• Etusivu
  • Rakentaminen

Venäjä-projekti siirrettiin tulevaisuuteen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 15.01.2010
20101_19875.jpg

Rakentaja.fi-portaalin venäjän kielinen käännöstyö on tehty ja palvelua voidaan esitellä venäjänkielisille kumppaneille ja kuluttajille. Olemme tehneet projektin eteen tuhansia työtunteja, joten halusimme kumppaniyrityksiltä ohutta sitoutumista jatkoon. Vaadittua 20 yrityksen ryhmää ei tässä maailmantalouden tilanteessa kuitenkaan löytynyt, joten hanke odottaa maailman- ja Venäjän talouksien virkistymistä.

Koska taustaselvitykset ja tekninen pohjatyö on kuitenkin tehty, voidaan asiaan palata tarvittaessa uudestaan tämän vuoden Syysseminaarin yhteydessä.

Venäjänkieliset sivut

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
29_P_26547.jpg
Kuopion asuntomessujen 2010
Kuopion Asuntomessujen 2010 pihasuunnittelukilpailu on ratkennut. Pihasuunnittelukilpailun tuomaristo valitsi Linda Hakkaraisen suunnitelman "Sirotuomipihlajan alla" opiskelijasarjan ja samalla koko kilpailun parhaaksi työksi. Ammattilaissarjassa parhaaksi suunnitelmaksi valittiin oululaisen Leena Pehkosen "Ekomoderni".Kuopion asuntomessujen pihasuunnittelukilpailuun lähetettyjen töiden taso ilahdutti palkintoraatia, ja palkittavien töiden valinta oli sekä mielenkiintoista että haasteellista. Suunnittelukilpailun tulosten julkistaminen ja stipendien jako tapahtui tiistaina 14.7.2009 klo 11 Valkeakosken Asuntomessujen Kuopion messuosastolla. Tällöin Lahden ammattikorkeakoulussa miljöösuunnittelua opiskeleva Linda Hakkarainen pokkasi opiskelijasarjan ensimmäisen palkinnon suunnitelmastaan "Sirotuomipihlajan alla". Ammattilaissarjan parhaaksi suunnitelmaksi valittiin Leena Pehkosen työ "Ekomoderni".
20076_5564.jpg
Suomen ostetuin talomerkki
Kastelli-talo on kehittänyt ns. PRE-CUT -menetelmästä toimivan rakentamistavan tavallisille rakentajille. Esivalmistetuilla, määrämittaisilla ja lovetuilla, puuosilla ja tarkasti lasketuilla materiaaleilla pystytys käy joustavasti ja laadukkaasti eikä tarpeetonta hukkaa synny.Rakentajat ovat vuodesta toiseen arvioineet Kastellin kokonaislaadultaan Suomen parhaaksi talomerkiksi. Rakentajien suosio on näkynyt myös toimitusmäärissä; Kastelli on ollut jo vuodesta 1994 maan ostetuin talomerkki.
20092_14947.jpg
Hissin rooli on keskeinen
Uudet asuinrakennuksetHissin rooli asuinrakennuksen arvon luomisessa ja ylläpidossa on keskeinen. Hissin käyttäjät korostavat nopeutta, miellyttävyyttä ja turvallisuutta. Asukkaat vaativat hissiltä hiljaista käyntiä, erityisesti yöaikaan. Arkkitehdin lähtökohtina suunnittelussa ovat tehokas tilankäyttö sekä rakennuksen laatutaso ja arkkitehtuuri. Rakennuksen omistaja arvostaa alhaisia kustannuksia elinkaaren aikana, asiantuntevaa kunnossapitoa sekä alhaista energiankulutusta. KONE MonoSpace® R-sarja on suunniteltu vastaamaan näihin uusien asuinrakennusten vaatimuksiin.Lisätietoa hisseistä...
20131_33294.jpg
Näin pääset messuille!
Ilmainen messubussi 15 minuutin väleinYhdistä viikonlopun ostosten teko ja messuilla käynti! Myyrmannissa sinua palvelevat monipuoliset kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja vapaa-ajan liikkeet, tavaratalot, päivittäistavara-, kodintarvike- ja muut erikoisliikkeet kolmessa kerroksessa.Kauppakeskus Myyrmannista on ilmainen bussikuljetus messuille ja takaisin n. 15 minuutin välein. Bussipysäkki löytyy Iskostorilta Rajatorpantieltä.Tiesithän, että Myyrmannissa on 1 200 ilmaista parkkipaikkaa!
20143_38476.jpg
Kotiteatterikoulu osa 5: Sähköistys ja valaistus
Kotiteatteritilan suunnittelussa ja totutuksessa tulee huomioida tilan sähköistystarpeet kuva- ja äänentoistolaitteiden suhteen. Myös valaistuksella on tärkeä tehtävä niin tilan tunnelman kuin laadukkaan kuvan muodostuksessa.Toteuta sinulle sopivin elokuvatila Jätä yhteydenottopyyntö

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton