• Etusivu
  • Rakentaminen

Kahdeksan miljoonaa sivua

Rakentajan toimitus
Julkaistu 04.07.2008
20087_11917.jpg

Suorakanava vastasi jo kolmannen kerran asuntomessujen virallisen messulehden tuottamisesta kokonaisvastuullisesti. Lehteä markkinoitiin näytteilleasettajille ja satakuntalaisille yrittäjille ja palveluntarjoajille kutsuvälineenä tutustumaan messujen näyttelykohteeseen tai messumatkalla erilaisten palveluiden ja tuotetarjontojen pariin. Porilaiset ja satakuntalaiset yrittäjät eivät oikein syttyneet koko messuajatukselle, niin ainutkertainen kuin se tapahtumana ja kävijämääriltään olikin. Tämä näkyi myös vähäisenä kiinnostuksena messulehteä kohtaan. Lehdestä tuli kuitenkin komea, 48-sivuinen julkaisu, jonka koko painosmäärä 150 000 kpl jaettiin Porin ympäristökuntiin reilu viikko ennen messuja – sopimuksen mukaan.

Pääosa lehden juttujen tekemisestä vastasi Suorakanavan toimittajat. Myös pääosa valokuvauksista, taitto, kahdeksan miljoonan sivun painatus ja jakelu hoidettiin Suorakanavasta. Lehden painoi Art-Print ja jakelusta vastasi Porin Jakelukeskus.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201410_41366.jpg
Hengähdyspaikka arjen kiireiden keskelle
Hongan lomakotimallisto tarjoaa valmiita vaihtoehtoja sekä modernin että perinteisemmän ystävälle. Valmiista mallista on kuitenkin mahdollista muokata yksilöllinen kokonaisuus yhdistelemällä useita malleja keskenään. Vaihtoehtona on myös luoda jotain ihan täysin uutta ja uniikkia.
talvinen katunäkymä jossa useita pienkerrostaloja
Asukkaan ja omistajan vastuulla on suojella omaisuuttaan tulvalta
Suomen ympäristökeskus ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö tiedottavatAsukkaiden ja omistajien kannattaa varautua tulvavahinkoihin etukäteen jo nyt, kun kevään tulva-aika lähestyy. Oman alueen tulvavaroituksia ja -tiedottamista on syytä seurata, sillä kiinteistön omistajan ja asukkaan vastuulla on suojella itseään ja omaisuuttaan omilla toimillaan. Näin muistuttavat Suomen ympäristökeskus ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö.Tulva-aika näyttäisi tänä keväänä alkavan Etelä- ja Lounais-Suomessa keskimääräistä myöhemmin eli aikaisintaan maalis-huhtikuun vaihteessa. SYKE julkaisee tarkemman tulvaennusteen myöhemmin maaliskuussa. Tulvatilanteen kehittymistä ja ennusteita voi seurata mediasta ja esim. tästä linkistä.
20197_58885.jpg
Taidetta oveen magneettilevyllä
Tiesitkö että väliovi voi olla taideteos? Liune-ovet mullistavat tilankäytön ja antavat vapauden sisustaa taiteella lattiasta kattoon – ovia myöten. Tällainen koti oli esillä Kouvolan Asuntomessuilla kesällä 2019, jossa Liune-ovi on saanut pintaansa taiteilija Johanna Oraksen teoksen.
20144_38782.jpg
Viilentävä maalämpöpumppu
Cool-IN -toiminto maalämpöpumpussasi viilentää kotisi kesälläKesäisin kodin sisälämpötila saattaa ylittää sietokyvyn. Koneellisella ilmanvaihdolla varustetun kodin ikkunoita ei saa avata - eikä ikkunoiden avaaminen helpotusta toisikaan kuumuuteen. NIBEn Cool-IN maaviilennysjärjestelmä varustettu maalämpöpumppu pitää kodin sisälämpötilan helteillä miellyttävän viileänä ja raikkaana, ilmankosteus vähenee sekä huoneilma raikastuu.Cool-IN käyttää hyväkseen samaa lämpökaivon nestettä, joka tuottaa talvella lämpöä; kesällä sitä voidaan hyödyntää viilennykseen - syvällä porakaivossa lämpötila on kesälläkin vain muutamia asteita. Sähkönkulutus on murto-osa esim. ilmalämpöpumpun kulutuksesta.
200810_13653.jpg
Luonnonkiveä kylpyhuoneeseen
Aidot asiat ja elävät materiaalivalinnat voivat tehdä kylpyhuoneissa ja pesutiloissa ihmeitä. Luksusta kylpytiloihin tuovat marmori- ja graniittipinnat sekä tehosteraidat. Marmoreiden ja marmorimosaiikkien kauniit pintakuviot eri värisävyineen luovat yksilöllisen ilmeen lattioille, seinille ja kivitasoille.Kotimainen vuolukivi ei kopise eikä ole märkänäkään liukas, joten sekin sopii mainiosti kosteiden tilojen laatoituksiin. Lattialämmitteisissä tiloissa vuolukivi on myös ylivoimainen materiaali lämmönvarauskykynsä ansiosta.Lisätietoa luonnonkivituotteista...
20229_79604.jpg
Oras-mökkihanan tyhjennys talvikuukausien ajaksi
Syksyn tullen on tärkeää huoltaa kesämökki talvikuntoon. Huolellisesti tehty syyshuolto ehkäisee tehokkaasti seuraavan vuoden korjaustarpeita. Mökin tärkeimpiä syystoimia ovat vesivahingoilta ja jäätymiseltä suojaaminen. Jäätyvän veden aiheuttamat vahingot voi estää muun muassa tyhjentämällä vesi viemäreistä, vesijohdoista, lämminvesivaraajasta, hajulukoista sekä hanoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton