• Etusivu
 • Talo

Uutta ilmettä kylpyhuoneeseen valaistulla peilillä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 14.06.2023
20236_82314.jpg

Option Round (Kuva: Geberit)

Kylpyhuoneen keskeisin elementti on peili, joka tuo osaltaan tyyliä tilaan. Muodon ja koon lisäksi Led-valoin varustettu peili vaikuttaa säätyvällä valaistuksellaan tilan tunnelmaan. Vaihtoehtoja ja eri ominaisuuksia kannattaa vertailla ennen hankintaa, jotta peili palvelee parhaiten omia käyttötarpeita ja sopii sisustukseen.

Malleja eri kohteisiin − uusia muotoja, värejä ja kokoja

Kylpyhuone on yksi kodin aktiivisimmin käytössä olevista tiloista, jonka ilmettä voi uudistaa helposti peilin vaihdolla ja parantaa siten viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Uudet Geberit Option -peilit takaavat laadukkaan valaistuksen kylpyhuoneeseen − pyöreät, pehmeät muodot luovat puolestaan luonnollisen ja ajattoman ilmeen.

Sisustukselle ja toiminnoille asetetut vaatimukset ovat hyvin erilaisia ja yksilöllisiä. Tämän vuoksi Geberit on laajentanut peilivalikoimaansa uusilla valaistuilla peileillä, jotka sopivat erilaisiin kylpyhuoneisiin ja budjetteihin. Geberit Option -sarjassa on nyt jopa 40 erilaista peilivaihtoehtoa.

Kaksi uutta muotoa – ovaali ja pyöreä – täydentävät olemassa olevaa neliönmallisten peilien valikoimaa ja tarjoavat uudenlaisia sisustusvaihtoehtoja kylpyhuoneeseen. Visuaalisia yksityiskohtia ovat mm. mattamustat alumiinikehykset Geberit Option Plus Square -peileissä. Lisäkokojen ansiosta valaistut peilit voidaan asentaa sekä suuriin että pieniin kylpyhuoneisiin.

Option Oval (Kuva: Geberit)
Option Oval (Kuva: Geberit)
Option Round (Kuva: Geberit)
Option Round (Kuva: Geberit)

Valitse sinulle sopivin valaistu peili

Katsaus peiliin on yhtä iso osa toimiamme kylpyhuoneessa kuin käsien- tai hampaidenpesu. Vielä parempi jos valaistu peili näyttää ihmiset ja huoneen juuri oikeassa valossa. Lämmin valkoinen valo (3 000 kelviniä) on täydellinen yksityiskohtien korostamiseen luoden silti kodikkaan tunnelman. Uusi Geberit Option -peilien valaistuskonsepti takaa ihanteellisen valaistuksen huoneeseen, peilikuvaan ja pesualtaan alueelle.

Geberit Option -peilivalikoima sisältää nyt viisi versiota.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)

Peilit parhailla lisätoiminnoilla − Geberit Option Plus Square

Geberit Option Plus Square -peilissä on kaksi lämpimän sävyistä valonlähdettä, suora- ja epäsuoravalo, jotka valaisevat huoneen optimaaliseseti kaikkina vuorokauden aikoina. Valot voidaan myös himmentää peilin alareunan antureista. Sisäänrakennetun toiminnon ansiosta säädöt jäävät muistiin seuraavaa käyttökertaa varten.

Peilissä on lisäksi lämmitystoiminto, joka voidaan kytkeä päälle manuaalisesti, jotta peili ei huurru kuuman suihkun jälkeen. Lämmitin sammuu automaattisesti 30 minuutin jälkeen, joten sitä ei tarvitse muistaa erikseen kytkeä pois päältä.

Uusi mattamusta kehyksen väri antaa lisää suunnittelun vapautta. Kaikki laadukkaat Geberit Option Plus Square valaistut peilit ovat saatavana mattamustalla ja alumiinin värisellä kehyksellä.

Geberit Option Plus Square -peili (korkeus 70 cm) on nyt myös saatavana koossa 105, 135 ja 160 cm olemassa olevien kokojen 40, 60, 75, 90 ja 120 cm lisäksi.

Alumiinikehys (Kuva: Geberit)
Alumiinikehys (Kuva: Geberit)
Mattamusta kehys (Kuva: Geberit)
Mattamusta kehys (Kuva: Geberit)
Lämmitystoiminto (Kuva: Geberit)
Lämmitystoiminto (Kuva: Geberit)
Himmennystoiminto (Kuva: Geberit)
Himmennystoiminto (Kuva: Geberit)

Peilit pyöreää designia arvostaville − Geberit Option Round ja Oval

Uudessa Geberit Option Round -peilissä on suora valaistus peilin reunassa ja epäsuora valo, joka kajastaa peilin takaa korostaen peilin kevyttä muotoilua. Peilissä on kosketussensori, josta valaistus kytketään päälle ja pois sekä himmennetään valon kirkkautta. Peilin valo toimii myös mukavuusvalona, jonka voi kytkeä pois päältä manuaalisesti. Geberit Option Round -peiliä on saatavana neljässä eri koossa, halkaisijaltaan 50, 60, 75 ja 90 cm.

Uusi Geberit Option Oval -peili on saatavissa epäsuoralla valaistuksella, joka heijastuu tyylikkäästi peilipinnan takaa ja korostaa peilin kevyttä ja kelluvaa vaikutelmaa. Peilin valo toimii kylpyhuoneen valokatkaisijalla. Geberit Option Oval 60 x 80 cm kokoinen peili voidaan ripustaa joko vaaka- tai pystyasentoon ja se voidaan helposti asentaa tarvittaessa uudelleen.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)

Peilit pyöristetyillä kulmilla − Geberit Option Square

Leveä valonauha antaa pehmeän, häikäisemättömän valon ja tarjoaa ihanteellisen valaistuksen päivittäisiin toimintoihin kylpyhuoneessa. Valoa voidaan käyttää joko peilissä olevasta painikkeesta tai kylpyhuoneen valokatkaisimesta. Pyöristetyt kulmat antavat näille valaistuille peileille erityisen kevyen ja laadukkaan ilmeen.

Geberit Option Square valaistut peilit on saatavana viidessä eri koossa: neljä eri leveyttä välillä 60–120 cm ja korkeus 65 cm sekä kapea versio koossa: 40 cm leveä ja 80 cm korkea.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)

Suorakulmaiset peilit − Geberit Option Basic Square

Geberit Option Basic Square valaistu peili on saatavana korkeudessa 70 ja 90 cm. 70 cm korkeat peilit on saatavana useassa eri leydessä, 40 - 140 cm. 90 cm korkea malli on saatavana viidessä eri leveydessä, 60–140 cm.

Geberit Option Basic -peileissä on nyt myös yksinkertainen valonauha peilin yläreunassa luoden tasaisen valon koko peilin leveydelle. Valoa käytetään kylpyhuoneen valokatkaisijalla. Valaistus on miellyttävää, lämpimän valkoista valoa (3 000 kelviniä).

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)

Helppo ja luotettava asennus

Geberitin kiinnitysratkaisu mahdollistaa peilien kiinnittämisen vaivattomasti ja turvallisesti. Koska porausreiät ovat harvoin täsmälleen samalla korkeudella, peilin kohdistaminen voi olla vaikeaa. Geberitin seinälle kiinnitettävä pidike on korkeussäädettävissä 5 mm:n marginaalilla. Käännä vain kiinnikkeet kohdalleen ja tarkista vatupassilla. Näin peiliä voidaan helposti säätää uudelleen asennuksen jälkeen, mikä tarjoaa enemmän joustavuutta peilin vaakasuoraan kohdistamiseen ilman lisätyökaluja.

Peili ripustetaan seinäkiinnikkeeseen, mikä ei vain takaa turvallista pitoa, vaan myös antaa istuvuuden seinää vasten koko peilipinnalle. Peilin alareunassa on myös ylimääräinen kiinnityspidike, joka varmistaa, että peili istuu tukevasti seinää vasten.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
 1. Kiinnitä Geberitin seinäkiinnityspidike.
 2. Tarkista suoruus, korkeus säädettävissä enintään 5 mm.
 3. Käytä ylimääräistä lisäkiinnikettä saadaksesi tukevan ja turvallisen istuvuuden seinää vasten. Tämä toimii myös lisätukena estämään peilin irtoamisen seinästä.
 4. Ripusta peili. Istu alas ja nauti nopeasta ja vaivattomasta peilinasennuksesta.
Ohje

Ohje

Peilin kiinnitysohjeet lyhyesti

 1. Kiinnitä Geberitin seinäkiinnityspidike.
 2. Tarkista suoruus, korkeus säädettävissä enintään 5 mm.
 3. Käytä ylimääräistä lisäkiinnikettä saadaksesi tukevan ja turvallisen istuvuuden seinää vasten. Tämä toimii myös lisätukena estämään peilin irtoamisen seinästä.
 4. Ripusta peili. Istu alas ja nauti nopeasta ja vaivattomasta peilinasennuksesta.
Option Round (Kuva: Geberit)
Option Round (Kuva: Geberit)
Option Plus Square (Kuva: Geberit)
Option Plus Square (Kuva: Geberit)
Info

Info

Geberit optionin ominaisuudet

 • Geberitin valaistut tasopeilit ja peilikaapit tuovat valoa sinne missä sitä tarvitaan ja niitä on saatavilla erikokoisina ja erilaisina versioina
 • Universaali design sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin
 • Pesualueen miellyttävä valaistus täyttää tarpeet
 • Kätevät säilytysratkaisut ja sopivat virtalähteet
 • Hyvin organisoitu, sopivaksi mitoitettu sisäpuoli, jossa korkeussäädettävät lasihyllyt

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton