• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fin Suuri Kattotutkimus - Osallistu!

Saat sähköisen huoltokirjan käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Rakentajan toimitus
Päivitetty 07.05.2012
20125_30697.jpg

Mikä katemateriaali on suosituin uudiskohteissa? Entä remontointikohteissa? Mitkä ominaisuudet vaikuttavat katemateriaalin valintaan? Mikä katemateriaali mielestäsi vaatii vähiten huoltoa?

Rakentaja.fin Suurella Kattotutkimuksella selvitetään mm. katemateriaalien hankintatapaa, tunnettuutta ja hintamielikuvia. Uuden tutkimusjärjestelmän ansiosta vastaaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan! Tutkimusaika on 7.-20.5.2012.

Saat HuoltoOptimin käyttöösi veloituksetta (sh. 50 €)

Kaikki tutkimukseen osallistuvat saavat käyttöönsä sähköisen huoltokirjan, joka sopii niin uusille kuin vanhoille rakennuksille. Voit täyttää huoltokirjaa koko rakennushankkeen tai remontoinnin ajan ja tulostaa sen tarvittaessa. Eri huoltotöiden opastamisen lisäksi ohjelma myös muistuttaa tehtävistä huolto- ja tarkastustöistä. HuoltoOptimin latausohjeet saat sähköpostiisi 3 vrk:n kuluttua tutkimukseen osallistumisesta.

Arvonnassa palkintona Boschin akkuporakone (sh. 149 €)

Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Boschin uutuustuote, kaksivaiheinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li. Ruuvinvääntimessä on mm. älykäs 3-portainen lataustilan näyttö, kohdevalo, luokkansa paras käsiteltävyys litiumioniteknologian ansiosta ja paljon muuta!

Tutustu ruuvinvääntimeen tästä

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79438.jpg
Turvallinen sekä energiatehokas - autotallinovi, joka tunnistaa myös esteen
Autotallinovi on muutakin kuin vain ovi. Kestävä, energiatehokas sekä helppokäyttöinen ovi pitää autosi sekä omaisuutesi turvassa. Helppokäyttöisyyden lisäksi ovien yhtenä tärkeänä ominaisuutena on niiden turvallinen käyttö iästä riippumatta.
20186_53526.jpg
Kaukolämpö vaihtui maalämpöön
Espoossa sijaitseva Asunto-osakeyhtiö Tonttupirtti päätti viime vuonna vaihtaa lämmitysmuotonsa kaukolämmöstä maalämpöön. Vanhan kaukolämpölaitteiston tekninen käyttöikä oli jo tiensä päässä, mutta taloyhtiö ei kuitenkaan nähnyt järkeväksi sijoittaa rahaa uuden vastaavan laitteiston hankintaan. Vertailussa maalämpö todettiin ainoaksi järkeväksi investoinniksi, jolla lämmityskuluja saataisiin laskemaan jatkossa. Taloyhtiön hallituksen edustaja Pekka Halonen on ollut todella tyytyväinen projektiin: "Yleensähän kaikissa urakoissa on yllätyksiä ja pettymyksiä, mutta tämä hanke meni kuin unelma".
20227_78987.jpg
Hirsinen atriumtalo japanilaisella twistillä - tutustu uuteen Honka Haikuun
Naantalin asuntomessuilla ihastuttanut Honka Haiku on moderni skandinaavinen atriumtalo japanilaisella twistillä. Talo on sovitettu tontille herkkää kivikkoista luontoa kunnioittaen, erityisesti sen puita ja kalliota varjellen. Sisustuksessa on käytetty rohkeasti puuta, suojaisalla atriumpihalla on japanilainen puutarha ja saunaosastolla rauhoittava kylpylä, joka on kuin onsen, kuuma lähde. Vähäpäästöiset M1-luokan materiaalit, innovatiivinen aurinkosähköjärjestelmä sekä älykkäät tekniset ratkaisut pienentävät asumisen hiilijalanjälkeä ja tukevat kestävää tulevaisuutta. Honka Haiku onkin A-energialuokan talo.
20114_25349.jpg
Kermansaven Hotpot Duo: padan ja kannen uusi lämmin suhde
Hannu Kähönen on muotoillut uudet Kermansaven uunipadat käytännöllisen kauniiksi. Padan kantta voi käyttää itsenäisesti myös uunilautasena, kattauslautasena tai padan alusena. Värivaihtoehtoja on neljä, ja ne ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä.Kermansaven uutuuspadat, ajattoman selkeät Hotpot Duot, ovat monesti palkitun teollisen muotoili-jan Hannu Kähösen suunnittelemia. Hotpot Duo -tuotteisiin kuuluu kolmen litran pata ja kansi sekä yhden litran pata ja kansi. Värivaihtoehtoina on musta, harmaa, lime ja sininen. Värit ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä; pata voi olla vaikka musta ja kansi limen värinen. Hotpot Duon kantta voi käyttää itsenäisesti uunilautasena, kattauslautasena tai alustana itse padalle.Hotpot Duo -astiat valmistetaan korkealaatuisesta keramiikasta, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja lämmön vaihteluita. Siksi niitä voidaan perinteisestä kivitavaravuoasta poiketen käyttää myös liedellä, grillillä tai suorankin liekin päällä. Luonnollisesti Hotpot Duo kestää myös uunin, mikroaaltouunin, pakastuksen ja konepesun.Kuten kaikki Kermansavi-astiat, Hotpot Duot on valmistettu Suomessa, Tulikiven Heinäveden tehtaalla.
20202_62991.jpg
Mökkimallia on helppo muokata - huomioi maisema ja tontin ominaisuudet
Ympäröivän luonnon ja maiseman huomioiminen on yksi keskeisempiä asioita uutta vapaa-ajan kotia suunniteltaessa. Rantatonteilla parhaat näkymät avautuvat luonnollisesti merelle, järvelle tai joelle päin, kun taas kuivan maan tonteilla ilmansuunnat ja näköalat ratkaisevat, miten mökki kannattaa sijoittaa.
201611_47751.jpg
Koulutus Oulussa: Vinkkejä ja ohjeita energiatehokkaaseen ja terveeseen puurakentamiseen
To 1.12.2016 klo 15-19, Ympäristötalo, Solistinkatu 2, OuluTTS Työtehoseura:n koordinoima PUUNET-hanke ja Oulun rakennusvalvonta järjestävät koulutuksen energiatehokkaasta ja kosteusturvallisesta rakentamisesta sekä energiatehokkaan rakentamisen perusteista ja rakennustyömaan laadunvarmistuksesta. Koulutus on suunnattu omakotirakentajille. Tilaisuus on maksuton.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton