• Etusivu
  • Rakentaminen

Uusi jätevesipalvelu: suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.10.2008
20076_5410.jpg

Toimivan jätevesiratkaisun suunnittelussa on tärkeintä luottaa ammattilaiseen. Uusi palvelumme soveltuu sekä uudisrakentajille että vanhan jätevesijärjestelmän uudistajille. Kerro meille perustiedot kohteestasi, niin etsimme avuksesi ammattitaitoisen jätevesisuunnittelijan. Kokeneiden suunnittelijoiden verkostomme kattaa koko maan.

Lisätietoa jätevesijärjestelmistä...

Helposti eteenpäin!


  • Kerro meille perustiedot kohteestasi, niin etsimme avuksesi ammattitaitoisen jätevesisuunnittelijan.
  • Toimitamme tietosi edelleen Uponor-verkostoon kuuluvalle suunnittelijalle, joka selvittää puolestasi mm. kuntakohtaiset määräykset.
  • Suunnittelija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi jatkotoimista. Suunnittelijalta voit tilata jätevesisuunnitelman, joka sisältää ehdotuksen tontillesi soveltuvasta taloudellisesta ja pitkäikäisestä jätevesiratkaisusta.

Perustietolomake:

Perustietolomake on saattanut tulla Sinulle postissa. Täytä lomakkeeseen kohteesi perustiedot ja palauta lomake Uponorille. Postimaksu on jo maksettu.


Voit täyttää perustietosi myös sähköisesti Uponorin sivuilla.

Perustietolomakkeen löydät täältä..

Teetä suunnitelma - säästät aikaa ja rahaa


Jätevesijärjestelmän asentaminen vaatii aina jätevesisuunnitelman. Teettämällä suunnitelman vesihuollon ammattilaisella helpotat luvan saamista kunnan rakennusvalvonnalta. Ennen kaikkea suunnitelma on kuitenkin työkalu urakoitsijalle: sen avulla jätevesijärjestelmästä rakentuu kerralla toimintavarma ja pitkäikäinen kokonaisuus.

Turvalliset ratkaisut Uponorilta


Uponorilla on laaja valikoima erilaisia jätevesiratkaisuja, mm. markkinoiden helppokäyttöisin panospuhdistamo: Uponor-panospuhdistamo 7. Vapaa-ajan asunnoille suosittelemme Uponor-erillisviemäröintijärjestelmää.

Varmatoimiset Uponor-jätevesijärjestelmät huolehtivat kaikkien asumajätevesien käsittelystä tehokkaasti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti. Laadukkaiden järjestelmien lisäksi saat käyttöösi asiantuntevan palvelumme sekä pitkäaikaisen kokemuksemme nykyaikaisten jätevesijärjestelmien valmistajana.

Rakentaminen
ammattilaisille
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Laskujen hyväksyntä
Toimenpiteet:Urakoitsija tai toimittaja esittää sopimusten mukaiset laskut kahtena kappaleena hyväksyttäväksi työmaan valvojalle, joka tarkastaa laskujen sopimuksenmukaisuuden, merkitsee laskuihin saapumispäivämäärän, tarkastuspäivämäärän ja laskun eräpäivän. Työmaapäällikkö hyväksyy laskut kuittauksellaan. Työmaa toimittaa hyväksytyt laskut yhtenä kappaleena tilaajalle jatkokäsittelyä varten. Sopimusten maksamiskäytäntönä pidetään pääsääntöisesti 14 pv netto. Myös pitemmät maksuajat saattavat tulla kysymykseen, mikäli urakoitsija / toimittaja on tarjouksessaan sitä esittänyt. Eräpäivä lasketaan työmaan laskun hyväksymispäivämäärästä (ei laskun päiväyksestä). Projektipäällikkö kirjaa laskut reaaliaikaisesti urakoittain laskujen seuraamisjärjestelmäänsä. Tilaaja ei maksa kohteen laskuja ilman, että niissä on projektipäällikön kuittaus.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Laskujen hyväksymismerkinnätHyväksyntä:Valvoja sekä projektipäällikkö
Asbestipurkajat työssä
Asbestia sisältävien rakenteiden purku kuuluu ammattilaiselle
Asbestiksi kutsutaan kuitumaisia silikaattimineraaleja. Nämä kuuluvat serpentiineihin tai amfiboleihin. Asbestilajeja ovat krysotiili, krokidoliitti, amosiitti, antofylliitti, tremoliitti ja aktinoliitti. Kaikki asbestilajit ovat terveydelle vaarallisia. Kuitumaista asbestia terveysvaikutuksiltaan muistuttaa myös erioniitti, joka on erikseen mainittu valtioneuvoston säädöksissä asbestityöstä.Uusi asbestilainsäädäntö voimaan vuoden 2016 alussa – mitä pitää huomioida?
20218_72006.jpg
Eero Saikkoselle rakennusneuvoksen arvonimi
Tasavallan presidentti on myöntänyt VILPE Oy:n perustajalle, rakennusmestari Eero Saikkoselle rakennusneuvoksen arvonimen. Kesäkuussa myönnettiin 50 arvonimeä, joista rakennusneuvoksia oli kaksi. Vuodesta 1943 asti nimettyjä rakennusneuvoksia on Suomessa alle 200.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Urakan täydennykset ja lisäselvitykset
Toimenpiteet:Urakkalaskennan aikana urakoitsijoiden mahdollisesti esittämien lisäkyselyjen aiheuttamat täsmennykset tai suunnittelijoiden havaitsemat suunnitelmien täsmennystarpeet toimitetaan kirjallisesti kaikille urakoitsijoille siten, että ne ovat urakoitsijoilla riittävän ajoissa ennen tarjouksen jättämisajankohtaa. Mahdollinen laskenta-ajan jatkamistarve päätetään täydennysten ja lisäselvitysten toimituksen yhteydessä.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Tarjouspyyntöjen täydennysasiapaperitHyväksyntä:Projektipäällikkö
202210_73809.jpg
Onnistunut suunnittelu yhdisti historiallisen kohteen ja uudet luhtitalot
Lue, mitä suunnitteluryhmältä vaadittiin, kun kaavassa suojeltu historiallisesti arvokas talo haluttiin saneerata perusteellisesti ja muuttaa seitsemän huoneiston asuinrakennukseksi. Komean vanhan tiilirakennuksen viereen haluttiin lisäksi rakentaa kaksi luhtikerrostaloa 12 asuinhuoneistolla. Tämä kaikki edellytti kaavamuutosta ja arkkitehdin taidonnäytteenä uudisrakentamisen sovittamista mitä kauneimpaan kulttuuriympäristöön.
20155_43484.jpg
Rakennusalan parhaat paikat ja tekijät
Ammattimaisen ja sitoutuneen työvoiman löytäminen käy yhä vaikeammaksi tulevaisuuden työmarkkinoilla. Hyvät henkilövalinnat ovat menestyksen avain.Maximus välittää rakentamisen toimihenkilöt ja ammattilaiset talon- ja infrarakentamisen sekä talotekniikan yrityksiin yli 13 vuoden kokemuksella. Tarvitseepa yritys pikaista lisäresurssia tai vakituisen tekijän riveihinsä, löytää Maximus oikeat ammattilaiset.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton