• Etusivu
  • Rakentaminen

Suorakanava-palvelujen verkkolehtien lähetysajankohdat muuttuivat vuoden alusta

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.01.2010
20101_19926.jpg

Suorakanava Oy:n sähköisesti lähetettävien verkkolehtien (Rakentaja.fi, Puutarha.net ja Taloyhtiö) lähetysajankohdat muuttuivat. Rakentaja.fi-verkkolehti, on perinteisesti valmistunut keskiviikkoisin ja lähetetty heti valmistumisensa jälkeen. Täydentävä, viikonlopun tapahtumiin ja ajankohtaisuuksiin keskittyvä täydennysosa on lähetetty perjantai aamupäivisin.

Laaja levikki on positiivinen ongelma

Merkittävin syy Rakentaja.fi-verkkolehden aikataulun muutoksiin on alati kasvava levikki. Uudella aikataululla varmistetaan, että kaikki lukijat saavat lehtensä keskiviikkoisin aamupäivän aikana. Vastaavasti viikonlopun tapahtumiin keskittyvä täydennysosa on lukijoilla hyvissä ajoin perjantaina.

Käytännössä uudet aikataulut ei juurikaan muuta mitään. Toimittajamme ottavat yhteyttä Teihin entiseen tapaan ja keskustelevat kanssanne halutusta teeman mukaisesta sisällöstä. Yhteydenotto tapahtuu toimittajien taholta pääsääntöisesti hieman aiemmin, joten aikaa materiaalin toimittamiseen ja jutun edelleenkäsittelyyn jää yhtä paljon kuin ennenkin.

Rakentaja.fi-verkkolehti valmistuu jo tiistaina

Jatkossa lehden deadline on tiistaina klo 13.00. Lehteen toimitettavan materiaalin tulee olla toimituksessa maanantaipäivän aikana. Joissain tapauksissa myöhäisemmästä materiaalin toimituksesta voidaan sopia erikseen artikkelia tai ilmoitusta laativan toimittajan kanssa. Mikäli materiaali ei ehdi lehden valmistumisajankohtaan, se lisätään Rakentaja.fi-palvelun etusivulle heti valmistuttuaan ja lisätään täydennysosaan.

Täydennysosan deadline on torstaina klo 13.00. Rakentajafi-sivuston etusivu vaihdetaan jo tiistaina lähtevän lehden mukaiseksi.

Rakentaja.fi-verkkolehden teemat 2010

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu torstaina

Puutarha.net-verkkolehti valmistuu samaan aikaan Rakentaja.fi-verkkolehden täydennysosan kanssa ja ovat lukijoiden sähköposteissa jokseenkin samaan aikaan.

Puutarha.net-verkkolehden teemat 2010

Taloyhtiö-verkkolehti joka toinen torstai

Vuoden 2010 alusta alkaa myös Taloyhtiö-verkkolehti ilmestyä säännöllisesti aina parillisina viikkoina. Poikkeuksena ovat mahdollisesti kohdalle osuvat juhlapyhät yms. asiat. Lehti ilmestyy vuoden 2010 aikana arviolta 25 kertaa. Lehden deadline on torstai klo 12.00. Materiaalit tulisi toimittaa viimeistään parillisten viikkojen keskiviikkoaamuun mennessä. Taloyhtiö-verkkolehdessä ei toistaiseksi ole vielä teemoitusta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20145_39344.jpg
Betonista perustus varman päälle
Oikean betonin lisäksi onnistunut valu edellyttää perehtymistä työsuoritukseen. Ammattitaito ja huolellisuus ovat tässäkin työssä hyvän lopputuloksen edellytyksiä.
201610_47489.jpg
Liesikupumalli erilevyisiin ja -syvyisiin kaapistoihin
Vallox Capto -liesikuvuissa ja -tuulettimissa on monta tyylikästä yksityiskohtaa, kuten matala etupaneeli, kapasitiiviset kosketuskytkimet sekä sisään työnnettävä, karkaistu liukulasi. Kaartuva liukumekanismi, teräksiset kuulalaakerit ja ruostumattomat teräskiskot tekevät liukulasin käytöstä helppoa.Suuri ja optimaalisesti muotoiltu höyrynkeräystila mahdollistaa erinomaisen kärynsieppauskyvyn. Tehokas LED-valaisinmoduuli antaa tasaisen ja häikäisemättömän valon koko liesitasolle. Rasvasuodatin on helposti irrotettava ja sen voi pestä astianpesukoneessa.Vallox Capto -liesikuvuissa ja -tuulettimissa (poislukien KTC-mallit) on myös liesivahtitoiminto, joka lähettää poikkeavan suuresta lämpötilan noususta hälytystiedon taloautomaatiolle tai erilliselle hälyttimelle.Kaikkia malleja on saatavilla sekä valkoisena että ruostumattomasta teräksestä valmistettuna standardileveyksillä (500 tai 600 mm).Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
Erilaisia yrttejä
Yrtit ja juurekset omasta hyötypuutarhasta - kuuntele Kivijalka-podcast
Olisi hienoa loppukesällä syödä omalta maalta punaisia viinimarjoja suoraan pensaasta tai napata maasta porkkana pikkupurtavaksi. Siinä tietäisi ainakin tasan tarkkaan mitä suuhunsa laittaa, kun on koko kesän seurannut niiden kasvua.Tässä Kivijalka-podcastissa puhutaan hyötypuutarhasta. Mitä muuta se voisi olla kuin marjapuska pihan perällä ja miten sellaista pitäisi hoitaa. Aiheesta keskustelemassa on Satakunnan puutarhaseuran sihteeri Tina Halin.Kivijalka-podcastissa puhutaan asumiseen, teknologiaan sekä tietenkin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvistä aiheista.(Podcast on tallennettu 2022 vko 23.)
20194_57332.jpg
Yksi lattiakaivo - kaikki mahdollisuudet
Helposti asennettava ja käytössä luotettava Vieser One -lattiakaivo sopii yhteen kaikkien Vieserin yksilöllisten kaivonkansien kanssa. Voit siis päästää kylpyhuonesuunnittelussa luovuuden vapaasti valloilleen, tehdä tyylikkäitä valintoja ja – mikä tärkeintä – luottaa uuden lattiakaivojärjestelmäsi toimivuuteen.
20152_42313.jpg
Pystypuitteeton lasiterassi avartaa näköalat
Olipa vuodenaika mikä tahansa, näkymä ympäristöön on suomalaisille usein henkireikä. Uusi pystypuitteeton lasiterassi avartaa maiseman eteemme esteettömästi.
20087_12006.jpg
Monierin Protector vastaa muuttuvan ilmaston haasteisiin
Monierin Orimattilan kattotiilitehtaalla valmistettavassa Ormax Protectorissa on 30 prosenttia vastaavia pinnoitteita kestävämpi, täysin uudenlainen pinta, jonka vahva UV-suojaus estää kattotiilen värin haalistumista sekä antaa paremman suojan naarmuuntumista vastaan. Kattotiilen kiiltävä pinta syventää väriä ja hylkii myös tehokkaasti likaa.Ormax Protectorin pinnoite on kehitetty kestämään kovaakin uv-rasitusta ja se on tarkkaan testattu sekä Monierin testilaboratorion tuulitunnelissa että kenttäolosuhteissa eri puolilla Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa.Ormax Protectorin värit ovat savitiilenpunainen, tupapunainen, harmaa, musta ja ruskea.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton