• Etusivu
  • Talo

Päästä terassi-inspiraatio valloilleen ja nauti olostasi lasiterassilla läpi vuoden

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 29.03.2024
20236_62805.jpg

Lasituksen ansiosta lämmöstä ja auringosta nauttiminen on mahdollista aloittaa yhä aikaisemmin keväällä. Lasitettu terassi tuo monesti myös kaivattua lisätilaa juhlien aikaan.

Olipa vuodenaika mikä tahansa, on auringonsäteet ilo ottaa vastaan omalla lasiterassilla. Vaikka maassa olisi vielä lunta, saattaa lämpötila lasitetulla terassilla nousta aurinkoisina päivinä jopa 20 asteeseen. Lasitus mahdollistaa terassin hyödyntämisen myös läpi viileämpien vuodenaikojen. Se suojaa terassikalusteita ja tekstiilejä tehokkaasti kosteudelta, tuulelta, lumelta ja pölyltä. Lasiterassia pystyy hyödyntämään erilaisiin tarkoituksiin ympäri vuoden.

Lasitettu terassi jatkaa olohuonetta kiehtovaksi uudeksi oleskelutilaksi, joka avautuu kauniilla säällä ulkotilaksi, ja sulkeutuu suojaisaksi tilaksi sateella tai tuulella. Se toimii erinomaisesti isonkin joukon ruokailutilana sekä pienenä keittiöpuutarhana, jossa yrtit ja muut istutukset viihtyvät.

Lasiterassi mahdollistaa lisätilaa juhliin

Alkukevät on hyvä aika sisustaa terassia, istuttaa keväisiä kasveja ja aloittaa terassielämä. Myös kevään ja kesän juhlien suunnittelu sujuu vaivattomammin, kun tiedät, että lasitettu terassi antaa hyvän lisätilan kotijuhliin säässä kuin säässä. Unohtamatta tietenkään syksyn venetsialaisia, halloween-juhlia ja kenties vielä pikkujouluja, jolloin lasiterassi antaa oivan lisätilan juhlijoille nauttia erilaisesta juhlatunnelmasta. Sade, tuuli ja lumi pysyvät terassilasien takana. Nauti siis unohtumattomista hetkistä säästä ja vuodenajasta riippumatta.

<p data-block-key="ye2pu">Kutsu ystävät yhteen! Luo terassille mieleenpainuva juhlatunnelma esimerkiksi kauniilla kattauksella ja astioilla.</p>
Kutsu ystävät yhteen! Luo terassille mieleenpainuva juhlatunnelma esimerkiksi kauniilla kattauksella ja astioilla.

Teemaan sopivaa väriä saa aikaan erilaisilla tekstiileillä, kuten verhoilla, pöytä- ja lautasliinoilla sekä tietysti viileässä lämmittävillä vilteillä. Myös kasvit ja kukat ovat helppo tapa tuoda terassille näyttävyyttä. Kaihtimilla pidät terassin lämpötilan miellyttävämpänä myös kuumalla kelillä. Auringon jo lämmittäessä voit päästää terassillesi vilvoittavaa tuulenvirettä laseja raottamalla.

Onko talossasi valmis avonainen terassi vai haluatko rakentaa lasiterassin talon sivuun lisätilaksi?

Lumon räätälöi lasiterassin valmiiksi suunnitelluista vakioelementeistä juuri omaan kotiisi sopivaksi ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa lasiterassiunelmasi sekä luovimmatkin tilaratkaisut. Kun valitset lasiterassia, ota huomioon ulkonäön ja tilan lisäksi myös rakenteet ja toimivuus. Näin se palvelee sinua vuosikymmeniä. Lumonin ammattilaiset auttavat sinua suunnittelussa.

Lasiterassin tulee toimia moitteetta pitkään: se ei saa vääntyillä ja lasielementtien tulee liukua pehmeästi vielä vuosienkin kuluttua. Lasiterassi on osa ulkotilaa ja joutuu kestämään vaativat sääolosuhteet. Rankkasateet, lumi, pakkanen, hellepäivät ja ilmansaasteet asettavat kovat vaatimukset toimivalle ja pitkäikäiselle lasiterassille.

Lataa opas terassilasituksista täältä

<p data-block-key="xrb77">Lasitettu, suojaisa terassi on ihana sisustaa ja koristella mitä erilaisimpiin juhliin sopiviksi.</p>
Lasitettu, suojaisa terassi on ihana sisustaa ja koristella mitä erilaisimpiin juhliin sopiviksi.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Terassi- tai parvekelasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa ja tuo iloa vuosikymmeniksi. Maksa lasitus Lumon Rahoituksella edullisesti sinulle sopivalla kuukausisummalla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
terassi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20232_80797.jpg
Suunnittele terassista ja pihasta harmoninen kokonaisuus
Kuulutko sinäkin niiden suomalaisten joukkoon, joille oma piha on ehdoton välttämättömyys? Se rakas paikka, jossa on mahdollisuus nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa, ylläpitää kasvimaata, pelata ja leikkiä lasten kanssa ja touhuta vaikka mitä muuta mukavaa ympäri vuoden.
20229_79607.jpg
Terassilasituksella kesä jatkuu ympäri vuoden
Lasitetulla terassilla aurinko paistaa lasin läpi lämpimämmin, kesä viipyy pidempään ja kevät taas koittaa lasitetulle terassille aikaisemmin. Talvella se toimii sisustettuna tunnelmallisena talvihuoneena. Terassilasitus luo aivan uusia mahdollisuuksia asumiselle ja viihtymiselle.Se on mainio lisähuone, saunan jälkeinen vilvoittelutila ja paikka harrastaa lähellä luontoa.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20223_77206.jpg
Valmistaudu kesän maalausprojekteihin: vinkit ulkomaalaukseen sekä terassin käsittelyyn
Pitkän talven jälkeen ajatukset siirtyvät vähitellen kohti kevättä ja ennen kaikkea kesää. Viherpeukaloiden kämmenet ovat syyhynneet jo pitkään kukkaluetteloja silmäiltäessä. Kesään kuuluu auttamattomasti viihtyisä oleskelu pihalla auringosta ja lempeästä kesäsäästä nauttien. Muistathan, että kevät ja kesä ovat myös huoltotöiden aikaa.
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
201610_47614.jpg
Terassilasien talviasennuksessa ideaa
Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvi on itse asiassa oiva aika asentaa lasiterassi! Lasitettu terassi tuo lisätilaa myös jouluksi – joulukuusi ilahduttaa terassilla jo ulkoa katsottuna ja pysyy pidempään vihantana, ja lahjat ja jouluruuat voi säilyttää terassilla poissa jaloista mutta turvassa lumelta ja tuulelta.Tilaa maksuton esite!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton