• Etusivu
  • Talo

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2013, myyrmäki-halli, vantaa 25.-27.1.2013

Rakentajan toimitus
Päivitetty 21.01.2013
20131_33294.jpg

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein.

Ilmainen messubussi 15 minuutin välein

Yhdistä viikonlopun ostosten teko ja messuilla käynti! Myyrmannissa sinua palvelevat monipuoliset kauneuden, terveyden, pukeutumisen ja vapaa-ajan liikkeet, tavaratalot, päivittäistavara-, kodintarvike- ja muut erikoisliikkeet kolmessa kerroksessa.

Kauppakeskus Myyrmannista on ilmainen bussikuljetus messuille ja takaisin n. 15 minuutin välein. Bussipysäkki löytyy Iskostorilta Rajatorpantieltä.

Tiesithän, että Myyrmannissa on 1 200 ilmaista parkkipaikkaa!

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Munkkiniemestä pääsee busseilla 39, 58, 52.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51, 451, 540 615.
Pohjois-Vantaalta Linnaisista pääsee Myyrmäkeen busilla 30, 530, 315.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530
Tapiolasta, bussi 550
Reunasta, bussi 45

20131_33298.jpg

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 10:ssä. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20229_79465.jpg
Pintaliukuovet jäämässä historiaan - moderni rakentaja tietää trendit
Liukuovet ovat lisänneet suosiotaan huimasti, koska ne tuovat asuntoihin lisää tilaa. Onko Liukuovi edelleen sellainen raskas, huonosti liukuva pahvilevy, joka ei eristä ääntä ja on hankala arjessa? Ei ole, vaan nykypäivän liukuovi Liune liukuu sulavasti seinän sisään ja jättää kaikki pinnat vapaaksi, jolloin sisustettavuus on parhaalla mahdollisella tasolla.
20092_15232.jpg
Rakentaja.Fi-TV-esitykset
Rakentaja.fi-TV-esitys on yksi kehittämistämme formaateista, joka antaa mahdollisuuden esittää mm. tuotteiden asennuksiin liittyviä työvaiheita sekä tuote-esittelyjä selkeästi seurattavina esityksinä. Formaatti on otettu käyttöön vuonna 2005 ja tähän päivään mennessä TV-esityksiä on luotu yli 2 000 kappaletta. Esitykset ovatkin vuosien varrella saaneet suuren suosion Rakentaja.fi-palvelun käyttäjien keskuudessa.TV-esitys yhdistää kuvat ja tekstit nopeasti tutustuttavassa muodossa. Esityksen oikeassa reunassa on yleisteksti aiheesta ja jokaisen kuvan alapuolella tarkempi selostus esitettävän kuvan tapahtumista. Kuvien ja tekstien avulla saadaan luotua hyvinkin yksityiskohtaisia työohjeita ja esittelyjä. TV-esitysten vahvuuksia ovat myös mm. niiden helppo seurattavuus ja toimintavarmuus.TV-esityksiä on helppo selata eteen- ja taaksepäin ja ne saa pyörimään myös automaattisesti play-näppäimestä. Ohjelmasta löytyy tulostuspainike, jonka avulla kaikki kuvat teksteineen voidaan listata allekkain ja tulostaa paperille.TV-esitysten katsominen on erittäin käyttäjäystävällistä, sillä se ei vaadi koneelta mitään erityisohjelmia.
201610_47461.jpg
Miksi ikkunat ovat aamulla sisäpinnastaan märät?
Eletään sellaista aikaa vuodesta, että moni saattaa havahtua siihen, että ikkuna onkin sisäpinnasta märkä. Ongelmana on mitä todennäköisemmin ko. tilan ilmanvaihdossa, mikä aiheuttaa sisäilman liian korkean kosteuspitoisuuden. Syynä voi olla myös se, ettei ikkunan alla oleva patteri ole päällä tai riittävän lämmin tai muuten lämmin huoneilma ei pääse virtaamaan lasipintaa pitkin. Ongelmana voi olla myös se, että ulkopuitetta ei ole tiivistetty tai sieltä pääsee läpi kylmää ilmaa ikkunoiden väliin. Suurempi todennäköisyys on kuitenkin ongelma sisäilmassa.
20204_64153.jpg
Näin tehtiin vanhan sisäkaton remontti - täysin uusi ilme
Vanha, erittäin tummunut harvalautainen katto ja se tunne kun hiiret rapisevat välikatolla ja mietit, milloin se hiiren jalka pilkahtaa sieltä tervapaperin läpi. Tumma katto alkoi tuntua todella matalalta ja polttamalla käsitelty sahalauta liian karkealta siivottavaksi. Seinille ei enää keksinyt mitään kaunista värisävyä, joka olisi sopinut katon väriin. Katon masentava väri sai keittiön kaapitkin näyttämään ikävän nuhjuisilta.Olisiko kattoremontti suuri urakka vai saisimmeko vietyä sen läpi pääsiäislomalla? Pitihän siitä ottaa selvää. Samalla keräsimme teille tukun vinkkejä, miten selvitä kattoremontista voittajana.
20157_44046.jpg
Tule Asuntomessuille - näe aito DC-3
Lokki ei tässä yhteydessä ole kuitenkaan lintu, vaikka siivekäs onkin. Upeaan kuntoon entisöity Douglas DC-3 OH-LCD, tuttavallisesti Lokki, on tuotu Ilmailumuseon Asuntomessuosaston viereen messuyleisön ihasteltavaksi.
20154_43194.jpg
Välioven asennus
Tarvittavat materiaalit- akkukone- puukiiloja- karmi- tai puuruuveja (sinkittyjä ja vähintään 6 mm halkaisijaltaan)- vesivaaka- rullamitta- vasara- käsisaha- ruuvinväänninOvien mitat ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (M) on 100 mm. Väliovea valittaessa mittaa asennusaukon leveys ja korkeus useasta eri kohdasta. Karmin ja seinän väliin jätetään yleensä 10–15 mm:n asennusväli. Esimerkiksi 800 x 2100 aukkoon sopii 8 x 21M (790 x 2090 mm) kokoinen ovi.1. Ennen asennustyön aloittamista karmin yläpuu kiinnitetään sivupuihin ruuveilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton