• Etusivu
  • Talo

Suunnittele ja hahmottele ohjelman avulla miltä kylpyhuoneesi voisi näyttää

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 22.02.2024
20235_81859.jpg

Kylpyhuone suunnitteilla? Taloyhtiössä putkiremontti tiedossa ja sitä myöten kylpyhuoneremontti? Uusi kylpyhuone pitäisi suunnitella ja etenkin hahmotella miltä se voisi näyttää. Uuden selainpohjaisen suunnittelutyökalun ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu ja hahmottelu ei ole ikinä ollut helpompaa kotikoneelta ja selaimesta kuin nyt.

Helppo ja ilmainen kylpyhuoneen suunnittelutyökalu (ei tarvitse myöskään sivuille rekisteröintiä!) auttaa hahmottamaan miltä uusi kylpyhuone voisi näyttää väreineen ja kalusteineen – sekä reaaliaikaisesti päivittyvine hintoineen.

Kylpyhuoneen suunnittelu helpottuu siis huomattavasti, kun voi visualisoida reaaliaikaisesti omia valintoja kylpyhuoneen materiaaleiksi ja väreiksi – myös omalta kotisohvalta!

Tässä artikkelissa käymme kohta kohdalta läpi suunnitteluohjelman ominaisuudet. Ohjelmaan pääset tutustumaan alla olevasta napista (linkki myös artikkelin lopussa).

Info

Info

Ohjelmassa voit valita muun muassa seuraavia kylpyhuoneen varusteita:

  • allaskaluste
  • peili
  • suihku
  • suihkuhana
  • wc-istuin
  • huuhtelupainike
  • seinälaatta
  • lattialaatta

1. Valitse kylpyhuoneen tyyli

Aloita valitsemalla kylpyhuoneen tyyli. Eri tyyleissä on hieman erilaiset kalustevalintavaihtoehdot.

20235_81805.jpg

2. Selaa kylpyhuonekalusteita ja -varusteita

Kuvan yläkulmassa on nuoli, jota klikkaamalla valikko avautuu ja sulkeutuu. Valikosta pääsee valitsemaan kalusteet sekä erilaiset varusteet, kuten vetimet. Kalusteita voi vaihtaa haluamassaan järjestyksessä.

Voit liikkua ohjelmassa myös klikkaamalla kuvan kalustetta.

20235_81806.jpg

3. Valitse haluamasi kylpyhuonetuotteet

Valikkoa rullaamalla eri vaihtoehdot tulevat näkyviin. Klikkaa kalustetta ja se vaihtuu kuvaan. Valittu kaluste on korostettu kehyksellä.

20235_81807.jpg

4. Valitse kylpyhuonetuotteiden värit ja varusteet

Voit vaihtaa kalusteiden väriä, lisätä vetimiä ja muita tarvikkeita sekä pesuallashanan. Tässä esimerkissä allaskaapiksi on valittu IDO Sense Art tammen värisenä ja vetimeksi tammen värinen puuvedin.

Myös pesuallashanan värin voi vaihtaa tai hanan voi jättää kokonaan valitsematta, mikäli sellaista ei tarvitse.

20235_81808.jpg
20235_81809.jpg

5. Valitse kylpyhuonetuotteen ominaisuudet

Peili vai peilikaappi, valolla vai ilman?

Pääset valikossa takaisin edelliselle tasolla klikkaamalla valkoista nuoliympyrää. Huomaa, että päädyt takaisin aloitusnäkymään klikkaamalla alakulman valkoista Takaisin-nuolinappia.

20235_81810.jpg

6. Vertaile helposti vaihtoehtoja vaihtamalla – hinta päivittyy automaattisesti

Suihkuseinä vai suihkunurkka? Tehdyt valinnat näkyvät myös yläkulmassa olevassa kalusteiden kokonaishinnassa.

20235_81812.jpg
20235_81811.jpg

Vaihda esimerkiksi huuhtelupainike wc-istuimeen

Valikko vaihtuu automaattisesti kuvan toiseen reunaan eikä peitä valinnassa olevaa kalustetta.

Wc-istuimen tarvikeosana voit valita kosketusvapaan huuhtelupainikkeen.

20235_81815.jpg

Vaihda myös seinien ja lattian väriä

Myös seinien ja lattian väriä voi vaihtaa. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, klikkaa oikean alakulman vihreää Jatka-nuolinappia.

20235_81813.jpg

7. Yhteenveto kylpyhuoneen valinnoista hintoineen

Yhteenvetosivulla näet listan kalusteista hintoineen. Voit lähettää sen itsellesi täyttämällä sähköpostiosoitteen

20235_81814.jpg

Tutustu ohjelmaan ja löydä vinkkejä kylpyhuoneen suunnitteluun:

IDO Sense Art -kalusteet ja IDO Glow -istuin
© IDO
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton