• Etusivu
  • Talo

Ruukki mukana Asuntomessuilla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 24.07.2007
20078_6075.jpg

Kotimaiset korkealuokkaiset Ruukin teräskatot ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Ne istuvat hienosti suomalaiseen maisemaan ja pientaloarkkitehtuuriin. Ruukki on tänäkin vuonna mukana Asuntomessuilla. Tervetuloa tutustumaan kattopaketteihimme yhteensä 13 eri kohteessa!

Ruukin katto on nähtävillä messukohteissa numero 13, 21, 25, 26, 29, 30, 40, 41, 42, 46, 47, 52 ja 54.

Lisätietoa Ruukin teräskatoista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20204_63923.jpg
Vinkkejä pääsiäisen siivoukseen
Alkava pääsiäinen vietetään monessa kodissa hyvin erilaisissa merkeissä kuin monet aiemmat pääsiäiset. Ulkoilua harrastetaan lähialueilla ja kotona ollaan paljon. Kun aikaa kotona vietetään paljon, epäjärjestys häiritsee ehkä tavanomaista enemmän. Vaikka ajat ovat haastavat ota kaikki irti kotona olosta ja myös tulevasta pääsiäisestä. Puhdas koti saa paremmalle mielelle ja nyt myös on hyvä hetki katsoa paikat järjestykseen ja ylimääräiset tavarat kierrätystä varten, työ palkitsee hyvin nopeasti tekijäänsä, sillä lopputulos on nähtävissä välittömästi.
20177_49744.jpg
Häikäisevän valkoinen tiilijulkisivu erottuu
Mikkelin asuntomessuille valmistui Krivetzin perheen tarpeisiin suunniteltu koti. Talon runkotoimittajana on Omatalo ja julkisivu on verhoiltu Wienerbergerin häikäisevän valkoisella tiilellä.
20192_56470.jpg
Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää
Lasitetulla terassilla olet askeleen lähempänä kesää. Ryhdy siis suunnitteluun ammattilaisen kanssa ja tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti.1. Enemmän kevättäLasitettu terassi toimii kodin ja kylmän ulkoilman välitilana. Keväisistä päivistä nauttiminen lasiterassin suojassa on miellyttävää. Vaikka ulkona vielä vähän pakastaisikin, aurinko lämmittää. Lasituksen ansiosta terassia voi hyödyntää monin eri tavoin. Esimerkiksi terassikalusteet voi säilyttää lasitetulla terassilla läpi vuoden.
202211_80265.jpg
Tiedätkö kotisi ilmankosteuden? Liian kuiva sisäilma on talvella yleinen ongelma
Ufox-ilmankostuttimet ovat bakteerittomien höyrystysperiaatteella toimivien ilmankostuttimien uranuurtajia Suomessa. Ensimmäinen Ufoxin prototyyppi syntyi autotallissa Korpilahdella vuonna 1970. Laitteen keksijöillä ei tuolloin ollut aavistustakaan, kuinka suuren suosion tuote saavuttaisi.
201010_23427.jpg
Kastellin UUTUUSPÄIVÄT
Kastellin UUTUUSPÄIVÄT käynnistävät syksyn talotapahtumien sarjan jälleen tulevana viikonloppuna 15.-17.10.2010.Uutuuspäivillä markkinajohtaja Kastelli esittelee muuttovalmiita ja eri rakennusvaiheissa olevia Kastelli-koteja ympäri Suomen. Tule ja vertaa kuinka Muuttovalmiissa Kastelli-kodissa kaikki laadukkaan asumisen ratkaisut ovat jo vakiona.Katso oman paikkakuntasi tapahtumat netistä tai paikallisista lehdistä ja tule mukaan!Katso kaikki tapahtumat tästä...
20184_52484.jpg
Kivi keittiössä
Nyt on aika vaihtaa keittiötasot ja välitilalaatat aitoon luonnonkiveen. Luonnonkivi on keittiössä kuin kotonaan. Se voi tehdä keittiöstäsi entistäkin viihtyisämmän ja toimivamman. Kivinen työtaso kestää kosteutta ja kuumaa sekä toimii mainiona ruoanlaitto- ja leivonta-alustana. Luonnonkivi on kodin rakentamisessa kestävä, aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa.Lisätietoa kivitasoista...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton