• Etusivu
  • Sisustus

Syksyn taikaa: Inspiraatiota syksyiseen sisustukseen

Sari Nieminen
Julkaistu 07.10.2024
tervetuloa-syksy-sisustus-1920x1080

Tervetuloa meille!

Syksy on saapunut, ja sen mukana tulevat upeat värit, viileät illat ja kodikas tunnelma. Tämä on täydellinen aika päivittää kodin sisustus ja tuoda sisälle ripaus syksyn taikaa.

Syksyn inspiroima sisustus tuo kotiin lämpöä ja kodikkuutta, ja tekee viileistä illoista entistä mukavampia. Syksyn värit, kuten oranssi, punainen, keltainen ja ruskea, luovat kodikkaan ja kutsuvan tunnelman. Voit lisätä näitä värejä sisustukseen esimerkiksi tyynyjen, vilttien ja verhojen avulla.

Luonnonmateriaalit, kuten puu, kivi ja pellava, tuovat sisustukseen maanläheisyyttä ja rauhallisuutta. Käpyjen, kuivattujen lehtien ja tammenterhojen käyttö koristeina tuo luonnon lähelle ja muistuttaa syksyn kauneudesta.

Tunnelmallinen valaistus, kuten kynttilät ja valosarjat, luo pehmeän ja lämpimän ilmapiirin, pehmeä valaistus ja kynttilänvalo kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan syksyn rauhasta. Syksyn inspiroima sisustus on täydellinen tapa tuoda kauden kauneus ja tunnelma kotiin.

Tuo syksyä kotiin näillä sisustuselementeillä

Syksyiset sisustuselementit tuovat kotiin kauden lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Voit aloittaa valitsemalla pehmeitä ja mukavia tekstiilejä, kuten vilttejä ja tyynyjä, joissa on syksyisiä sävyjä. Lisää huoneisiin erilaisia valonlähteitä, kuten pöytälamppuja ja lattiavalaisimia, jotka luovat pehmeää ja lämmintä valoa.

<p data-block-key="n1dvh">Syksyinen maisema ikkunasta ja vain vähän oranssia ja punaista riittää tuomaan syksyn tunnelmaa sisälle.</p>
Syksyinen maisema ikkunasta ja vain vähän oranssia ja punaista riittää tuomaan syksyn tunnelmaa sisälle.

Käytä koristeina esineitä, kuten kynttilöitä ja lyhtyjä, jotka tuovat tunnelmaa ja lämpöä. Voit myös lisätä sisustukseen kauniita maljakoita, joissa on syksyn kukkia tai oksia. Pienet yksityiskohdat, kuten syksyiset taulut ja koriste-esineet, viimeistelevät kokonaisuuden ja tuovat kotiin ripauksen syksyn taikaa.

<p data-block-key="5nyxr">Näppärä neuloo itselleen kurpitsat.</p>
Näppärä neuloo itselleen kurpitsat.
<p data-block-key="5lmiu">Tuo luonnonmateriaaleja sisälle, kuten sahattuja puulautasia tai kanervia.</p>
Tuo luonnonmateriaaleja sisälle, kuten sahattuja puulautasia tai kanervia.

Kata pöytä syksyiseen tyyliin

Syksyinen kattuas on täydellinen tapa tuoda kauden tunnelma ruokailuhetkiin. Aloita valitsemalla pöytäliina tai kaitaliina, jossa on syksyisiä värejä ja kuvioita. Lisää pöydälle luonnonmateriaaleista tehtyjä koristeita ja kurpitsoja.

<p data-block-key="5nyxr">Kaunis arkikattaus tekee ruokailuhetkestä ainutlaatuisen.</p>
Kaunis arkikattaus tekee ruokailuhetkestä ainutlaatuisen.
<p data-block-key="5lmiu">Juhlakattaus huokuu ylellistä kultaa.</p>
Juhlakattaus huokuu ylellistä kultaa.

Käytä kynttilöitä ja lyhtyjä luomaan pehmeää ja lämmintä valaistusta ja teet illallisesta erityisen tunnelmallisen. Aseta pöydälle syksyisiä kukka-asetelmia, joissa on esimerkiksi auringonkukkia, krysanteemeja ja marjoja.

Voit myös käyttää pieniä kurpitsoja ja koristekurpitsoja tuomaan lisää väriä ja syksyistä ilmettä. Viimeistele kattaus kauniilla astioilla ja servieteillä, jotka sopivat syksyn teemaan. Näillä elementeillä luot upean ja kutsuvan syksyisen pöytäkattauksen, joka tekee jokaisesta ateriahetkestä erityisen.

Tummanharmaa sisustus ja oranssi sekä ruskea kattaus

Syyskranssi oveen

Syksyiset kranssit ovat upea tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja tuoda kauden tunnelma kotiin. Kranssin voi tehdä monista eri materiaaleista, kuten oksista, kuivatuista kukista ja marjoista.

<p data-block-key="5nyxr">Pähkinäinen ovikranssi saattaa maistua myös oraville.</p>
Pähkinäinen ovikranssi saattaa maistua myös oraville.
<p data-block-key="5lmiu">Pihlajanmarjat ovat suosittuja kranssin koristeita. Pihlajanmarja on hyvä käsitellä vaikka hiuslakalla, jotta ne kestävät hieman pidempään.</p>
Pihlajanmarjat ovat suosittuja kranssin koristeita. Pihlajanmarja on hyvä käsitellä vaikka hiuslakalla, jotta ne kestävät hieman pidempään.

Voit aloittaa valitsemalla tukevan kranssipohjan, johon kiinnität koristeet rautalangalla tai kuumaliimalla. Pohjaksi sopivat myös risuista tai havuista kierretyt kranssit.

Pienet koristekurpitsat ja marjat lisäävät kranssiin syksyistä tunnelmaa ja väriä. Viimeistele kranssi kauniilla nauhalla tai rusetilla, joka sopii kranssin väreihin ja tyyliin. Syksyinen kranssi on kaunis ja persoonallinen koriste, joka tuo kotiin ripauksen syksyn taikaa.

Mukavaa sisustussyksyä kaikille!

oksakranssi jossa kuivattuja appelsiineja, käpyjä ja marjoja
Sisustus
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
20139_36146.jpg
Sadevesijärjestelmä ohjaa sadeveden hallitusti
Sadevesijärjestelmän tehtäväSadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Laadukas sadevesijärjestelmä kestää sateen lisäksi myös jään, lumen ja auringon vaikutukset haalistumatta vuodesta toiseen.Icopalin valikoimassa on kaksi ratkaisua sadevesien hallintaan: polyesteripinnoitetusta kuumasinkitystä teräksestä valmistettu Sadetar sekä muovinen Sadevesijärjestelmä.Lue lisää: Sadetar-sadevesijärjestelmä
20135_35172.jpg
Miten hankin Lumon parvekelasit?
Lumon parvekelasitus on helppo hankkia. Nopein tapa on tilata netistä ilmainen kustannusarvio tai jättää yhteydenottopyyntö Lumon parvekelasiedustajalle ja sopia suoraan tapaaminen. Voit myös osallistua taloyhtiön esittelytilaisuuteen tai tavata meidät messuilla ja tapahtumissa ja sopia ilmaisesta kustannusarviosta.Parvekelasiedustajamme mittaa parvekkeen lasitettavan aukon ja antaa kokonaistarjouksen. Edustaja / jälleenmyyjä hoitaa lasien tilauksen, asennuksen ja käyttöopastuksen. Asennuksen jälkeen pääset sisustamaan ja nauttimaan vuodenaikojen parhaista puolista lasitetulla parvekkeella.Jätä yhteydenottopyyntö
20071_2983.jpg
Rakennusalan ammatit
RakennusmiesRakennusmiehen tulee hallita lähes kaikki työmaalla tehtävät työvaiheet betonivalusta aina loppuviimeistelyihin asti. Raskaimpien töiden osalta työmaalla olevat nosturit ja muut koneet ja laitteet kuitenkin keventävät rakennusmiehen työtä. Työ vaatii silti hyvää fysiikkaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.Koulutusrakennusalan perustutkinto ammattioppilaitoksessatalonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkintooppisopimus

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton