran kumppanipalautteen aktivoimana päätimme kehittää omaa nettivideoiden toimintamallia. Hyvä päätös - nyt meillä on tarjota yksi markkinoiden korkeatasoisimmista palveluista, high quality -videoiden ja HD-videoiden muodossa.

HD-videoiden nettijakelu mahdollistaa asiakkaan teräväpiirtomateriaalin jakelun internetissä. Teräväpiirtokaistaa voidaan käyttää myös perinteisen, korkeatasoisen DVD-materiaalin toistamiseen korkelaatuisena (high quality) verkkojakeluna. Parhaimmillaan voimme jakaa 720P ja 1080P formaattien mukaista korkealuokkaista videomateriaalia.

Asiakkaalta korkeatasoinen kuva vaatii tietysti korkeatasoista lähdemateriaalia. Edelleen voimme välittää myös ns. perinteiset nettivideotkin mahdollisimman laadukkaina, mutta parhaimman laadun saavuttamiseksi lähdemateriaalin olisi oltava HD-laatua tai vähintään perinteisellä DVD:llä. Myös korkeatasoinen kuvanlaatu ihan videotiedostona käy lähdemateriaaliksi.

YouTube mahdollisti videon sisällyttämisen myös asiakkaan omille sivuille. Myös Rakentaja.fi-videot on mahdollista sisällyttää suoraan asiakkaan omille sivuille yksinkertaisesti kopioimalla linkityskoodin (vastaava kuin YouTuben "embed"-muoto).

Kuka hoitaa?

Videomateriaali kannattaa toimittaa meille mielellään DVD-levykkeellä.

Suorakanava Oy
Raimo Koivukorpi
Luotsinmäenpuistokatu 1
28100 PORI

Videoiden liittämisestä tuotemappiin ja videokirjastoon peritään ainoastaan formaatin muuttamiseen menneen työajan korvaus.

Videoarkistoon...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20122_29476.jpg
iLOQ Privus - Yksi avain riittää
iLOQ Privus on huipputurvallinen ja innovatiivinen lukitusjärjestelmä yksityisten ihmisten ja perheiden käyttöön. Järjestelmä koostuu lukkosylintereistä, avaimista ja kahdesta ohjelmointiavaimesta. Se antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi itse määritellä pääsyoikeudet kotiisi ja vaikkapa vapaa-ajan asuntoosi ja yritykseesi.Lisää iLOQ Privuksesta...
20173_48728.jpg
Turvallista lukitusta ja joustavaa ovien avaamista
Yale Doorman on elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Älylukko mahdollistaa oven avaamisen neljällä eri tavalla. Voit itse valita toimiiko lukkosi pääsykoodilla, kaukoavaimella, älypuhelimella vain avainperänmallisella kulkutunnisteella.Älylukko helpottaa arkea. Automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven välittömästi sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa oletpa sitten kotona tai poissa. Kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja voit unohtaa kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden ja huolen sen joutumisesta vieraisiin käsiin.
20136_35491.jpg
Villa ISOVERin sisustus
Villa ISOVER oli toukokuussa sisustustyövaiheessa. Kiintokalusteet ovat asennettuna ja seinien maalit, tapetit ja laatoitukset valmiina. Villa ISOVERin sisustussuunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija Niina Riihimäki Suunnitteluhuone Riihimäestä.– Materiaalivalinnoissa kiinnitettiin tarkasti huomiota tulevan asukasperheen vaatimuksiin, sillä talon on kestettävä lapsi- ja koiraperheen elämää, Niina Riihimäki kertoo.Tutustu tästä Villa ISOVERin rakennusprojektiin
20087_11917.jpg
Messulehti tuki markkinointia
Suorakanava vastasi jo kolmannen kerran asuntomessujen virallisen messulehden tuottamisesta kokonaisvastuullisesti. Lehteä markkinoitiin näytteilleasettajille ja satakuntalaisille yrittäjille ja palveluntarjoajille kutsuvälineenä tutustumaan messujen näyttelykohteeseen tai messumatkalla erilaisten palveluiden ja tuotetarjontojen pariin. Porilaiset ja satakuntalaiset yrittäjät eivät oikein syttyneet koko messuajatukselle, niin ainutkertainen kuin se tapahtumana ja kävijämääriltään olikin. Tämä näkyi myös vähäisenä kiinnostuksena messulehteä kohtaan. Lehdestä tuli kuitenkin komea, 48-sivuinen julkaisu, jonka koko painosmäärä 150 000 kpl jaettiin Porin ympäristökuntiin reilu viikko ennen messuja – sopimuksen mukaan.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Miten laminaattitaso tulisi leikata?
Kysymys:Kummalta puolelta keittiön laminaattitaso tulisi leikata, jotta leikkausjäljestä tulisi siisti? En ole vielä ottanut käyttöpuolen muovisuojusta pois. Välineinä on pistosaha, käsisirkkeli ja käsisaha. Vaikuttaako leikkausväline siihen, kummalta puolelta laminaattitaso leikataan?
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton