• Etusivu
 • Varusteet

Uutta voimaa hankalan lian poistoon kaikkialla – kotona ja työmaalla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö IKH
Julkaistu 04.01.2023Päivitetty 13.03.2023
20231_80543.jpg

Mikä on inhottavin tahra poistettavaksi? Öljy laatoituksella, liimatahra ikkunassa tai palanut rasva grilliritilässä? Vaiko kenties teräspintaisen keittiön liesituulettimen saaminen raidattoman kiiltäväksi? Entäpä nikotiinin kellastama katto? Tuskinpa sammaleen poisto ulkokalusteista tai tiilimuurista kenenkään lempipuuhaa ole?

IKH tuo nyt markkinoille biologisesti hajoavan TEC7-puhdistusainesarjan, jolla saat kaiken yllä mainitun puhtaaksi.

Se aika tulee, kun katselet vihertävää veneenpohjaa tai sammaloitunutta asuntovaunua. Muovinen uima-allaskin on ensi keväänä varmasti pestävä. Sisällä pesuhuoneen laatat kaipaavat puhdistusta ja uuni on kinkunpaistamisen jäljiltä kauheassa kunnossa. Pitipä sinun pestä auton vanteet tai home markiisista, sama aine käy kaikkeen.

TEC7-sarja sisältää kolme tuotetta: HP Clean syväpuhdistava, Multiclean vaahtopuhdistusaine ja TEC7 Cleaner yleiskäyttöinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine.

Korroosiota ehkäisevä vesiliukoinen puhdistusaine

TEC7 HP Clean on tehokas syväpuhdistusaine. Se tehoaa luonnolliseen likaan, kuten rasva, öljy, sammalkasvustot ja kiinni palanut lika. Erittäin tehokas puhdistusaine ei silti sisällä liuotteita ja on sekä biohajoava että ihoystävällinen.

Useimmat vesipohjaiset puhdistusaineet lisäävät ruostumisen mahdollisuutta, mutta TEC7 HP Clean syväpuhdistusaine ehkäisee korroosiota ja vähentää riskiä.

Käyttökohteita:

 • Puhdistaa kaikki pinnat sisällä ja ulkona
 • Sopii laatoille, muoville, kivelle, puulle
 • Puhdistaa kaikki ajoneuvot (sisältä ja ulkoa): auto, moottoripyörä, asuntoauto ja vene
 • Puhdistaa voimakkaasti likaantuneet tekstiilit
 • Poistaa rasvan ilman liuottimia työkappaleista ennen saumausta, tiivistystä, hitsausta, pinnoittamista jne.

Katso video

Poistaa nikotiinijäljet ja puhdistaa keinonahan

Vaahtoava TEC7 Multiclean yleispuhdistusvaahto sekä puhdistaa että kiillottaa. Esimerkiksi keittiön teräspintaiset kodinkoneet on hankalaa saada puhtaaksi ilman raitoja. Multiclean vaahto puhdistaa jättämättä jälkiä. Vaahdolla on helppo puhdistaa myös peilit ja lasipinnat kiiltäviksi.

TEC7 Multiclean vaahto on tehokas rasvanpoistaja. Se poistaa myös kumijäljet, lian ja esimerkiksi kynäjäljet, joita pikku apurisi on voinut piirrellä vaikka seiniin.

Listat pysyvät tiiviisti paikoillaa, kun irrotat rasva ennen listan liimaamista.

Listat pysyvät tiiviisti paikoillaa, kun irrotat rasva ennen listan liimaamista.

Teräspintaa on vaikea saada kiiltävän puhtaaksi keittiössä. Kokeile TEC7 Multicleaneria!

Teräspintaa on vaikea saada kiiltävän puhtaaksi keittiössä. Kokeile TEC7 Multicleaneria!

Puhdistaa työkalut ja poistaa kontaktiliiman jäännökset

Tehokas TEC7 Cleaner on koko kodin yleiskäyttöinen puhdistus- ja rasvanpoistoaine. Se toimii myös rakentajan apuna. Jos massaa tarttuu vaikka työkaluihin, ei hätää, TEC7 Cleaner poistaa kovettumattomat TEC7-massat ja pääset jatkamaan remontointia tai rakennusprojektia puhtailla työkaluilla.

 • Viimeistelee liitokset
 • Puhdistaa lian ja rasvan kaikilta pinnoilta ennen liimaus ja saumaustuotteiden käyttöä
 • Poistaa tarrojen ja etikettien liimajäännökset
 • Poistaa kontaktiliimojen jäännökset
 • Poistaa rasvan ja lian työkaluista ja korjaamovälineistä, sekä käsityökaluista että koneista – ei vahingoita lakkaa eikä synteettistä materiaalia
 • Poistaa rasvan nopeasti ja turvallisesti rauta ja ei-rautametalleista ennen saumausta tai maalausta. Tec7 Cleaner ei muodosta oksidikerrosta kevytmetalleihin.
Poista öljyläikät pihakivetykseltä.

Poista öljyläikät pihakivetykseltä.

Poista ruoste, terva ja lopeta kitisevät äänet

Jokainen tuntee sanan monitoimiöljy. Jos mikään muu ei tehoa, kokeile sitä. GT7 on huippuluokan spray todella moneen tarkoitukseen: irroitukseen, voiteluun, ruosteen poistoon, puhdistukseen ja suojaukseen. Mutta oletko kokeillut sitä näihin?

 1. Väriliitupiirroksia seinillä. Öljy ei vioita maalattua pintaa eikä suurinta osaa tapettipinnoista. Ennen tapetin puhdistamiseen ryhtymistä kannattaa öljyä kokeilla huomaamattomaan paikkaan tai siihen "kaiken varalta" säästettyyn tapettirullan loppuun.
 2. Jos olet lakannut esimerkiksi lattian polyuretaanilakalla ja pinnasta tulikin liian kiiltävä, saat pinnan himmennettyä levittämällä monitoimiöljyä lakatulle lattialle.
 3. Mustien lenkkarien jättämiä viivoja uudella parketilla? Ne saattavat olla sitkeässä, eivätkä lähde hankaamallakaan pois. Taas pieni suihkautus monitoimiöljyä ja jäljet irtoavat huomattavasti vähemmällä hankaamisella.
 4. Työtakin vetoketju ei aukeakaan? Takkuilevia vetoketjuja löytyy melkeinpä mistä vain: makuupussista, työhaalareista ja vaikka kengistä. Takkuileva vetoketju tarvitsee vain suihkauksen monitoimiöljyä ja johan luistaa.
Info

Info

TEC7-tuotteet IKH:lta

TEC7-tuotesarja sisältää myös:

 • ATec liima- ja tiivistemassat
 • Puristimen
 • GT7 spray monikäyttö-öljyn voiteluun, irrotukseen, ruosteenpoistoon ja puhdistusaineeksi
 • Trans liima ja tiivistysmassan
 • XSeal joustavan tiivistemassan
 • XTac asennusliiman

Saatavilla IKH:n verkkokaupasta tai IKH:n kivijalkamyymälöistä kautta maan.

IKH
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20214_65417.jpg
Rakennusteline ei ole vain uudisrakentajan apuri - 5 vinkkiä telineiden käyttöön
Rakennusteline voidaan helposti mieltää vain uudisrakentajan apuvälineeksi isoissa tai pienissä kohteissa. Esimerkiksi piharakennuksen katon kasaus onnistuu helpommin telineiltä tai sisäkaton kipsilevyjen asennus, mutta rakennustelineillä voi tehdä paljon muutakin. Olemme koonneet 5 vinkkiä telineiden käyttöön.
202010_67217.jpg
Huomiovaatteissa näyt työssä ja vapaa-ajalla
Hi-vis työvaatteet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä näkyvyyttä päivänvalossa ja ulkoisen valolähteen valaisemana pimeällä. Varsinkin liikenteessä ja rakennustyömailla käyttäjän on oltava hyvin havaittavissa, joka suunnasta katsottuna. Huomiovaatteen tärkein tehtävä onkin onnettomuusriskien vähentäminen. Ammattikäyttöön tarkoitetun työvaatteen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu kuitenkin myös kestävyys ja käyttömukavuus. Kovassa työssä vaatteita kuluu, mutta jotta työvaatteissa jaksaa koko päivän tehdä tehokkaasti töitä, on käyttömukavuuden oltava kohdillaan!
202011_67457.jpg
Oikeanlaiset suojaimet takaavat turvallisen työskentelyn
Asianmukaiset suojaimet ovat pakollisia rakennustyömaalla, mutta tärkeitä myös kotona tehtävissä remonteissa ja huoltotöissä. Suojaimet suojaavat työntekijää ja takaavat turvallisen työskentelyn. Tärkeää on käyttää tyyppihyväksyttyjä ja standardit täyttäviä suojaimia. IKH:n valikoimasta löydät oikeanlaiset suojaimet jokaiseen työtehtävään.
20131_33289.jpg
Kastelli Talvitulet - parasta apua talokuumeeseen!
Tervetuloa Kastellin Talvitulille!AVAUSVIIKONLOPPUa vietetään la-su 12.-13.1.2013.
20214_69721.jpg
Unelmien koti -äänestys on ratkennut - katso tulokset!
Rakentaja.fi:n järjestämässä Unelmien koti 2021 -äänestyksessä lukijat saivat valita oman suosikkitalomallinsa kuuden ehdokkaan joukosta. Suurimmat äänipotit keräsivät yksitasoiset hirsitalot, voittajaksi 643 äänellä noussut Hirsijukka 147-13H ja kakkossijan 627 äänellä napannut Honka Touko 120 1A. Kolmanneksi äänestettiinmassiivipuu CLT:stä valmistettu Saaristotalojen City 128, joka sai 595 ääntä.
20073_4276.jpg
Luonnonkiveä lattiaan
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton