• Etusivu
  • LVI

Tyylikkäät radiaattorit ja kuivaimet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.04.2008
20084_10228.jpg

Purmolla on laaja lämmitysratkaisujen valikoima, joka takaa ihanteellisen sisäilmaston koko kotiin vuoden ympäri - asuinympäristöön katsomatta. Kyse on kuitenkin muustakin kuin vain lämmityksestä. Suhtaudumme muotoiluun vakavasti ja huolehdimme siitä, että kaikki lämmitysratkaisumme luovat kotiin lämpimän tunnelman ja sointuvat ihanteellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Purmon lämmitysratkaisujen valikoima sisältää kaikki tuotetyypit, mallit, koot ja värit. Se takaa, että voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme todellista valinnanvaraa. Olipa kyse perinteisistä teräslevy- ja jaeradiaattoreista, pyyheliinakuivaimista, sisustusradiaattoreista tai konvektoreista, mallistossamme on taatusti vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät toivotut toiminnot ja kotiin sopiva tyyli.

20084_10229.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se tarkoittaa, että tarjoamme tehokkaimmat mahdolliset lämmönluovutusominaisuudet, monipuolisimman säädettävyyden ja sulavimman muotoilun. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ja komponentit on valittu äärimmäisen huolellisesti. Tuotantoprosessit on optimoitu erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Radiaattorit testataan olosuhteissa, jotka ylittävät selkeästi kodissa milloinkaan esiintyvät olosuhteet. Siksi uskallammekin myöntää radiaattoreillemme kymmenen vuoden laatutakuun. Me luotamme tuotteisiimme, ja asiakkaammekin voivat luottaa niihin.

20084_10227.jpg

Väriä elämään

Purmon radiaattorit tuovat kotiin sekä lämpöä että estetiikkaa. Vakiovärisinä (valkoinen RAL 9016) ne sulautuvat sisustukseen huomaamattomasti, mutta entäpä kun tarvitaan jotakin räväkämpää ja radiaattorin muotoilua korostavaa tai radiaattori, joka sointuu kodin sävymaailmaan? Vastaus on Purmon radiaattorien laaja värivalikoima. Tilauksesta toimitamme radiaattoreita missä tahansa RAL-väreissä, ja osa malleista on saatavana myös metallin, kromin, nikkelin tai kullan sävyisinä.

20084_10226.jpg

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säilyttäminen vaatii vaivaa. prosessi tuottaa todella kestävän, kauniin pinnan. Purmo-radiaattori kestää vuosia naarmuuntumatta ja ruostumatta.

20084_10231.jpg

Rettig Lämpö Oy

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin yli 50 vuotta sitten Purmon kylään. Yritys tuottaa vesikiertoisia lämmitysradiaattoreita, noin 800 000 vuodessa. Käytössä on Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, ja työllistää Pietarsaaressa noin 200 henkilöä. Rettig Lämpö Oy markkinoi tuotemerkkiä PURMO, joka on Euroopan suurin radiaattorimerkki.

Lisätietoa Purmon radiaattoreista...

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20231_80575.jpg
Voiko ilmanvaihdolla säästää energiaa?
Moni omakotiasuja pohtii, voisiko ilmanvaihtoa pienentää energian säästämiseksi ja kuinka paljon ilmanvaihto kuluttaa energiaa? Missä kohtaa sen käytössä voi tinkiä? Ja voiko koneellisella ilmanvaihdolla jopa säästää energiaa? Koneellisen ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla voi säästää energiaa, kun huomioi sen käytössä pari seikkaa. Ennen tätä kuitenkin on hyvä tietää, mistä ilmanvaihdon energiankulutus muodostuu.
201712_51177.jpg
Villa Kertussa rentoudutaan
Hiihtäjäpariskunta Kerttu Niskasen ja Juho Mikkosen Vuokatin järvimaisemiin suunniteltu saunamökki valmistui syksyllä 2016. Kastellin vapaa-ajan asuntojen mallistostaLuonto-huvilan pohjalta muokattua 30 neliöistä rantasaunamökkiä rakennettiin hiihtäjäpariskunnan harjoittelu- ja leiriaikataulujen mukaisesti.Mökki on lähellä hiihtäjäpariskunnan Vuokatin kotia ja he käyvät mökillä säännöllisesti.Tutustu Kastellin huviloiden mallistoihinTilaa Kastellin huvilaesite
20165_46381.jpg
Pihakivet huimaan tarjoushintaan, alk. 0,18 € / kpl
Piha on olemassa leikkejä, pelejä, juhlia ja oleskelua varten. Ruduksen laadukkaat pihakivet lisäävät viihtyisyyttä ja pihan monikäyttöisyyttä. Pihakiveys helpottaa kunnossapitoa, eikä kivetyiltä alueilta kantaudu hiekkaa ja likaa sisätiloihin. Piha on parhaimmillaan luonnollinen jatke sisätiloille valitsit sitten materiaaliksi betonin tai luonnonkiven. Valikoimassamme on pihakiviä ja –laattoja, reunakiviä, muurikiviä ja porraskiviä.Selaa ideakuvia
20156_43822.jpg
Uuden talon terveydelle on ilmanvaihto tärkeää
Tarpeenmukainen ilmanvaihto on osa tervettä taloaTalot ja asunnot rakennetaan aina vain tiiviimmiksi, jotta ne kuluttaisivat mahdollisimman vähän lämmitysenergiaa. Tarpeenmukainen ilmanvaihto varmistaa sen, että ihmiset ja rakenteet pysyvät terveinä:Ylimääräinen kosteus ja hiilidioksidi poistetaan sisäilmasta ja tilalle tuodaan raikasta ja suodatettua ilmaa. ja Lämmöntalteenottolaitteet tuovat puhtaan ulkoilman lämmöntalteenottokennon läpi, missä poistoilmasta talteenotettu lämpö siirtyy tuloilmaan ja lämmitysenergian tarve vähenee.Anna ilmanvaihtoratkaisu aina ammattilaisen suunniteltavaksi. Suunnittelija varmistaa, että asuntoosi valitaan oikean kokoinen ilmanvaihtokone ilman kuluttamatta liikaa talosi energiaa.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20133_34201.jpg
Korjausrakentamisen ja remontoinnin energiamääräykset
Energiamääräykset koskevat 1.9.2013 alkaen myös korjausrakentajaa ja remontoijaa. Luvanvaraisissa korjaus- ja muutostöissä on tarkasteltava mahdollisuutta energiatehokkuuden parantamiseen samalla, kun muutostyöhön ryhdytään. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?
20225_78183.jpg
Pihasauna pikana pihaan, kiitos! Nopean toimituksen pihasaunat parhaaseen hintaan
Kesä tulee kovaa vauhtia ja monella alkaa lomasuunnitelmat olla valmiina. Kalenteriin on merkitty vapaat viikonloput, kesälomat, reissut perheen kanssa ja etenkin juhannus ‒ kenties mökillä! Puuttuuko sinulta kuitenkin pihasauna, paikka jossa voi rentoutua isommallakin porukalla ja luoda muistoja jaettavaksi sukupolvelta toiselle? Nyt olisi tilaisuutesi hankkia pihasauna nopealla toimituksella, suoraan varastosta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton