• Etusivu
  • LVI

Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 05.10.2015Päivitetty 16.11.2016
201510_44508.jpg

Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.

Keskuspölynimuria on helppo käsitellä: notkea letku kulkee kevyesti huoneesta toiseen, eikä sähköjohdosta tai perässä kulkevasta imurista ole riesaa. Pölyt ja roskat kulkeutuvat putkistoa pitkin muualla sijaitsevaan keskusyksikköön ja poistoilma ohjataan ulos. Näin huoneilmakin tuoksuu puhtaan raikkaalle.

Miellyttävän hiljainen keskuspölynimuri

Mikäpä on imuroidessa mielimusiikkia kuunnellen tai ystävän kanssa puhelimessa kuulumisia vaihtaen. Allawaykeskuspölynimurin käyntiäänenä kuuluu vain suulakkeessa kiitävän ilman suhina. Keskusyksikön moottorin ääni jää kuulon kantamattomiin laitteen sijoitustilaan. Allawayltä löytyy keskusyksiköitä erilaisiin asennuspaikkoihin, niin lämpimiin varastoihin, teknisiin tiloihin, siivouskomeroihin kuin kylpyhuoneisiin.

Allawayn uuden pienikokoisen Duon voi sijoittaa sisätiloissa lähes mihin tahansa. Se sopiikin erityisesti kerros- ja rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Duo sopii myös asuntoon, jossa ei ole mahdollisuutta puhaltaa poistoilmaa ulos. Järjestelmään saadaan paras mahdollinen imuteho, kun keskusyksikön malli ja teho valitaan sijoituspaikan, kodin pinta-alan ja pölyputkiston pituuden perusteella.

Helppo tyhjentää

Keskusyksikkö on helppo sijoittaa eri tiloihin tukevalla kiinnitystelineellä, joka sopii kaikkiin seinärakenteisiin. Kiinnitystelineestä roskasäiliön tyhjentäminen käy näppärästi. Kun avaat pikalukituksen, säiliö jää turvallisesti riippumaan lukitsimiin, mistä se on helppo kantaa tyhjennettäväksi.

Duon voi kiinnittää seinään tai laittaa sellaisenaan esimerkiksi komeron hyllylle tai muulle tasolle. Roskasäiliö tyhjennetään avaamalla kansi ja vaihtamalla vakiovarusteena oleva mikrokuituinen pölypussi uuteen.

Kaikissa Allawayn A- ja C-sarjan keskusyksiköissä on paloturvallinen teräskuori, ylilämpö- ja ylivirtasuojat sekä maksimaalinen imuteho. Haluttaessa Allawayn keskusyksiköt voidaan varustaa myös allergiaystävällisellä pölypussilla. Duo-keskusyksiköissä pölypussi on vakiona.

201510_44509.jpg

Vaivaton asennus

Allaway-putkisto on helppo asentaa uuteen ja valmiiseen taloon. Liimoja tai erikoistyökaluja ei tarvita, osat vain painetaan yhteen. Putkisto voidaan asentaa eri-ikäisiin ja -tyyppisiin taloihin esimerkiksi yläpohjaa, komeroita ja portaikkorakenteita hyväksikäyttäen. Järjestelmän laajentaminen myöhemmin on yhtä vaivatonta.

Info

Info

Allaway keskuspölynimuri:

  • Allergiaystävällinen
  • Hiljainen
  • Kevyt ja helppo käsitellä
  • Tehokas ja hygieeninen
  • Pitkäikäinen, käytössä edullinen
  • Nostaa kiinteistön arvoa

Allaway-järjestelmissä siivousvälineet, putkisto ja keskusyksikön teho on mitoitettu yhteen toimivaksi kokonaisjärjestelmäksi. Aina asunnon tarpeisiin suunniteltu järjestelmä soveltuu yhtä lailla uusiin kuin valmiisiin taloihin. Käytössä olevia järjestelmiä voi helposti päivittää: kaikkia keskusyksikköjä, letkuja, holkkeja, jatkovarsia ja siivousvälineitä on saatavana jälleenmyyjiltä.


Katso lisää Allaway keskuspölynimureista

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
20166_46909.jpg
Puhdas sisäilma, helppo hengittää
Sisäilman puhtauden parantaminen ja terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allawayn toiminnassa. Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa, kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Hengitetyllä ilmalla on siis kiistatta suuri vaikutus terveyteen. Ihminen viettää ajastaan noin 90% sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää myöskään minkälaista ilmaa imuri jättää jälkeensä sisätiloihin.
20116_26429.jpg
Kokkolan aikaisemmat messut
Kokkolassa ensi kesänä järjestettävät asuntomessut ovat kaupungin historiassa toiset. Vuonna 1975 Asuntomessut oli jaettu poikkeuksellisesti neljään eri kaupunkiin: Hämeenlinnaan, Kokkolaan, Poriin ja Vaasaan.
20173_48786.jpg
Pohjolan Design-Talo Oy ja Bosch yhteistyöhön
Muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Pohjolan Design-Talo Oy ja monialakonserni Boschin Thermotechnology-toimiala ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo Pohjolan Design-Talon asiakkaiden ulottuville Boschin uusiutuvan energian hyödyntämiseen perustuvat uusimmat lämmitysratkaisut. Sopimus kattaa koko Boschin lämpöpumppuvalikoiman: maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja ilmalämpöratkaisut.Pohjolan Design-Talo Oy:n Lvi-yksikön päällikkö Kari Klasila iloitsee uuden yhteistyön avaamista mahdollisuuksista.– Design-Talo tunnetaan asumisen energiatehokkuuden kehittäjänä. Meillä on ollut VTT:n myöntämä passiivitalosertifikaatti jo vuodesta 2011. Nyt voimme hyödyntää Boschin modernia lämpöpumpputekniikkaa suomalaisten perheiden lämmityskustannusten alentamiseen. Esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu on erittäin varteenotettava vaihtoehto varsinkin Etelä-Suomen ilmasto-olosuhteissa.Bosch Thermotechnology -toimialan myyntijohtaja Mikael Less muistuttaa ammattitaitoisen suunnittelun ja asennuksen merkityksestä.– Etenkin maalämpöprojekteissa aidon energiatehokkuuden saavuttamiseksi tarvitaan edistyksellisten tuotteiden lisäksi osaavaa mitoitusta ja asennusta. Pohjolan Design-Talon asiakkaiden lämpöpumppuasennuksista vastaavatkin vastedes erikoiskoulutetut Bosch Lämpömestarit.
20094_16143.jpg
Tikkurilalta maalausideoita
Tunnolla värin kolmas ulottuvuusKun suunnittelet yksilöllistä efektipintaa sisäseiniin, voit nyt vapaasti yhdistellä värejä ja erilaisia pintarakenteita. Tikkurilan Tunto-struktuuripinnoite tuo väriin kolmannen ulottuvuuden. Tuotesarjassa on kaksi karkeutta, Tunto Hieno ja Tunto Karhea. Erilaisilla työvälineillä hienosta Tunto-pinnoitteesta saadaan aikaan mitä monipuolisimpia pinnan muotoja. Karhea Tunto-pinnoite taas antaa karhean kivimäisen ulkonäön ja tunnun.Lisätietoa sisämaalauksesta...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton