• Etusivu
  • Rakentaminen

Valitse koti tontin ja elämäntilanteen mukaan

Verso-malleissa korostuvat käytännöllisyys ja ekologisuus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 14.09.2022
202111_73398.jpg

Upeat Verso-kodit on suunniteltu kompakteiksi tilaihmeiksi kapeille kaupunkitonteille.

Haaveiletko unelmatalosta, mutta tontin koko vaikuttaa haastavalta? Käytännöllisessä ja ekologisesti suunnitellussa Verso-kodissa on kaikki mitä tarvitset, eikä ylimääräistä. Verso-kodeissa on yläkertavaraus, jolloin kotia voidaan kasvattaa nerokkaasti eri elämänvaihetarpeiden mukaan. Versosta saa myös oivallisen kakkoskodin tai loma-asunnon.

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin eri mallistojen talomallit ovat tarpeiden mukaan muokattavissa, ja niissä on tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

Kastellin talomallistoista löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja eri tyylisiä talomalleja moneen eri elämänvaiheeseen. Kaikki talomallit ovat saatavilla joko esitetyllä pohjaratkaisulla tai muunneltuna sellaiseksi kuin sinä itse haluat, valitsit sitten 1-, 1½- tai 2-kerroksisen ratkaisun.

Verso 84/103 on kompakti tilaihme kahdella makuuhuoneella

Verso 84/103 on isolta tuntuva kompakti koti, joka sopii pienelle tontille tiiviisti rakennetuilla alueilla. Tämä erittäin kapeillekin kaupunkitonteille istuva, ekologisesti suunniteltu omakotitalo tarjoaa nykyaikaiset arjen mukavuudet kahdessa kerroksessa. Talomalli on myös helposti muokattavissa tontin mukaan.

Tämän Verso-kodin sisäänkäynti, oleskelutilat sekä isoimmat ikkunapinnat avautuvat talon päätyjen suuntiin. Halutessaan, niiden sijoittelua voidaan muuttaa vaikka talon sivuille. Verso on pelkistetty, tyylikäs ja ajaton ulkoasultaan, joten se sopii rakennettavaksi niin moderneille uusille pientalotonteille kuin vanhempien asuinalueiden täydennykseksi.

Verso 84/103: 3H, K, KHH, WC, VH, VAR, PE, S. Kodin päätyyn voi valita ison katetun terassin, johon rimoitus tuo sopivasti yksityisyyttä.
Verso 84/103: 3H, K, KHH, WC, VH, VAR, PE, S. Kodin päätyyn voi valita ison katetun terassin, johon rimoitus tuo sopivasti yksityisyyttä.

Verso 84/103-kodin yläkerta tarjoaa kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sekä kodinhankkijoiden ahkerasti toivoman vaatehuoneen. Sauna, pesutilat sekä kodinhoitohuone löytyvät nekin yläkerrasta, jolloin alakertaan jää mukavan paljon avaraa oleskelutilaa viihtymiseen, ruokailuun ja yhteiseen ajanviettoon. Alakerrassa on lisäksi wc sekä runsaasti säilytystilaa varastohuoneessa, joka toimii samalla kätevästi arkieteisenä.

Verso 89/102 on ansiokkaasti suunniteltu kaupunkikoti

Tässä Verso 89/102-mallissa on yläkertavaraus, jolloin koti voi kasvaa ja elää perheesi mukana.

Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta Verso-kodin sisällä on paljon tilaa elää ja hengittää. Ilahduttavan avarat oleskelutilat on sijoitettu talon toiselle pitkälle sivulle, jossa isot ikkunapinnat houkuttelevat luonnonvalon sisään kaikkina vuodenaikoina ja viimeistelevät klassisen kauniin kodin sopusuhtaisen ulkoasun.

Verso 89/102: 3H, K, KHH, WC, PE, S (sisäkuva Verso 91-mallista). Modernin avoin keittiöratkaisu käytännöllisellä saarekkeella mahdollistaa perheen ja vieraiden kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa.
Verso 89/102: 3H, K, KHH, WC, PE, S (sisäkuva Verso 91-mallista). Modernin avoin keittiöratkaisu käytännöllisellä saarekkeella mahdollistaa perheen ja vieraiden kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa.

Sisäänkäynti, säilytystilan huomioiva eteinen sekä kodin kaksi makuuhuonetta löytyvät puolestaan talon toisen sivun rauhasta. Sauna, pesutilat ja pukeutumistilana toimiva iso kodinhoitohuone on sijoitettu talon päätyyn, josta on helppo hilpaista suojaisalle pihapuolen terassille vilvoittelemaan.

Talomalli on saatavana myös yläkerralla. Tutustu: Verso 126/148.

Verso 100/121 – muokkaa monipuolisesti omaan makuun sopivaksi

Verso 100/121-kodissa on kaksi kerrosta. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joista saa tarvittaessa muokattua makuuhuoneen lisäksi vierashuoneen ja työhuoneen elämäntilanteen mukaan. Verso-kodin sisäänkäynti on talon päätyseinällä.

Viihtyisät oleskelutilat alakerran nykyaikaisella olokeittiöllä on sijoitettu kodin toisen päädyn rauhaan. Talo sopiikin hyvin kapeille tonteille, sillä koti ja suuret ikkunapinnat on suunniteltu avautumaan lähtökohtaisesti päätyjen suuntaan.

Verso 100/121: 4H, K, KHH, WC, VH, ARKIET, PE, S. Monipuolisesti muokattava talomalli muuntuu myös helposti tontin ja toiveidenne mukaan.
Verso 100/121: 4H, K, KHH, WC, VH, ARKIET, PE, S. Monipuolisesti muokattava talomalli muuntuu myös helposti tontin ja toiveidenne mukaan.

Kastellin Verso 100/121 -talomalli on kompakti kaksikerroksinen koti, joka tarjoaa joustavasti mahdollisuuksia muokata taloa toki tarpeiden, mutta myös tontin mukaan. Kodin päätyyn on saatavilla iso katettu terassi, jolle katoksen rimoitus tuo mukavasti tervetullutta näkösuojaa ja yksityisyyttä tiiviisti rakennetuilla alueilla.

Kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna sijaitsevat käytännöllisesti alakerrassa, kun taas yläkerta on pyhitetty makuuhuoneille. Yläkerrasta löytyy lisäksi kätevä vaatehuone sekä wc, johon mahtuu helposti myös suihku perheen aamuruuhkaa ja iltatoimia helpottamaan.

Verso 126/148 yläkerralla – tai ilman

Verso 126/148 on rakastettujen rintamamiestalojen nykyaikainen vastine kaikilla modernin asumisen herkuilla. Alakerta tarjoaa avarat oleskelutilat avoimella keittiöratkaisulla. Takka on kodin lämmin sydän ja elegantti tilanjakaja.

Sauna, pesutilat ja pukeutumistilaa tarjoava kodinhoitohuone on sijoitettu talon päätyyn, josta on helppo siirtyä suojaisalle pihapuolen terassille vilvoittelemaan.

Verso 126/148: 5H, K, KHH, 2 WC, VH, PE, S on helposti muokattava talomalli, joka sopii monenlaisille tonteille haja-asutusalueilta urbaaneihin ympäristöihin.
Verso 126/148: 5H, K, KHH, 2 WC, VH, PE, S on helposti muokattava talomalli, joka sopii monenlaisille tonteille haja-asutusalueilta urbaaneihin ympäristöihin.

Kodin neljästä makuuhuoneesta kaksi löytyy alakerrasta ja kaksi isoa yläkerrasta. Lisäksi yläkertaan on suunniteltu arkea sujuvoittamaan vaatehuone, wc sekä aulatila, johon voi sijoittaa vaikkapa rauhallisen työpisteen etätöitä, opiskelua tai lasten askarteluhetkiä varten.

Talomalli on saatavissa myös yksikerroksisena ratkaisuna, katso Verso 89/102.

Info

Info

Yksilöllisyyttä omilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan oman kastellikauppiaasi kanssa. Kodista saa erittäin yksilöllisen jo muutamilla muutoksilla.

  1. Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai voit puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  2. Voit kasvattaa huoneiden kokoa siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja, vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neliöitä lisäämällä.
  3. Voit korottaa seiniä ja sisäkattoa tai suurentaa, lisätä tai vähentää ikkunoita toivomiisi suuntiin.
  4. Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  5. Myös katon muodolla voi muuttaa kodin yleisilmettä.

Näin muokkaat kodistasi mieleisen

Rakenna juuri niin paljon kuin haluat

Kun on aika rakentaa uusi kotisi, voit osallistua sen rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluat. Kastelli toimittaa sinulle uuden kotisi joko täysin muuttovalmiina, viittä vaille valmiina tai peruspakettina, jolloin voit osallistua talosi rakentamiseen enemmän itse.

Vertaile eri toimitussisältöjä

Info

Info

Kastellin hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille päin hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä hirsikodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.

Lue lisää hintaturvatakuusta

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

20222_73411.jpg
https://www.talovertailu.fi/
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20225_78031.jpg
Kustannustehokas, turhia neliöitä karttava mallisto
Kastellin Viva-malliston uusien tulokkaiden lähtökohtana on luoda kokoaan avarampia koteja, joissa hukkaneliöiden sijaan on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Uusien Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa väljemmän asumisen kaupungin sykkeessä tai sen tuntumassa. Uudet Viva-kodit tarjoavat asukkailleen myös huojentavan paljon yksityisyyttä pienillä tonteilla sekä tiiviisti rakennetuilla alueilla. Suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun naapureiden katseilta sopivasti suojassa.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton