• Etusivu
  • Varusteet

Vuokrakoneet avuksi työmaalle

Rakentajan toimitus
Julkaistu 19.04.2011
20114_25478.jpg

Ramirent on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta koneita työmaalle hankittaessa.

Asiakas saa halutessaan perinteisen konevuokrauksen lisäksi Ramirentiltä myös suunnittelu- ja asennuspalvelun. Asiakkaan työmaakohtainen tarve kartoitetaan tapauskohtaisesti ja eri ratkaisuvaihtoehdot käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Vuokraa kone Jäsentukun kautta

Konevuokraus on taloudellisesti järkevää. Konetta tai laitetta käytetään vain sen tarvittavan hetken ja palautetaan. Varastoinnin tarvetta turhille työkaluille ei synny - ja onhan osa koneista sen verran isoja, etteivät ne omakotityömaalle edes mahdu.

Vuokraamosta saa kaikki tarvittavat koneet ja kalut samasta paikasta. Ramirentin asiantuntevat myyjät neuvovat heti, mikä kone millaiseenkin työvaiheeseen käy. Aikaa ei kulu turhaan tuotteisiin tutustumiseen tietenkin käyttöönotto-opastus sekä suojausohjeet annetaan aina.

Koneet ovat kovasta käytöstä huolimatta turvallisia käyttää. Ne huolletaan ja turvatarkastetaan ennen vuokrausta. Kalusto on myös turvallisuussäädösten mukaista.

20114_25479.jpg
20114_25480.jpg

Tuotteet

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, muotit ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tuotevalikoimaan kuuluvat: paineilma- ja louhintakalusto, tutkimus- ja mittausvälineet, pumput, maantiivistäjät, betoniteräksen käsittelykoneet, betonointikalusto, pora- ja piikkauskalusto, hiomakoneet ja jyrsimet, naulaus- ja kiinnityskalusto, sahat, sirkkelit ja leikkurit, lämmityslaitteet ja kosteudenerottimet, sähkö- ja valaistuskalusto, hitsauslaitteet, siivous-, pesu- ja ilmanpuhdistuskalusto, piha- ja puutarhakalusto, muu pienkalusto, nosto- ja siirtokalusto, sääsuojat ja -hallit, muotit, tuentakalustot ja suojakaiteet, työmaatilat, teräskontit ja taukovaunut, henkilönostimet, mastonostimet, telinekalusto ja maanrakennuskoneet

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20164_46048.jpg
Likaiset suodattimet eivät toimi kunnolla
Laadukkaat ilmansuodattimet helpottavat hengittämistäIlma ympärillämme on täynnä erilaisia hiukkasia. Puiden kukinta on alkanut ja katupöly ärsyttää hengitysteitä. Ilmavirtojen mukana ajautuu myös pienhiukkaspäästöjä Suomen rajojen ulkopuolelta.Siitepöly, katupöly ja esimerkiksi liikenteen päästöjen pienhiukkaset heikentävät hengittämämme ilman laatua. Asunnon sisäilman laatu paranee, kun korvausilmaventtiilien kautta tuleva ilma suodatetaan.Suodattimien säännöllinen vaihto on tärkeää, jotta ne eivät tukkeudu ja heikennä ilmanvaihdon toimivuutta. Laadukkaiden ilmansuodattimen ansiosta nukut paremmin ja pysyt virkeämpänä päivälläkin. Myös allergia- ja astmaoireet helpottavat huolehtimalla sisäilman puhtaudesta.
201312_37323.jpg
Kauppias myös on apunasi talopakettia ostettaessa
Kodin suunnittelu alkaa Kastelli-kauppiaasi kanssaKotisi valinta alkaa tonttisi tiedoista. Kaava-alueen ulkopuolella olevalla tontillasi voit vapaammin toteuttaa omia toiveitasi kunhan talosi sopii ympäristöön. Kastellin mallistoissa on runsaasti valmiita vaihtoehtoja, jotka sopivat sellaisenaan, peilikuvana tai tontillesi räätälöidyin muutoksin juuri tonttisi erityispiirteisiin. Ota tonttisi tiedot karttoineen mukaan ja tule Kastelli-kauppiaan juttusille. Hänellä on osaamista ja aikaa löytää oikeat ratkaisut ja auttaa sinua kotiunelmiesi ja tonttisi yhteensovittamisessa.Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
asennussyvyys
Vinkkejä oikean kiinnikkeen valintaan
Perussääntö kiinnityksissä on, että mitä syvemmälle ankkurin asennat, sitä paremmin hyödynnät kiinnitysalustan puristus- ja vetolujuuden eli sitä vahvemman kiinnityksen saat. Noudata aina asennusohjeessa määritettyä kiinnitettävän kappaleen maksimipaksuutta tfix sekä asennussyvyyttä hnom.Kiinnikkeen asennussyvyyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota, kun kiinnitysalusta on rappauksen, verhoilun tai eristekerroksen peittämä. Tällöin sopivaa kiinnikepituutta valittaessa on kiinnitettävän kappaleen maksimi­paksuuteen tfix lisättävä kuormaa kantamattoman kerroksen, kuten rappauksen, paksuus.
20135_35183.jpg
Rintamamiestalon sisäpuolen remontoinnin hinta
Kysymykseen vastaa Rakentaja.fi-palvelun asiantuntijat.Artikkelin ensimmäisessä osassa laskeskeltiin rintamamiestalon ulkopuolen remonttikustannuksia. Tässä osassa vuorossa sisätilat on, joissa järjestyksen määrää tilojen nykykunto.
202111_73430.jpg
Näin torjut radonia
Radon on sisäilmassa esiintyvä hajuton ja näkymätön radioaktiivinen kaasu, joka päätyy asuntoihin talojen alla olevasta maaperästä. Radon lisää riskiä sairastua keuhkosyöpään, ja helpointa sen torjunta on rakennusvaiheessa.
20159_44444.jpg
Uutta julkisivuun! Uudenlainen muuraustapa esittäytyy
Uudenlainen, Wienerbergerin kehittämä, julkisivun muuraustapa tekee tuloaan. Terca-ohutsaumamenetelmän ansiosta sauman paksuus on vain 4...6 mm.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton