• Etusivu
  • Sisustus

Pyörre-talon toimittaja lupaa upeita yllätyksiä Naantalin Asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 16.11.2023
20227_78914.jpg

Liune tilaratkaisut ja Kallary sisustus esitellään 15.7.-14.8. Naantalissa.

Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.

Moduulirakentaminen yhdistetään yhä riisuttuun estetiikkaan mutta me saamme todistaa, että näin ei enää ole, sillä Lundell X MOD tavoite on tarjota päinvastainen WOW-elämys. Upealla tilasuunnittelulla ja rohkealla sisustuksella on mahdollista toteuttaa viihtyisiä koteja.

Tehokäytössä 29,75 m2 on sijoitettu tilava olohuone, keittiö, makuuhuone ja SPA. Skandinaavista renessanssia edustava sisustustyyli lanseerattiin kiertotalouden emotalo Pyörteessä Lohjan Asuntomessuilla, jolloin kohde pokkasi sekä Paras Talo - että Paras Sisustus -palkinnot kuten myös ensimmäinen kunniamaininta "Vihreä teko".

Liune tilaratkaisut on sisustettu yhdessä kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa. Tule tutustumaan ja ihastumaan messuille.

20227_78917.jpg

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan Liunen ratkaisuihin erilaisissa kodeissa Asuntomessuilla aurinkoisessa Naantalissa. Mitä parempaa voisi olla, kun kaunis kesäpäivä, upea messualue ja uudet inspiraatiot oman kodin sisustukseen.

Miksi Liune välioveksi?

  • Ovet ja rungot valmistetaan Suomessa
  • Mallistossa yli 30 ovimallia
  • Ovet voi tilata kaikissa värikartan väreissä tai taideovina
  • Liune taskuovi säästää tilaa 3 neliömetriä/ovi
  • Liune on patentoitu Euroopan alueella. Norjassa ja USA:ssa
  • Liune tuoteperheellä on EPD

Liunesta on moneksi; sisäovi, liukuovi, väliovi, taskuovi tai tilaa tuova ratkaisu, joka tuo viihtyvyyttä kaikkiin tiloihin!

Aulis Lundell Oy
Sisustus
väliovi
väliseinät
rakennukset
ovet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20207_65896.jpg
Liukuväliovilla aistiesteetöntä tilaa
Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.
20238_82790.jpg
Uusi materiaali on otettu käyttöön väli­ovissa - tervetuloa tulevaisuuteen
Olet varmasti jo kuullut CLT-taloista. CLT:tä on käytetty talon rakenteissa, muun muassa ylä- ja alapohjassa, kaiteissa, väliseinissä sekä terasseilla. CLT on saavuttanut suosiota hyvin paloa kestävänä, erittäin lujana ja jäykkänä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyenä rakennuslevynä.Nyt CTL on jalostettu myös välioviin!
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
kuvassa eduskuntatalo kauniin sinistä taivasta vasten
Terästuotteet, erinomaisia ratkaisuja korjausrakentamisessa
Korjausrakentaminen on erinomainen tapa säästää ympäristöä. Purkamisen ja uudisrakentamisen sijaan saadaan kunnostamalla vanhaa toteutettua merkittävää säästöä rakennuskustannusten sekä erityisesti hiilijalanjäljen muodossa. Yhteiskunnassamme on pitkään vallinnut käsitys luonnonvarojen loputtomuudesta, mutta tämä näkemys ei vastaa todellisuutta. Siksi on tarpeellista harkita uudelleen, millaisista materiaaleista haluamme rakentaa yhteiskuntaamme.
Liune tilaratkaisut olivat esillä Tukholman Nordbygg-messuilla yhdessä Johanna Oraksen lifestyle tuotteiden kanssa
Teräsyrittäjän ja taiteilijan yhteistyö – inspiraatioita arkkitehdeille, rakentajille ja suunnittelijoille
Ennakkoluulottoman taitelijan Johanna Oraksen ja visionääri Leena Lundellin yhteistyön tuloksena taide hylkäsi kultaiset kehyksensä, sillä ihmiset ansaitsevat kauniin ja funktionaalisen asumisen. Yhteistyön tuloksia on nähtävillä Tampereen ja Turun Liune Tilaratkaisut -showroomeissa.
20199_60174.jpg
Ei enää kääntyvän välioven ongelmaa
Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Kasvukeskuksissa asumisen neliöt ovat tiukassa, joten ne on saatava hyötykäyttöön. Ratkaisuksi on luotu tilaa säästävä, ääntä eristävä ja asumismukavuutta lisäävä Liune-ovi. Tämä tuo huomattavasti tilaa asumiseen ja tilan käyttöön. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton