• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiöprojekti etenee suunnitelman mukaisesti

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20092_15045.jpg

Taloyhtiöprojekti julkaistiin ensimmäisen kerran kumppanuusverkoston ulkopuolelle omilla Rakenna & Remontoi -messuillamme, perjantaina 30.1. Projekti eteneekin täysin sille asetetussa aikataulussa. Vasemman valikon yleistieto-osuus alkaa olla jo melko pitkällä, vaikka täydennyksiä onkin tulossa vielä melkoisesti varsinkin talousosioon sekä asukasroolimapin sisältöön. Taloyhtiöitä palvelun piiriin aletaan laajamittaisemmin hakemaan huhtikuussa.

Tuotemapit kuntoon

Kiireellisin vaihe on jokaisen yrityksen oman tuotemapin kuntoon laittaminen. Nythän suurimmalla osalla tuotemappi on lähes samanlainen kuin Rakentaja.fi-puolella. Jokaisen kannattaisikin nopeasti ottaa yhteyttä omaan asiakasvastaavaansa tuotemapin viestin saamiseksi suurempia kohteita enemmän huomioivaan kuntoon.

Tuotemappien rakentamisen kanssa meillä viedään edelleen eteenpäin taloyhtiön eri osapuolille suunnattuja täsmäpalveluja, joten kun kevät tulee vielä hieman lähemmäs alkaa kiivaampi rummutus myös taloyhtiöiden suuntaan.

Huhtikuussa on tarkoitus aloittaa taloyhtiöpuolen verkkolehden lähettäminen ja toukokuussa lähtee ensimmäinen Taloyhtiö-lehti liikenteeseen. Sen levikki tulee olemaan 50 000 kpl ja ilmestyminen kolme kertaa vuodessa nyt kahden vuoden ajan.

Seurantakohteet tärkeitä

Yksi tärkeimmistä osioista myös taloyhtiöpuolella tulee olemaan erilaisten korjauskohteiden seuranta. Seurantakohteissa tärkeää olisi päästä käymään koko projekti läpi taloyhtiön silmin eli miten korjauspäätökset tehtiin ja miten itse työ vietiin yhtiössä läpi. Näiden seurantakohteiden etsimisessä voimme tarvittaessa olla apuna esimerkiksi laittamalla erilaisista seurantakohteista hakuilmoitukset sivustoillemme.

20092_15046.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Sohvan imurointi
Imurasioiden sijoitus
Imurasioiden sijoituspaikan valintaan vaikuttavat ensisijaisesti seuraavat kaksi asiaa:– ulottuvuus; standardi-imurointiletku on 8 metriä. Jatkovarren avulla ylletään noin 9 metrin päähän imurasialta. Perussääntö suunnittelussa on, että imurasioita sijoitetaan niin harvaan kuin on mahdollista. Käyttäjän kannalta on miellyttävintä, kun imurasiaa tarvitsee vaihtaa mahdollisimman harvoin.– käytännöllisyys; keskusimuri on kodinhoitoa helpottava laite, jota käytetään päivittäin. Imurasiat tulee sijoittaa siten, että ne ovat ergonomisesti ja siivousaluetta ajatellen mukavasti käsillä. Keittiöön kannattaa suunnittelussa sijoittaa yksi imurasia ja sitä varten erillinen neljään metriin asti venyvä keittiöletku.
20101_19926.jpg
Verkkolehtien lähetysajankohdat
Suorakanava Oy:n sähköisesti lähetettävien verkkolehtien (Rakentaja.fi, Puutarha.net ja Taloyhtiö) lähetysajankohdat muuttuivat. Rakentaja.fi-verkkolehti, on perinteisesti valmistunut keskiviikkoisin ja lähetetty heti valmistumisensa jälkeen. Täydentävä, viikonlopun tapahtumiin ja ajankohtaisuuksiin keskittyvä täydennysosa on lähetetty perjantai aamupäivisin.
20086_11591.jpg
Kastelli vahvasti esillä
Porin loma-asuntomessuilla tarjontaa täydentää peräti neljä Kastelli-huvilaa, joista yksi on Eino Grönin rakennuttama Eikka-mökki. Kokonaisuutena esillä olevat messuhuvilat esittelevät mainiosti loma-asumisen uusia tuulia.
20235_81864.jpg
Suunnittelutyökalu, jonka avulla luot helposti unelmiesi kylpyhuoneen
Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista ja haastavimmista projekteista. Moni haaveilee pitkään tilavammasta tai paremmin toimivasta kylpyhuoneesta. Pinnat ovat nähneet parhaat päivänsä. Jokin kuitenkin pidättelee remontin aloittamista. Kylpyhuoneremontin hinta? Suunnittelun vaikeus? Vaiko tiedon puute?Tarkka suunnittelu, hyvät suunnittelutyökalut, ammattilaisten apu ja jatkuva kommunikaatio ovat avainasemassa unelmien kylpyhuoneen luomisessa. Vaikka kylpyhuoneremontti voi olla haastava, se voi myös olla palkitseva matka. Nappaa Villeroy & Boch Gustavsbergin ammattilaisten vinkit ja suunnittelutyökalu kylpyhuoneremontin avuksi.
20086_11271.jpg
Vanha fiilis uuteen puuesineeseen
Haluatko wanhentaa uuden puisen lipaston tai muokata tavanomaista vanhaa kalustetta toiseen lookiin? Tällä ohjeella saat vanhaa fiilistä.
20215_70415.jpg
Kasvihuoneen monet kasvot
Puutarhanetin keskustelupalstan Kasvihuoneesta haaveileville -ketjussa on upeita kuvia ja hyviä vinkkejä. Moni lukija on rakentanut itsensä näköisen ja omiin tarpeisiin sopivan kasvihuoneen. Kokosimme sinulle hyvät ja käytännössä kokeiltut vinkit.– Olen nyt saamassa huutokaupasta ikkunoita ja projekti polkaistaan käyntiin viikonvaihteessa ikkunoiden haun merkeissä. Kynä käteen ja suunnittelemaan. Sinitalvikki, 2007.VINKKI! –Mun kasvarissa on harkkoperustus. Koska harkot on onttoja, harkkojen yläpuolelle nakuteltiin reiät ja siitä sisäosa täyteen harkkolaastia. Laastiin pystyyn pätkä tukevaa metallista reikänauhaa. Kun laasti kovettui, niin reikänauha oli tukevasti pystyssä harkoissa. Siihen sitten kiinnitettiin ruuveilla alajuoksut. Ei taatusti heilu eikä hötky kovemmassakaan myrskyssä. Fellow, 2009

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton