• Etusivu
  • Talo

Tuetut selaimet ja ominaisuudet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 02.12.2022
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Palvelumme toimivat kaikilla yleisimmin käytetyillä selainohjelmilla. Palvelujen käyttö edellyttää selainohjelmalta evästeiden käytön (cookies) hyväksymistä.

Suosittelemme tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi uusimpien selainversioiden käyttöä.

Verkkopalveluiden käyttöä tuetaan seuraavilla selaimilla

  • Google Chrome (kaksi uusinta versiota)
  • Microsoft Edge (kaksi uusinta versiota)
  • Firefox (kaksi uusinta versiota)
  • Safari (kaksi uusinta versiota)

Emme voi taata verkkopalveluidemme toimivuutta mikäli käytössäsi on jokin muu selain.

Mikäli käyttämäsi selainversio on vanha, suosittelemme selaimen päivittämistä tai uuden selaimen asentamista.

Selainvalmistajien internetsivut

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20122_29449.jpg
Vaihtelua ja toiminnallisuutta pihalle kiveyksellä
SuunnitteluVarsinkin keväisin kulkeutuu ulkoa jalkineissa ja lemmikkieläinten tassuissa ylimääräistä siivottavaa lattioille. Siivoustyötä voi vähentää kiveämällä kulku- ja piha-alueita. Kannattaa miettiä, miten pihaa halutaan käyttää, miten liikutaan, missä halutaan vain oleskella, missä kuivata pyykkiä ja tuulettaa vuodevaatteita, mistä varata tilat lasten leikkeihin, miten maastoa voi muotoilla ja missä kasvit viihtyvät parhaiten.
20176_49690.jpg
Automaattinen ilmanvaihto energiaa ja rahaa säästäen
Näin teet energiatehokkaan ilmanvaihdon helposti VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmällä:Asenna katollesi energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen VILPE® ECo -huippuimuri vaihtovirtamoottorilliseen huippuimuriin verrattuna VILPE® ECo -huippuimuri säästää energiaa käyttötarkoituksesta riippuen jopa 40 - 60 % Käytä huippuimurin ohjaamiseen johdotonta VILPE® ECo Ideal Wireless -järjestelmää langattomat anturit mittaavat sisätilojen kosteus- tai hiilidioksiditasoja ja ohjainyksikkö säätää huippuimurin tehoa automaattisesti aina tarpeen mukaan
Mies kuvaa kattoa puhelimella
Juuri nyt on omakotiasujan ja mökkiläisen aika tarkistaa katon kunto
Lumen ja jään katoille aiheuttamat vauriot saattavat paljastua sattumalta. Asiantuntija kehottaakin tarkistamaan katon kunnon säännöllisesti. Ammattilaisen tekemä kuntokartoitus sisältää korjauskehotukset, mutta ei vielä sido mihinkään.
20151_42072.jpg
Terveys on kiinni myös sisäilmasta
Sisäilman kosteustason hallinta on tärkeääIlmanvaihdon tärkeitä tehtäviä ovat:• Sisäilmassa olevan kosteuden poistaminen – 4 henkinen perhe tuottaa toimillaan sisäilmaan vuorokaudessa keskimäärin 7-10 litran kosteuskuorman. Asunnon kosteuslähteitä ovat mm. ruoanlaitto, astianpesu, peseytyminen, saunan käyttö, pyykinpesu, huonekasvit ym.• Rakennus- ja sisustusmateriaaleista tulevien päästöjen poistaminen sisäilmasta.• Hiilidioksiditason pitäminen riittävän alhaisena – suositeltava yläraja n.1000 ppm. Yksi riittävän ilmanvaihdon tunnusmerkeistä on hyvä unen laatu huoneilman pysyessä raikkaana makuuhuoneissa yön aikana.• Puhtaan, suodatetun ja oikean lämpoisen ilman sisään tuonti oleskelualueille - alhainen happipitoisuus aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä jne.Tilaa veloitukseton ilmanvaihtoesite
20216_71342.jpg
Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi
Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.
20207_65797.jpg
Moduulit ja magneetit tuovat vapautta säilytystilojen muunteluun
Geberitin uudessa Acanto-mallistossa on panostettu moduuliajatteluun, jossa erilaisia seinä-, sivu- ja allaskaappeja voi vapaasti yhdistää toisiinsa. Magneettikiinnitys tuo helppoutta laatikoiden ja hyllyjen siirtelyyn.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton