• Etusivu
  • Sisustus

Pienen kylpyhuoneen ja wc-tilan sisustus – ota vinkit talteen

Löydät myös Geberit-messutarjouksen artikkelista

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 09.10.2024
kylpyhuoneen-suunnittelu-1920x1080

Uuden ajan pesu-wc: Geberit AquaClean Alba on kompakit ja kätevä pesevä seinä-wc.

Pienen kylpyhuoneen tai wc-tilan sisustaminen vaatii erityistä huomiota, sillä tilan optimointi on ensisijaisen tärkeää. Vaikka pinta-ala saattaa olla vain neljä neliömetriä, tunnelma voi olla oikeilla sisustus- ja tuoteratkaisuilla myös avara ja rauhoittava. Laadukkaat materiaalit, kuten kauniit laatat ja harkiten valitut värit, voivat tehdä ihmeitä.

Kirkkaat värit tuovat raikkauden tunnetta, kun taas tummat sävyt luovat kodikkaamman ilmapiirin. Molempien värimaailmoiden kanssa on syytä kiinnittää huomiota valaistukseen. Tummempia tai kirkkaampia värejä ei silti kannata pelätä. Valkoiset posliinituotteet raikastavat tunnelma, kun yhdistät ne vielä valkoisiin kylpyhuonekalusteisiin.

Tässä kolme vinkkiä tummien värien käyttöön:

  1. Tummat seinät korostavat muuten vaaleaa sisustusta. Esimerkiksi wc tiloissa kalusteet tulevat kauniisti esille. Tumma tausta ohjaa katseen kaikkeen vaaleaan.
  2. Valoisuuden puutteen takia maalaamme ja laatoitamme pienet wc-tilat vaaleiksi – turhaan! Valkoinen ei yksin tee tilasta yksin. Tarvitaan kunnon valaistus.
  3. Neutraali tai vaalea tausta ei nosta metallisia vesikalusteita esille samalla tavoin kuin tumma. Tumma tausta luo myös ylellisyyden tuntua yhdistettynä esimerkiksi kultaan.

Valitse tyyli ja mittasuhteet oikein

Minimalistinen tyyli on suositeltavaa pienissä tiloissa, sillä se lisää siisteyttä ja helpottaa siivousta. Esimerkiksi seinä-wc tekee pienestä pesutilasta helpon puhdistaa ja mikä tärkeintä, se lisää ilmavuutta luoden illuusion suuremmasta tilasta.

Erityisesti wc:n, pesutilan ja suihkun sijoittelu on tärkeää, jotta kulkeminen kylpyhuoneessa on vaivatonta. Liukuovi voi olla erinomainen ratkaisu. Liukuovella saatat saada jopa 3 m2 lisää tilaa.

Suorakulmaisen pohjaratkaisun omaavassa kylpyhuoneessa kylpyamme kannattaa sijoittaa huoneen päätyyn, jotta muu tila jää vapaaksi.

Kun suunnittelet pientä kylpyhuonetta, on tärkeää ottaa huomioon myös wc-istuimen valinta. Moderni seinä-wc voi olla ratkaisu, joka ei ainoastaan säästä tilaa, vaan myös tuo mukanaan lisää toiminnallisuutta.

<p data-block-key="txsh7">Geberit AquaClean Alba on varustettu mm. tehokkaalla TurboFlush-huuhtelulla, käyttäjä-ilmaisimella, sovelluksella säädettävällä suihkulla ja suihkuveden lämpötilalla sekä kalkinpoistotoiminnolla.</p>
Geberit AquaClean Alba on varustettu mm. tehokkaalla TurboFlush-huuhtelulla, käyttäjä-ilmaisimella, sovelluksella säädettävällä suihkulla ja suihkuveden lämpötilalla sekä kalkinpoistotoiminnolla.

Geberit AquaClean Alba – Joka kodin pesu-wc

Geberit AquaClean Alba on uusi tulokas Geberitin AquaClean-tuoteperheessä, joka tuo vesipesun raikkauden ja puhtauden yhä useamman suomalaisen ulottuville. Tämä pesu-wc on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat intiimihygieniaa ja hyvinvointia arjessaan. Sen avulla siirtyminen perinteisestä wc-istuimesta pesevään malliin on nyt entistä helpompaa ja edullisempaa.

AquaClean Alba ei ainoastaan tarjoa luksustason puhtautta, vaan se on myös hintansa puolesta yhä useamman saavutettavissa. Geberitin myyntijohtaja Kimmo Knaapila kertoo, että yhä useampi suomalainen harkitsee tavallisen wc-istuimen vaihtamista pesevään versioon. Tämä kasvanut kysyntä liittyy haluun panostaa henkilökohtaiseen hyvinvointiin.

Innovatiiviset tekniset ominaisuudet

AquaClean Alba on varustettu Geberitin patentoidulla WhirlSpray-pesuteknologialla, joka sekoittaa vettä ilman kanssa ja tarjoaa hellävaraisen pesukokemuksen intiimialueelle. Pesutoiminto on suunniteltu niin, että se on sekä tehokas että miellyttävä käyttää. TurboFlush-huuhtelu varmistaa, että huuhtelu on hiljaista ja tehokasta, ja yksi huuhtelukerta riittää.

AquaClean Alban käyttöä on helppo ohjata sen omalla kaukosäätimellä tai Geberit Home -sovelluksella, josta käyttäjä voi säätää henkilökohtaisia pesuasetuksia, kuten vesisuihkun voimakkuutta, lämpötilaa ja suuttimen asentoa.

Näin pesu-wc toimii

Etkö ole koskaan nähnyt, miten pesu wc-toimii? Pesu-wc saatetaan olettaa soivaksi ja ruiskivaksi valoshow-kulhoksi, mutta sitä se ei suinkaan ole. Katso videolta, miten kätevä pesu-wc oikeasti on.

Helppo asennus

Geberit AquaClean Alban asentaminen on nyt entistä helpompaa uuden kiinnitysratkaisun ansiosta. Pakkauksen suunnittelu on käyttäjäystävällinen; se mahdollistaa istuimen kiinnittämisen seinään ilman ylimääräistä käsivarojen käyttöä. Tämä tekee asentamisesta mahdollista jopa yhden asentajan toimesta.

Alba voidaan asentaa joko perinteisesti seinään piiloutuvan Geberit Duofix -asennusjärjestelmän tai Geberit Monolith -moduulin kanssa. Istuimen kalkinpoisto on myös suunniteltu helpoksi, sillä irrotettava suojakansi ja suihkusuutin mahdollistavat kalkinpoistoaineen lisäämisen vaivattomasti.

<p data-block-key="1rnka">Oikealla asennuskorkeudella varustettu kuljetuslaatikko helpottaa seinä-wc:n asennusta huomattavasti.</p>
Oikealla asennuskorkeudella varustettu kuljetuslaatikko helpottaa seinä-wc:n asennusta huomattavasti.

Suuri apu pieniin tiloihin

Geberit AquaClean Alba on suuri apu pienten kylpyhuoneiden sisustukseen. Se tarjoaa käyttäjilleen modernin ja hygienisen vaihtoehdon perinteiselle wc-istuimelle. Vähäeleinen muotoilu yhdistettynä huipputeknologisiin ominaisuuksin varustettu Alba on varma valinnan niille, jotka haluavat parantaa henkilökohtaista hygieniaansa ja hyvinvointiaan.

Kun haluat tehdä kylpyhuoneestasi kauniimman ja toimivamman, Geberit AquaClean Alba on investointi, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa ja puhtaudessa. Yhä useammalle suomalaiselle tämä uusi pesu-wc on nyt saavutettavissa, joten on aika harkita muutosta perinteisestä wc-istuimesta kohti modernimpaa ja hygieenisempää ratkaisua.

Info

Info

Tartu Geberit-messutarjoukseen!

Gaberit AquaClean Alba:n saa nyt messutarjouksella 850 €. Hinta on voimassa uusille tilaukseille sekä valikoiduissa jälleenmyyntiliikkeissä. Tarjous on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

AquaClean pesu-wc-istuimet voi hankkia jälleenmyyjiltä, jotka löytyvät täältä

Geberit Oy
Sisustus
kylpyhuone
wc
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

202310_83191.jpg
Myytit vs. todellisuus pesu-wc-istuimista
Pesu-wc puhdistaa intiimialueet automaattisesti ja hellävaraisesti lämpimällä vedellä. Mutta onko innovatiivinen pesevä istuin peruspönttöä epähygieenisempi, hintavampi tai hankalampi asentaa? Geberit kumosi viisi myyttiä, jotka saattavat olla esteenä pesu-wc:n valinnalle.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit 150 vuotta
Geberit 150 vuotta: yhden miehen yrityksestä saniteettituotteiden markkinajohtajaksi
Geberit, eurooppalainen saniteettituotteiden markkinajohtaja, juhlii 150-vuotista taivaltaan yhden miehen yrityksestä maailmanlaajuiseksi konserniksi. Mutta mitä yrityksen historia kertoo ja mitä tulevaisuus pitää sisällään?
Suomalaiset vedenkäyttäjät pystyvät merkittäviin muutoksiin vedenkulutustottumuksissaan.
Valitse tulevaisuuden tarpeet täyttävä vedenmittausjärjestelmä
Vedenkulutusta on tarpeen vähentää, ja suomalaisilla siihen on varaa hyvinvoinnista tinkimättä. Veden säästämiseen kannustava mittausjärjestelmä antaa muutokseen tarvittavan sysäyksen ja edistää samalla ESG-tavoitteisiin pääsyä.
Geberit IDO seinä-wc
Kestävästi valmistettu uusi seinä-wc on helppo ja nopea asentaa
IDOn uusi seinäasenteinen Glow 68 on pelkistetyn tyylikäs ja helposti puhdistettava wc-istuinmalli. Loppukäyttäjän arjen helpottamisen lisäksi IDO Glow 68 -mallin asentaminen on tehty helpoksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton