• Etusivu
  • LVI

Sisäilmastoseminaari

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.02.2008
20082_8865.jpg

Sisäilmastoseminaari on Sisäilmayhdistys ry:n, SIY Sisäilmatieto Oy:n ja Teknillisen korkeakoulun järjestämä suomalaisen sisäilmastotutkimuksen esittelytilaisuus, joka on tarkoitettu rakennus- ja kiinteistöalojen ammattilaisille. Seiminaari maksuton osallistujille.

Seminaarissa tuodaan esille viimeiset sisäilma-alan tutkimukset. Luennoitsijat ovat arvostettuja Suomalaisia tutkijoita. Seminaari on erityisen merkittävä koulutustapahtuma kuntien-, ja kaupunkien terveydenhuollossa työskenteleville henkilöille.

Seminaariohjelma pdf-muodossa...

Ilmoittautuminen

Seminaari on yleisölle avoin ja maksuton. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan mahdollisimman pian, sähköpostitse: helka.backman@sisailmayhdistys.fi.

Ilmoitathan myös, mihin sessioihin aiot osallistua. Tämä ilmoittatuminen ei ole sitova, tarvitsemme sitä ainoastaan salijaon tarkistamiseen.

Asiakasrekisterimme päivitystä varten pyydämme Sinua ilmoittamaan myöskin yhteystietosi (yritys, postiosoite). Seminaaria koskeviin tiedusteluihin vastaa projektisihteeri Helka Backman, puh. (09) 4355 5612. Tervetuloa!

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20091_14516.jpg
Talvitulet -tapahtuma 17.-18.1!
Suomen ostetuin talomerkki KASTELLI juhlii tulevana viikonloppuna 20-vuotisjuhliaan Talvitulet-tapahtuman merkeissä. Viikonloppuna 17.-18.1. järjestettävä Kastelli-talon Talvitulet-tapahtuma avaa myös rakennusvuoden 2009. Kastellin Talvituliin liittyvät talonäytökset ovat jo pitkään olleet talvikauden odotetuimpia tapahtumia talo- ja huvilarakentajien keskuudessa.
20234_81384.jpg
Mikä on älylukon todellinen kustannus?
Puhuttaessa älylukoista, moni kuvittelee mielessään luksustuotteen, jollaisia näkyy Hollywood tähtien ovissa ja James Bond elokuvissa tai vähintäänkin vain varakkailla asuinalueilla. Älylukot ovat nykyisin kaikkien saatavilla ja yhä useampi harkitseekin älylukon hankkimista.
ruosteinen kiinnike
Valitse aina korroosio-olosuhteisiin sopiva kiinnike
Korroosio on ympäristön vaikutuksesta tapahtuvaa metallin muuttumista ja hajoamista ja sillä on merkittävä vaikutus asennusten kestävyyteen. Korroosion näkyvä ilmenemismuoto on ruoste, mutta usein korroosiota ei pysty silmällä erottamaan. Korroosiota aiheuttavat erityisesti ilmasto-olosuhteet ja niiden muutokset sekä altistuminen korroosiota kiihdyttäville aineille, kuten merivesi, saasteet tai kemikaalit.
20196_58694.jpg
Kellari antaa mahdollisuuksia
Olisiko nyt hyvä aika rakentaa pelihuone ja mediahuone? Oma kylpyläosasto? Rakenna kellariin vaikkapa käsityöverstas tai siirrä konttorisi kotiin. Pyykkitupa ja kodinhoitohuone siirtävät monet käytännön tehtävät kätevästi kellariin. Mahdollisuuksia on niin paljon kuin mielikuituksesi sallii.
200912_19715.jpg
Tee Se Itse -joululahja
Suomalainen sotilas vastasi kuulemma sodassa kymmentä ärrä-sotilasta, kuten aihetta käsittelevässä kirjassa ja elokuvassa on kerrottu. Vanha käsityötaitokin on tallella ja voimissaan ja yksi raavas mies pärjää kyllä siinä, missä kymmenen kiinalaistyttöä – tai oliko se päinvastoin? Joka tapauksessa teollinen tuotanto on nykyisin sutta ja sekundaa, sen jälkeen kun se Suomesta ulkoistettiin.
20161_45160.jpg
Bitumikattolaatta vaimentaa sateen ropinan
Suomessa sataa vettä lähes jokaisena vuodenaikana. Kotitalossa katto on ensimmäinen sateen vastaanottaja. Sateen ropina ei kaikista kuulosta ihanan rentouttavalta. Katteen valinta nousee tällöin suureen rooliin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton