• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakentaja uudistuu – vastaa kyselyyn ja voita leffalippupaketti!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 25.01.2021
20211_68211.jpg

Tältä Rakentaja.fi näytti vuonna 2004. Parhaillaan teossa oleva uudistus tähtää huippuluokan käytettävyyteen erityisesti mobiilinäytöillä.

Rakentaja.fi-sivustoa rakennetaan parhaillaan uuteen uskoon. Uudistuksessa tärkeintä on käytettävyys, houkuttelevuus ja asiantuntevan sisällön helppo löydettävyys. Luultavasti sinä tiedät parhaiten, mikä nykyisin rakentajassa on pielessä ja mitä ei ainakaan saisi muuttaa.

Kerro kyselyssä toiveesi! Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme elokuvalippupaketteja.

Rakentaja.fi on Suomen laajin ja vanhin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä verkkopalvelu. Ensimmäinen sivu avattiin jo vuonna 1998. Nykyisin Rakentaja-tuoteperheeseen kuuluvat myös Rakentaja Pro, Puutarha.net, Omataloyhtio.fi ja Talovertailu.fi. Palveluissa vieraillaan yli miljoona kertaa kuukausittain ja niiden jäsenmäärä on yli 600 000.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_2031.jpg
Vastaava työnjohtaja
Jokaisella työmaalla, jolla vaaditaan rakennuslupa tai muu viranomaisen toimesta vaadittava valvonta, on oltava vastaava työnjohtaja. Rakennustyötä työmaalla ei saa aloittaa eikä jatkaa ilman hyväksyttyä vastaavaa työnjohtajaa. Kunnan rakennusvalvontaviranomaiset hyväksyvät vastaavan työnjohtajan, joka on kokemukseltaan ja koulutukseltaan tehtävään sopiva.
20078_6048.jpg
Tiilikatto kruunaa jokaisen kodin
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Monier Oy:ltä saat Suomen suosituimmat kattotiilet sekä kaikki tarvittavat kattotarvikkeet kätevästi samasta paikasta.
200710_7158.jpg
Täyslämmin Kastelli-huvila
Kastelli-Huvila on lattioita ja nurkkia myöten lämpimän vedoton kovallakin tuiskulla. Aamulla voi herätä uuteen päivään ja astella avojaloin aamuaskareille. Kastelli-Huvilan ainutlaatuinen lämpimyys perustuu Kastellin omakotitalosta tuttuun rakentamistapaan. Paikalla tehty huvila on saumaton ja lämmin joka kohdasta.
20156_43619.jpg
Omakotitalo yhteisvoimin ryhmärakentamisella
Ryhmärakentaminen tarjoaa erilaisen tavan rakentaa. Asuntomessuilla Vantaalla toteutetaan 6 omakotitaloa ryhmärakentamisen periaatteella. Näistä kohteista 3 avaa ovensa messuvieraille.
20082_8865.jpg
Sisäilmastoseminaari ammattilaisille
Sisäilmastoseminaari on Sisäilmayhdistys ry:n, SIY Sisäilmatieto Oy:n ja Teknillisen korkeakoulun järjestämä suomalaisen sisäilmastotutkimuksen esittelytilaisuus, joka on tarkoitettu rakennus- ja kiinteistöalojen ammattilaisille. Seiminaari maksuton osallistujille.Seminaarissa tuodaan esille viimeiset sisäilma-alan tutkimukset. Luennoitsijat ovat arvostettuja Suomalaisia tutkijoita. Seminaari on erityisen merkittävä koulutustapahtuma kuntien-, ja kaupunkien terveydenhuollossa työskenteleville henkilöille.Seminaariohjelma pdf-muodossa...
20219_72243.jpg
Luontoa syleilevät kodit ja upeat lasiterassit ihastuttivat Lohjan Asuntomessuilla
Lohjan Asuntomessuilla Hiidensalmella oli heinä- ja elokuun aikana nähtävissä runsaasti toinen toistaan upeampia terasseja ja parvekkeita. Moni niistä on saanut suojakseen näyttävän lasituksen. Lumonin terassi- ja parvekelasitukset olivat tänäkin vuonna monessa messukohteessa Lohjanjärven rannalla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton