• Etusivu
  • LVI

Syksyn sävyjä ja takan lämmön lumoa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 26.09.2023
20239_83151.jpg

Kaila V4

Syksy on saapunut, illat viilenevät ja luonto maalaa värikkäitä sävyjä maisemaan. Samalla kun luonto valmistautuu talveen, on sinun aikasi miettiä kodin lämpöä, sähkön säästöä ja tunnelman luomista.

Tulikivi on yli 40 vuoden ajan tuonut innovaatioita ja edelläkävijyyttä tulisijamarkkinoille. Tulikiven missio on jatkaa ekologisempien ja energiatehokkaampien ratkaisujen kehittämistä kotiisi. Studioiden syysedut ovat voimassa kuun loppuun, ja ammattitaitoiset myyjät ovat valmiita ohjaamaan sinua kohti lämpimämpää kotia.

Kotisi on yksilöllinen

Kodit heijastavat asukkaidensa persoonaa. Olitpa minimalismin ystävä tai kaipaat perinteitä, asuitpa kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa – Tulikivellä on sinulle ratkaisu. Jokainen huone kertoo tarinan, ja Tulikiven takat ovat osa tätä kertomusta. Ne eivät ainoastaan lämmitä kotiasi, vaan myös tuovat siihen lisäarvoa ja luovat viihtyisyyttä. Erilaiset designit, materiaalit ja ratkaisut mahdollistavat sen, että löydät juuri sinun kotiisi sopivan takan, joka täydentää sen tunnelmaa ja tekee arjestasi entistä mukavampaa. Tulikiven monipuolinen valikoima huomioi erilaiset elämäntyylit ja toiveet, ja heidän kanssaan voit tehdä kodistasi paikan, jossa tunnet olosi todella kotoisaksi.

Hyödynnä syysedut nyt – tutustu Tulikiven kampanjaan!

Varaava takka: lämpöä, joka kestää

Varaava takka ei ole vain koriste tai lämmönlähde, vaan molempia yhdessä. Tulikiven takkojen lämpö on verrattavissa auringon lempeään säteilyyn, joka täyttää huoneesi miellyttävällä ja tasaisella lämmöllään. Tämän säteilylämmön ansiosta kotisi pysyy lämpimänä yli vuorokauden, vain parilla pesällisellä puuta.

Tulikiven takkojen taika piilee niiden kyvyssä varata lämpöä. Varaava takka pystyy säilömään moninkertaisesti enemmän energiaa kamiinaan verrattuna. Tämän ansiosta polttopuut palavat takan pesässä tehokkaasti, varaten lämmön nopeasti takan massaan. Lopputuloksena saat tasaisen ja pitkäkestoisen lämmön, joka pitää huoneilmasi raikkaana kuluttamatta liikaa polttopuita.

Saramo S Satin Black

Saramo S Satin Black

Ekologisuus edestä

Ympäristön muutos on asia, jota emme voi sivuuttaa. Ecodesignin ansiosta voimme ottaa suuria askeleita kohti kestävää kehitystä. Ecodesignin standardit eivät ainoastaan vähennä hiilidioksidipäästöjä ja paranna ilmanlaatua, vaan ne myös säästävät energiaa ja rahaa. Valitsemalla Ecodesign-merkillä varustetun Tulikivi-takan voit olla varma, että tuot valintasi perusteella puhtaamman ympäristön sekä taloudellisen ja ekologisen lämmitysratkaisun kotiisi.

Kuuntele podcast aiheesta:

Monipuolisuus on voimamme

Tulikiven vahvuus on moninaisissa takkaratkaisuissa. Innovoinnin, laadun ja erityisesti asiakkaiden äänen kuunteleminen takaa, että jokainen mallisto on syntyessään vastaus asiakkaiden toiveisiin ja haasteisiin. Etsitpä sitten ajatonta, modernia tai perinteen inspiroimaa designia, Tulikiveltä löydät sen täydellisen vaihtoehdon.

Tulikiven mallistojen monimuotoisuus heijastuu erityisesti materiaalien ja sävyjen rikkaudessa. Haluna on, että sinä löydät sen täydellisen sävyn ja materiaalin, joka istuu harmonisesti juuri sinun kotisi sisustukseen.

Syksy on täällä. Tutustu ja hyödynnä syysedut

KARELIA-TAKAT: Moderniin kotiin. Karelia-takat ovat visuaalisesti mukaansatempaavia, tuoden tilaasi nykyaikaista tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Tässä mallistossa yhdistyvät älykäs tekniikka ja huoliteltu muotoilu, valinnanvaraa tarjoava vuolukiven ja väripintojen kirjo antaa kodillesi sen ansaitseman erottuvuuden.

PIELINEN-KIERTOILMATAKAT: Nopeuteen optimoitu. Pielinen-mallisto on synonyymi laadulle ja nopealle lämmitykselle. Jos olet liikkeellä ja tarvitset lämpöä nopeasti, olipa kyseessä sitten loma-asunto tai viikonloppu mökillä, Pielinen on sinua varten.

UUDET JERO-TAKAT: Tulevaisuuden lämpö. JERO-takat ovat Tulikiven vastaus modernin aikakauden vaatimuksiin. Näissä takoissa kompakti ulkomuoto kohtaa tehokkaan lämmityksen ja varaavan takan lämpimän, pitkäkestoisen syleilyn.

Uusi JERO-mallisto odottaa sinua. Tutustu tästä

Herkän kaunis Puro.

Herkän kaunis Puro.

KERMANSAVI-TAKAT: Luontoa syleilevä valinta. Kermansavi-mallisto on paikka, jossa ympäristötietoisuus kohtaa innovaation. Varaavissa keraamisissa takoissa yhdistyy edistyksellinen tekniikka ja kierrätyksen arvostus – skandinaavinen muotoilu ja ekologinen lämpö käsi kädessä.

KLASSISET TAKAT: Aikojen taito. Tämä mallisto puhuttelee sinua, joka arvostat perinnettä, mutta et halua tinkiä nykyajan teknologian eduista. Klassiset takat yhdistävät parhaat puolet menneestä ja tulevasta.

MITTATILAUSTAKAT: Sinun unelmasi, yhteisissä käsissä. Jos et ole löytänyt sydäntäsi lähellä olevaa takkaa Tulikiven valikoimasta, voitte luoda sen yhdessä. Vankalla ammattitaidolla ja parhaista materiaaleista rakennettu, juuri sinulle suunniteltu takka tekee kodistasi uniikin.

Lämpö ja tunnelma kotiin

Ei ole väliä, minkä takan Tulikiven mallistosta valitset, jokainen Tulikiven takka on suunniteltu tarjoamaan sydämellistä, turvallista ja ekologisesti vastuullista lämmitystä. Varaavan takan valinta ei ainoastaan luo kotiisi kodikasta lämpöä, vaan myös kohoaa näyttäväksi sisustuselementiksi, joka kutsuu viihtymään ja viettämään aikaa sen ääressä. Se on enemmän kuin pelkkä takka; se on sydän, joka tuo yhteen perheen ja ystävät.

Kun haluat yhdistää ekologisen vastuun ja ajattoman tyylikkyyden, Tulikivi on ylivoimainen valintasi. Varaava takka ei vain lämmitä, vaan se kutsuu kokoontumaan, jakamaan tarinoita ja nauttimaan toistensa seurasta. Löydä lähin Tulikivi-studiosi ja tule kokemaan itse, kuinka Tulikiven takat voivat muuttaa kotisi tunnelmaa. Nyt on paras aika toimia ja hyödyntää syyskampanja.

Älä jää kylmäksi. Nyt on aika toimia – tutustu syyskampanjaan

Elämys alkaa Tulikivi-studiosta. Löydä lähin Tulikivi-studio ja anna takkojen lumota sinut

Tulikivi Oyj
LVI
tulisijat
lämmitys
hormit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20221_74346.jpg
Takka kierrätysmateriaalista
Ekologisuus, energiatehokkuus sekä kierrätys ovat olleet 2020-luvun selkeitä tavoitteita. Tulikivi ottaa osaa tavoitteisiin lanseeraamallaan energiatehokkaalla Kermansavi-mallistolla, jonka takkojen tiivis runkomateriaali on valmistettu jopa 80-prosenttisesti kierrätysmateriaalista.
20222_76890.jpg
Takan energiatehokkuus, palotekniikka sekä rakennusmääräykset
Tulisija on tarpeellinen varuste suomalaisissa kodeissa, se edistää kodin huoltovarmuutta ja huoltovarmuus on erityisen tärkeä nykypäivänä. Mahdolliset sähkökatkot eivät millään lailla estä tulisijan käyttöä, puulämmitys toimii aina ilman sähköä, se onkin itseasiassa ainoa lämmitysmuoto, joka toimii puhtaasti ilman sähköä. Lämmityksen lisäksi tulisijalla valmistat ruokaa melkein kuin lämmityksen sivutuotteena.Energiatehokkaiden ratkaisuiden kehittäminen markkinoille sekä niiden hankkiminen omaan kotiin ovat osittain seurausta tiukentuvista rakennusmääräyksistä sekä tällä hetkellä korkeasta energian hinnasta. Miten hyvää energialukua sitten tavoitellaan? Esimerkiksi tiiviimmällä rakennustavalla sekä tiukasti kontrolloiduilla ilmanvaihtojärjestelmillä. Tiesitkö, että voit ottaa energiatehokkuuden huomioon myös takan kohdalla?
20202_62775.jpg
Poikkeuksellisen varaava kiertoilmatakka kotiisi
Tulikiven Pielinen-takkamallisto koostuu useammasta pienikokoisesta kiertoilmatakasta, jotka sopivat monipuoliseen lämmittämiseen – myös mökille. Toisin kuin perinteisissä kamiinoissa niiden paksu vuolukivikuori varaa lämpöä pitkään hiilloksen sammuttua. Lisäksi etuna on kevytrakenteisuus, minkä vuoksi takan voi sijoittaa helposti lähes mihin tahansa.
20223_65173.jpg
Muutamia syitä miksi takkaremontti kannattaa tehdä
Haaveiletko uudesta takasta ja katseletko takkakuvastoja? Oletko jo löytänyt unelmiesi takan? Syystä tai toisesta takkaremonttisi ei ole kuitenkaan edennyt. Takan vaihto mietityttää ja monenlaiset kysymykset pyörivät mielessä kuten, onko se iso ja työläs prosessi, mitä kaikkea joutuu tekemään itse ja maksaako remontti takan hinnan lisäksi jotain ylimääräistä? Takkaremontissa asiantuntijan kotikäynti säästää aikaasi ja lompakkoasi sekä pääset nauttimaan takkatulen loimusta nopeammin kuin uskotkaan.
20234_72285.jpg
Viisi vinkkiä lämmityskautta aloittavalle
Kevään ensimmäiset aurinkoiset ilmat ja räystäästä tippuvat vesitipat tarkoittavat monelle vapaa-ajan asunnon omistajalle kutsua mökkeilyyn. Vastaavasti kellastuvat lehdet ja sienien tupsahtaminen esille syksyn merkiksi muistuttaa yleensä lämmityskauden lähenemisestä.Mökki- sekä lämmityskauden alkaessa on hyvä muistaa muutama vinkki takan lämmittämisen suhteen. Takan lämmityskauden aloitus vaatii hieman valmistelua. Usein ensimmäiset tulet takassa saakin palovaroittimet soimaan napakkaa säveltään. Takka nimittäin lähtee kyllä vetämään, mutta hetken kuluttua savut tulevatkin sisälle täysin kutsumatta.Kylmää tulisijaa ja hormia ei kannata ottaa käyttöön ilman, että huomioit nämä esille tuotavat asiantuntijan vinkit.
20228_55005.jpg
Herkullista ruokaa leivinuunissa
Varaava tulisija on varma lämmönlähde ja moderni ruoanlaittaja. Tulikiven uudet tulisijat on varustettu nykyaikaisella tulipesällä ja ilmansäätöjärjestelmällä, joka polttaa puun puhtaasti ja tehokkaasti, jolloin puuta kuluu vähemmän kuin vanhoissa tulisijoissa. Ekologinen kokkaaja säästää sähköä tekemällä ruokaa, paistamalla sämpylät ja pullat leivinuunissa. Leivinuunin lämmössä hautuu niin pataruoat kuin paistitkin mureiksi ja maukkaiksi. Puulämmitys antaa oman arominsa ruokaan.Lämmönlähteenä varaava tulisija antaa lämpöä pitkään ja on aina valmiina käyttöön sähkökatkoksista huolimatta, koska se on ainoa sähköstä riippumaton lämmönlähde. Lisäksi tulisijalla lämmitettäessä säästää sähköä huomattavasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton