• Etusivu
  • Talo

Rakentaja.fin messuosastolla riitti vipinää

Rakentajan toimitus
Päivitetty 29.01.2013
20131_33600.jpg

Kottikärryjen ja tiilien painon testailua Rakenna & Remontoi -messuilla.

Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa riitti vipinää Rakentaja.fi-palveluiden messuosastolla. Tuotteiden ja palveluiden esittelyn lisäksi tarjolla oli kilpailu, jossa messuvieraiden tuli arvata, kuinka paljon painavat yhteensä kottikärryt ja niihin ladotut Tiileri-tiilet. Palkintona viidelle lähimmäksi arvanneelle oli tarjolla 100 euron lahjakortti Rakentaja.fi-Jäsentukkuun.

Kärryt ja tiilet herättivät kovasti kiinnostusta ja arvaajia riitti messuosastolla välillä tungokseksi asti. Painon arvaamisessa nähtiin monta erilaista tyyliä ja tapaa. Toiset kirjoittivat arvauksensa ilman suurempaa miettimisiä, kun taas osa vastaajista valitsi hyvinkin matemaattisen lähestymistavan pohtiessaan oikeaa vastausta. Suosittuja vastauksen päättelytapoja olivat muun muassa yhden tiilen keskimääräisen painon arvioiminen ja tiilien lukumäärän kertominen sillä sekä kärryjen painon vertaaminen toiseen henkilöön, kuten pikkuveljeen tai vaimoon.

Tiilikärryjä sai käydä testaamassa ja suurin osa käyttikin tämän mahdollisuuden hyväksi. Kärryjä nosteltiin joka sivulta ja yksittäisiä tiiliä kokeiltiin. Usein pieni testailu saikin ensimmäisenä mieleen tulleen vastauksen muuttumaan.

Voittajien vastaukset

Oikea vastaus kottikärryjen ja Tiileri-tiilien yhteispainoksi oli 87 650 grammaa eli 87,65 kiloa. Arvauksia yhdistelmän painoksi tuli laidasta laitaan; pienin yksittäinen arvaus oli 23,5 grammaa ja suurin 280 000 grammaa. Suurin osa annetuista vastauksista osui 50 000 - 100 000 gramman väliin. Kilpailuun osallistui 377 messuvierasta.

Seuraavat viisi onnekasta arvasivat kottikärryjen ja tiilien painon lähimmäksi oikein.

Tapio Kiviluoma, 88 000 g
Juha Simpanen, 87 950 g
Arja Peippo, 87 000 g
Janne Inkanen, 87 000 g
Raija Vehkasalo, 87 000 g

Viisi lähimmäksi arvannutta saavat kaikki 100 euron lahjakortin Rakentaja.fi-Jäsentukkuun. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti. Paljon Onnea!

Tutustu Rakentaja.fi-Jäsentukun tarjontaan

20131_33601.jpg
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_79664.jpg
Muuttovalmis tilaelementtitalo säästää aikaa, rahaa ja energiaa
Rakentamiseen sisältyy perinteisesti monenlaisia piilokustannuksia, joita on vaikea laskea mukaan kokonaisbudjettiin. Esimerkiksi työmaa-aikainen energiankulutus voi päästä yllättämään rakentajan, mikäli omakotitaloa rakennetaan työmaalla useita kuukausia. Rakennushankkeen venyessä vuokralla-asuminen voi pitkittyä lisäten kustannuksia. Jätemaksuihin, työmaan siivoamiseen ja tavaroiden vastaanottamiseen kuluu paljon arvokasta vapaa-aikaa.
20114_25478.jpg
Koneet vuokraamosta
Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.Vuokraa kone Jäsentukun kautta
20202_62770.jpg
Takka on muutakin kuin vain koriste - luonnollista lämpöä kotiin!
Puulämmitys - se luonnollinen, perinteikäs ja tunnelmallinen tapa lämmittää koti. Tulisija tarjoaa lisälämmönlähteenä varmuutta, sillä se on myös luotettava tapa lämmittää silloinkin kun sähköt ovat poikki. Tulisijalla lämmitys on erinomainen keino säästää esimerkiksi silloin kun sähkö on kalleimmillaan tai on muuten tarve leikata lämmityskustannuksia. Vaikka paukkuvat talvipakkaset antavatkin vielä hetken odottaa itseään, kannattaa niiden tuloon kuitenkin varautua. Takka on myös ainoa lämmönlähde, joka luo aitoa tunnelmaa kotiin. Takkatulen ääreen on helppo jäädä rauhoittumaan kaiken kiireen keskelle.Tiesitkö, että jopa yli miljoonassa suomalaisessa pientalossa on tulisija?
20205_64574.jpg
Pihan ja terassin suunnittelulla harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa.
20213_69610.jpg
Näin valitset kylpyhuoneeseesi sopivan suihkuratkaisun
Kaappi vai nurkkaus, seinä vai ovi, liukuva vai kääntyvä, suora vai kaareva, kirkas vai huurteinen? Suihkuratkaisuissa valinnanvaraa on niin paljon, että valinnan tekeminen voi tuntua haastavalta. Vaikka kylpyhuonekuvastojen ja sisustuslehtien kauniit kuvat ovat inspiroivia, tärkeintä on valita suihkukokonaisuus, joka on käytännöllisin ja tyylikkäin juuri oman kodin kylpyhuoneeseen. Poimi tästä vinkit sopivan suihkuratkaisun valintaan!
201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton