• Etusivu
  • LVI

Tyylikkäät radiaattorit ja kuivaimet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20084_10228.jpg

Purmolla on laaja lämmitysratkaisujen valikoima, joka takaa ihanteellisen sisäilmaston koko kotiin vuoden ympäri - asuinympäristöön katsomatta. Kyse on kuitenkin muustakin kuin vain lämmityksestä. Suhtaudumme muotoiluun vakavasti ja huolehdimme siitä, että kaikki lämmitysratkaisumme luovat kotiin lämpimän tunnelman ja sointuvat ihanteellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Purmon lämmitysratkaisujen valikoima sisältää kaikki tuotetyypit, mallit, koot ja värit. Se takaa, että voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme todellista valinnanvaraa. Olipa kyse perinteisistä teräslevy- ja jaeradiaattoreista, pyyheliinakuivaimista, sisustusradiaattoreista tai konvektoreista, mallistossamme on taatusti vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät toivotut toiminnot ja kotiin sopiva tyyli.

20084_10229.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se tarkoittaa, että tarjoamme tehokkaimmat mahdolliset lämmönluovutusominaisuudet, monipuolisimman säädettävyyden ja sulavimman muotoilun. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ja komponentit on valittu äärimmäisen huolellisesti. Tuotantoprosessit on optimoitu erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Radiaattorit testataan olosuhteissa, jotka ylittävät selkeästi kodissa milloinkaan esiintyvät olosuhteet. Siksi uskallammekin myöntää radiaattoreillemme kymmenen vuoden laatutakuun. Me luotamme tuotteisiimme, ja asiakkaammekin voivat luottaa niihin.

20084_10227.jpg

Väriä elämään

Purmon radiaattorit tuovat kotiin sekä lämpöä että estetiikkaa. Vakiovärisinä (valkoinen RAL 9016) ne sulautuvat sisustukseen huomaamattomasti, mutta entäpä kun tarvitaan jotakin räväkämpää ja radiaattorin muotoilua korostavaa tai radiaattori, joka sointuu kodin sävymaailmaan? Vastaus on Purmon radiaattorien laaja värivalikoima. Tilauksesta toimitamme radiaattoreita missä tahansa RAL-väreissä, ja osa malleista on saatavana myös metallin, kromin, nikkelin tai kullan sävyisinä.

20084_10226.jpg

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säilyttäminen vaatii vaivaa. prosessi tuottaa todella kestävän, kauniin pinnan. Purmo-radiaattori kestää vuosia naarmuuntumatta ja ruostumatta.

20084_10231.jpg

Rettig Lämpö Oy

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin yli 50 vuotta sitten Purmon kylään. Yritys tuottaa vesikiertoisia lämmitysradiaattoreita, noin 800 000 vuodessa. Käytössä on Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, ja työllistää Pietarsaaressa noin 200 henkilöä. Rettig Lämpö Oy markkinoi tuotemerkkiä PURMO, joka on Euroopan suurin radiaattorimerkki.

Lisätietoa Purmon radiaattoreista...

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Vuokranantajan vaihtuminen
Vuokranantajalla on ilmoitusvelvollisuus, mikäli hänen hallintaoikeutensa huoneistoon päättyy.Pääsääntöisesti jos vuokranantajan oikeus hallita vuokrakohdetta vuokrakauden aikana siirtyy toiselle vapaaehtoisesti tai avio-oikeuden, naimaosan, testamentin tai perintöoikeuden kautta sitoo vuokrasopimus uutta omistajaa,1. jos vuokralainen on ennen luovutusta tai saantoa saanut huoneiston haltuunsa 2. jos luovutussopimukseen on otettu määräys vuokrasopimuksen pysyvyydestä 3. jos vuokraoikeuden pysyvyyden vakuudeksi on vahvistettu kiinnitysMikäli vuokrasopimukseen on tehty muutoksia tai lisäyksiä, mutta niitä ei ole asianmukaisesti merkitty vuokranantajan sopimuskappaleeseen, ei tällaiset ehdot ja lisäykset ole voimassa uutta vuokranantajaa kohtaan. Ne tulevat kuitenkin uutta vuokranantajaa sitoviksi, ellei hän kuukauden kuluessa niistä tiedon saatuaan ilmoita vuokralaiselle, ettei hän niitä hyväksy. Jollei muutoksia tai lisäyksiä hyväksytä, on vuokralaisella oikeus heti purkaa sopimus.Mikäli vuokrahuoneisto luovutetaan edelleen pakkohuutokaupassa tai ulosmitattuna, on uudelle omistajalla oikeus kuukauden kuluessa siitä, kun hän on saanut vuokrakohteen hallintaansa, irtisanoa vuokrasopimus.Samoin kuukauden määräaika vuokrasuhteen irtisanomiselle on myös sillä uudella omistajalla, joka on saanut kohteen haltuunsa lainvoimaisen moitekanteen tai yhtiöjärjestyksessä määrätyn lunastusoikeuden nojalla.Pakkohuutokauppaa, moitekannetta ja lunastusoikeutta koskevia säännöksiä ei sovelleta aravavuokrakohteisiin.Vuokranantajan muutoksesta on kirjallisesti ilmoitettava vuokralaiselle, muussa tapauksessa vuokralaisella on oikeus vedota suoritukseen, jonka hän on vuokranantajan muutoksen jälkeen suorittanut sopimuksen mukaiselle vuokranantajalle.Vuokralaisella on oikeus vahingonkorvaukseen, mikäli vuokrasopimus päättyy vuokranantajan vaihtumisen johdosta. Vastuussa on se vuokranantaja, joka vuokrasuhteen päättyessä on vastuussa vuokrasuhteen pysyvyydestä vuokralaista kohtaan. Mikäli vuokralainen on vuokrasopimusta tai sen lisäystä tai muutosta tehdessään tietoinen tai hänen olisi pitänyt olla tietoinen vuokrasuhteen päättymisperusteesta, ei hänelle ole oikeutta vaatia vahingonkorvausta.
200611_2213.jpg
Tuotemapeissa ajantasalla olevaa tietoa
Sisustaja.com-palvelun yhtenä tietopankkina voidaan pitää tuotemappeja, jotka on jaoteltu vasemman reunan valikkoon. Mukana on yleistietoa sekä tuote-esittelyjä luotettavista ja laadukkaista tuotteista.Tuotemapit on laadittu seuraavin perustein:Looginen järjestys, joka alkaa yleisesittelystä ja päättyy käytännön esittelyyn, esim. seurantakohteen muodossa. Selkeä, toistuva sisältörakenne, eli kun olet tutustunut yhteen tuotemappiin, osaat käyttää kaikkia tuotemappeja.Informaatio on osittain tuotettua ja osittain linkitettyä, esimerkiksi tuote-esittelyjen osalta. Näin sisältö pysyy hyvin ajantasalla.
20215_70674.jpg
Pienet neliökannet uudistuivat - valikoimassa nyt myös trendikästä mustaa
Kotimaisia lattiakaivoratkaisuja valmistava Vieser on viime vuosina tuonut kauniin designin ja luksuksen tunnun osaksi myös peruskansiksi miellettyjä pieniä RST-neliökansia. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi trendikkään mattamustia kansimalleja, jotka muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneen muiden mustien yksityiskohtien kanssa.
20203_63639.jpg
Vaivaako katupöly? - ilmankostutin auttaa oireisiin
Asiantuntijoiden mukaan kuiva sisäilma aiheuttaa ja lisää hengitysteiden, limakalvojen ja ihon ärsytysoireita. Hengitystiet voivat tuntua kuivilta ja kutisevilta ja silmät saattavat vuotaa herkästi. Lisäksi allergiaoireet saattavat korostua, sillä kuivassa sisäilmassa on enemmän pölyä kuin kosteassa.Erityisesti katupölystä kärsivät astmaatikot, pienet lapset, vanhukset sekä sepelvaltimo- tai keuhkoahtaumatautia sairastavat.Herkkiin väestöryhmiin kuuluvien on suositeltavaa välttää altistumista pahimpaan katupölyaikaan ja huolehtia mahdollisen perussairauden asianmukaisesta hoidosta.
20219_72250.jpg
Tutustu syksyn upeisiin hirsitalouutuuksiin
Hongan uusi odotettu hirsitalomallisto on julkistettu. Honka Havu, Sumu ja kaksikerroksinen Touko ihastuttavat maisemaikkunoillaan ja avaran toimivilla pohjaratkaisuillaan. Talomalleissa on yhdistetty omakotitalo- ja vapaa-ajan asumisen parhaat puolet, mikä kiinnostaa tässä ajassa erityisesti.
Väliseinän eristäminen
Väliseinän eristäminen
Väliseinät ovat jakavia rakenteita: sisäseiniä ja seiniä, jotka erottavat tiloja toisistaan. Asuinrakennuksissa seinät eristetään ääneneristävyyden parantamiseksi sekä paloturvallisuussyistä. Tietyissä tapauksissa vaaditaan ylimääräistä eristystä kuuman/kylmän poissa pitämiseksi.Tarjolla olevat eristystuotteet täyttävät äänieristykselle asetetut minimivaatimukset. Ilmaääneneristyksellä tarkoitetaan oletettua äänieristysarvoa (R'w) niissä tiloissa, joissa äänieristystä on käytetty. Jotta ilmoitettuihin arvoihin päästään, rakenne ja kiinnitykset on tehtävä samalla tavalla kuin ääneneristävyysmittauksissa käytetyissä rakenteissa. Seinän välissä oleva kivivilla parantaa normaalin asunnon sisäisen väliseinän eristävyyttä n. 20 %.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton