• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fin Suuri Kattotutkimus - Osallistu!

Saat sähköisen huoltokirjan käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.05.2012
20125_30697.jpg

Mikä katemateriaali on suosituin uudiskohteissa? Entä remontointikohteissa? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat katemateriaalin valintaan? Mikä katemateriaali mielestäsi vaatii vähiten huoltoa?

Rakentaja.fin Suurella Kattotutkimuksella selvitetään mm. katemateriaalien hankintatapaa, tunnettuutta ja hintamielikuvia. Uuden tutkimusjärjestelmän ansiosta vastaaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan! Tutkimusaika on 7.-20.5.2012.

Saat HuoltoOptimin käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Kaikki tutkimukseen osallistuvat saavat käyttöönsä sähköisen huoltokirjan, joka sopii niin uusille kuin vanhoille rakennuksille. Voit täyttää huoltokirjaa koko rakennushankkeen tai remontoinnin ajan ja tulostaa sen tarvittaessa. Eri huoltotöiden opastamisen lisäksi ohjelma myös muistuttaa tehtävistä huolto- ja tarkastustöistä. HuoltoOptimin latausohjeet saat sähköpostiisi 3 vrk:n kuluttua tutkimukseen osallistumisesta.

Arvonnassa palkintona Boschin akkuporakone (sh. 149 €)

Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Boschin uutuustuote, kaksivaiheinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li. Ruuvinvääntimessä on mm. älykäs 3-portainen lataustilan näyttö, kohdevalo, luokkansa paras käsiteltävyys litiumioniteknologian ansiosta ja paljon muuta!

Tutustu ruuvinvääntimeen tästä

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20101_19848.jpg
Uutta Suomessa - osta Kastellin Economytalo netistä!
Nyt voit valita ja varata talon suoraan netistä! Kastelli-talot tuo uutena mahdollisuuden ostaa talon suoraan netistä. Nettikauppa avautuu to 14.1.2010
20152_42310.jpg
Energiatehokkuudesta pientaloissa Osallistu keskusteluun!
Meillä Suomessa puhutaan hyvin paljon rintamamiestaloista ja nykyaikaisista taloista, joita jotkut henkilöt nimittelevät " pullotaloiksi ". Monissa keskusteluissa kehutaan rintamamiestaloja, jotka ovat hyvin ja oikeaoppisesti rakennettuja, lähinnä siksi, että niissä ei ole käytetty höyrynsulkua ja talot ovat "hengittäviä". Minulla on omakohtaisia kokemuksia niiden " hengittävyydestä ", tuulisilla ja varsinkin pakkasilmoilla.Sänkyni sijaitsi pääpuoli ulkoseinää vasten, huoneen nurkka oli pääpuolesta vajaan metrin päässä, ulkona 25 astetta pakkasta ja aamuyöllä herätessäni tuntui kuin hiukset olisivat jäätyneet kiinni sängyn päätyyn. Siihen aikaan oli yleisesti käytössä polttotekniikan ihmesaavutus Upo-kultaliekki, polttoöljyllä toimiva jatkuvalämmitteinen kamiina. Ei auttanut muu kuin pipo päähän ja uinailemaan, koska kamiinassa oli jo täydet tehot päällä, lisäksi illalla lämmitetyt pari Porin Matti kamiinaa ja iso leivinuuni.
20218_71891.jpg
Kestävä pihatiili viimeistelee asuinkorttelin ulkotilat
Helsingin Verkkosaaressa Capellanrannan, Capellan puistotien sekä Verkkosaarenkadun muodostaman korttelin ulkotiloissa on hyödynnetty monipuolisesti keraamista pihatiiltä. Korttelin tiilijulkisivut ovat moniväriset, joten piha-alueiden kateratkaisuihin haluttiin värikkyyttä rauhoittavaa tummaa pintaa.
verkkolehtiautomaatti_P_6247.jpg
Uusi sähkön hintakilpailutus alkaa NYT!!
Energiavahtipalvelun ostoyhteenliittymä toteutetaan otollisen markkinatilanteen takia ripeässä aikataulussa ja siihen on mahdollisuus liittyä sivuillamme keskiviikkoon 22.4.2009 kello 12:00 asti.Ostoyhteenliittymän tavoitteena on auttaa osallistujia saamaan sähkönsä entistä kilpailukykyisemmällä hinnalla, joka pysyy kiinteähintaisena seuraavan kahden vuoden ajan. Saatavien tarjousten kilpailukyky tulee olemaan sitä parempi, mitä suurempi määrä kiinnostuneita kuluttajia on mukana. Tarjouksia tullaan pyytämään kuluttajaystävällisiltä kustannustehokkuuteensa panostavilta sähköyhtiöiltä, joilla on halu todelliseen yhteistyöhön asiakkaidensa kanssa.
20229_79478.jpg
Löydä suosikkisi Hongan uudesta mallistosta ja toteuta hirsikotiunelmasi kustannustehokkaasti
Unelmien hirsikoti syntyy juuri omalle perheelle tärkeistä elementeistä ja tilatarpeista, puhtaasta sisäilmasta ja levollisesta tunnelmasta – laadusta tinkimättä. Hongan syksyn 2022 uutuusmallisto on suunniteltu perheille, jotka toivovat kodiltaan huolellisesti mietittyjä tilaratkaisuja sekä arjen sujuvuutta.
20153_42608.jpg
Tule Rukalle Hongan asiakasiltaan ja asuntonäyttöön 18.-19.3.
Honkarakenne on mukana järjestämässä 18.-19.3. asiakasiltaa Rantasipi Rukahovissa yhdessä Meidän Mökki -lehden kanssa.Tilaisuus on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti, joten tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti.Tule ihmeessä paikalle hakemaan ideoita sekä opastusta unelmiesi toteuttamiseen! Hongan asiantuntijat ovat paikalla kertomassa sinulle uusista malleista sekä vaivattomista kokonaisratkaisuista.Samalla saat hyviä vinkkejä Ruka-Kuusamon alueesta. Asiakasillassa mukana myös kyläpäällikkö Tuukka Puijola sekä matkailuyhdistyksen johtaja Mats Lindfors.Pääset tutustumaan Rukan upeisiin maisemiin myös illan aikana, sillä lopuksi halukkailla on mahdollisuus osallistua ilmaiseen moottorikelkkakoeajeluun!Ilmoittaudu Rukahovin asiakasiltaan osoitteessa www.meidanmokki.fi/ruka.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton