• Etusivu
  • Piha

Pihabetoni

Näppärä apuri kodin pieniin valutöihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Päivitetty 12.05.2023
20215_70442.jpg

Kevät paljastaa jälleen pienet pihan korjausprojektit niin koti- kuin mökkipihallakin. Milloin aidantolppa kaipaa uudelleenkiinnitystä, pyykinkuivausteline tarvitsee asentaa paikoilleen tukevasti tai tehdä muutama porras. Pieniä töitä, joissa usein kaipaa paria ämpärillistä betonia. Enää sinun ei tarvitse kanniskella isoja säkkejä kuivabetonia, vaan pikkuaskareisiin on Weber kehittänyt Pihabetonin.

20235_70443.jpg

Weberin weber Pihabetoni, soveltuu monipuoliseen tekemiseen. Tuote on pakattu kierrätysmuovista valmistettuun 20 kg:n helposti käsiteltävään ja kuljetettavaan kahvalliseen muovisäkkiin. Kuljetat pakkauksen helposti auton tavaratilassa ilman, että on vaaraa auton pölyyntymisestä. Muovisäkin käsittelyä helpottaa lisäksi siihen suunniteltu kahva, joka takaa hyvän otteen niin kannettaessa kuin myös pussista kaadettaessa.
Tuotetta on saatavilla hyvin varustetuista rautakaupoista.

Weber Pihabetoni on lisäys Weberin muiden tee se itse tuotteiden jatkoksi. Joko olet tutustunut tuotesarjan valikoimaan?
Tee se itse -tuotteet

Näin helppoa käyttö on

Tässä videolta saat vinkit piha-aidan pystytykseen. Videolla esitellään kaksi vaihtoehtoista tapaa aidan perustuksien tekoa varten: aidantolpan perustuksen tekoa joko pilariharkoin tai pyöreää muottia käyttäen.

Weber Pihabetoni
Info

Info

Weber Pihabetoni

  • Kotimainen Avainlippu-tuote
  • Säkki on valmistettu kierrätysmuovista
  • 20 kg säkkiä on helppo kuljettaa kahvan ansiosta
  • Soveltuu monipuolisesti tee se itse -pihatöihin
  • Saatavilla hyvin varustelluista rautakaupoista.
Saint-Gobain Finland Oy / Weber
Piha
piharakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20155_43381.jpg
Mitä tehdä, kun perustukset ovat rikkoutuneet?
Perustusten vaurioitumien johtuu suurimmaksi osaksi maaperään liittyvistä asioista. Maa on liian märkää ja kantavuus on kärsinyt, routaeristys on puutteellinen tai sitä ei ole – routa on päässyt liikuttelemaan kivijalkaa, lähiviemäri on rikkoutunut ja maaperään päässeet bakteerit lahottavat, pohjavesi on laskenut ja paalut altistuvat hapelle alkaen lahoamaan. Myös rakennukseen tulevat lisäosat saattavat aiheuttaa painumista.
201212_33254.jpg
Weber Floor -kokonaisratkaisu lattioille
Weberistä on tullut lattia-alan ykkösnimi siksi, että toimitamme kokonaisratkaisuja, emme pelkkiä tuotteita. Haluamme, että saat kattavan lattiaratkaisun, jolla on haluamasi ominaisuudet.
weber-muuratut-tulisijat-laastit
Tulisijan muuraukseen ei käy mikä tahansa laasti
Tulisijan muuraukseen käytettävät laastit on suunniteltu kestämään tulisijan eri osiin kohdistuvat lämpörasitukset ja lämpötilojen vaihteluista johtuvat liikkeet. Rappauslaastit ja pinnoitteet antavat paljon mahdollisuuksia tulisijan ulkonäön viimeistelyyn. Tulisijalaastit ovat valmiita kuivatuotteita, joihin työmaalla lisätään vaan vesi.Tulisijan muurauslaastitTulisijan runko muurataan joustavalla saviuunilaastilla weber ML Savi Saviuunilaasti. Kuorettoman tulisijan näkyviin jäävät muuraussaumat saumataan weber JSL 5 Jälkisaumalaastilla. Ennen jälkisaumausta tulisijan pitää olla kuivunut ja lämmitetty kerran kunnolla. Saumaus tehdään jäähtyneeseen tulisijaan. Tulipesä ja tulta vasten olevat osat muurataan tulitiilistä weber fire mortar Tulenkestävällä muurauslaastilla. Tulen kanssa kosketuksissa olevat pinnat voidaan myös valaa tulenkestävällä valumassalla weber VM Tuli Valumassa. Valumassan käyttökohteita ovat muun muassa lieden laki, kuristusosa, leivinuunin laki ja ylityspalkit. Tulisijan erillisen kuoren muuraukseen käytetään harmaata tai värillistä weber ML5 Värillinen Muurauslaastia.
20223_77264.jpg
Pihasauna Aava valloitti Vertti Harjuniemen sydämen
Saunominen kuuluu suomalaisten arkeen. Monelle se on myös jokaviikkoinen rentoutumisen hetki rankan työviikon jälkeen. Pihasauna on helppo tapa tuoda rentoutumisen mahdollisuudet omaan pihapiiriin niin järven rannalla kuin kaupunkiympäristössä. Nopeasti pystytettävät asennusvalmiit kokonaisuudet tekevät haaveista totta. Pihasaunan voi rakentaa tai rakennuttaa, mutta helpoin tapa on tilata asennusvalmis kokonaisuus ‒ kuten teki myös monien tuntema kuntosaliyrittäjä Vertti Harjuniemi.
202210_79685.jpg
Tee Se Itse - jätekatos
Rakentamisprojektin kuluessa jää taatusti melkoinen kasa noin metrin mittaista lautaa, rimaa ja listaa. On myös varsin todennäköistä, että vesikatettakin jää muutama neliömetri ylitse. Tässäpä onkin jo ainekset vaikkapa jätekatoksen tekemiseen.
20223_77438.jpg
Pergolan rakentaminen alusta loppuun - suojaisa keidas omalla tyylillä
Keittiön ikkunan edessä oli vanha omenapuu, joka varjosti mukavasti. Kun omenapuun tuli aika lähteä jäi ikkunoiden edusta alttiiksi turhan kovalle auringonvalolle. Omenapuun tilalle päätettiin rakentaa pergola luomaan sopivaa suojaa. Tuumasta toimeen.Tähän kohtaan ei ollut mahdollisuutta ostaa valmista pakettia, vaan pergola suunniteltiin paikkaan ja ympäröivään terassiin sopivaksi ja rakennettiin itse mittatilaustyönä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton