• Etusivu
  • Rakentaminen

Nyt yhdellä hakemuksella monta asuntolainatarjousta!

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.12.2011
201112_28937.jpg

Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta!

On ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Etua.fi lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät asuntolainatarjoukset. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Säästät aikaa ja vaivaa - yksi hakemus, monta tarjousta! Palvelu on maksuton.

Hae uusi asuntolaina tai kilpailuta nykyinen

Näin palvelu toimii

1. HAE
Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Jos laina haetaan yhdessä yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa, hänen tietonsa täytetään "Rinnakkaishakija" –välilehdelle. Lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä pankeista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA
Pankit ottavat sinuun yhteyttä ja kutsuvat jatkoneuvottelun pankkikonttoriin. Monet pankit antavat jo tässä vaiheessa alustavan lainalupauksen tai ainakin hintahaarukan lainamarginaalille. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, otatko mahdollisesti lainaturvavakuutuksen, tarvitsetko lyhennyksettömiä vuosia laina-ajan alkuun jne.

3. VALITSE
Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin. Varsinainen lainasopimus allekirjoitetaan pankkikonttorissa, kun pankki on tehnyt lopullisen luottopäätöksen saatuaan kohteen ja muut luottopäätöksentekoon tarvitsemansa tiedot.

Tutustu palveluun tästä

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20077_5731.jpg
Kastelli Kotimessut 26.-29.7
Jo perinteiseksi muodostuneet Kastellin Kotimessut kutsuvat rakentajia jälleen heinäkuun lopulla 26.-29.7.2007. Tänä vuonna messujen teemana on "Energiatiivis koti". Suomen ostetuin talomerkki esittelee Kotimessuillaan reilut 20 messukohdetta ympäri Suomen.
20211_68313.jpg
Tutkimus: Kotitalousvähennys ei lisää työllisyyttä eikä kitke harmaata taloutta
Budjettiriihessä esillä oleva kotitalousvähennyksen laajentaminen ei ole tutkimusryhmän mukaan järkevä tapa lisätä työllisyyttä.
20134_34642.jpg
Oikeat tuotteet ja tarvikkeet takaavat hyvän lopputuloksen
Melkein jokaisessa pinnan käsittelyssä hiominen kuuluu esivalmistelutöihin. Hiontatöihin voi kuulua epätasaisuuksien ja maalijäämien poistaminen tai maalattavan pinnan viimeisteleminen pintakäsittelyä varten. Erityisesti hyvän maalauspinnan takaamiseksi kannattaa pohjatyöt tehdä hyvin. Vanhan maalin poistoon, seinien hiomiseen tai kulmien pyöristykseen on jokaiseen omat tuotteensa. Hiottava kohde vaikuttaa myös hiomakoneen ja tarvikkeiden valintaan.Lopputulokseen vaikuttaa suuresti oikeiden tarvikkeiden ja paperien valinta. Hiontatarvikkeista löytyy hiomasieniä ja -papereita eri materiaaleille. Boschilta löytyy myös uutuus hiontaverkko, joka poistaa tehokkaasti pintaa. Hionta aloitetaan aina karkeasta hienompaan. Hiomisen tarve riippuu kohteesta, esimerkiksi haluatko vaihtaa kokonaan maalattavan kohteen väriä vai virkistää olemassa olevaa väriä. Paksujen maalikerrosten ja alkuhiontaan voidaan käyttää karkeudeltaan 40-80 hiomapapereita. Näillä karkeuksilla hiottaessa kannattaa olla tarkkana, ettei poista liikaa pintaa tai aiheuta suuria naarmuja. Kevyempään poistoon voidaan käyttää keskikarkeita papereita 100-120. Maalikerrosten välihiontaan ja viimeistelyhiontaan käytetään melko hienoa paperia 180-240.
20112_24361.jpg
KotiOptimi lahjaksi 28 €
Ystävänpäivää vietetään ensi viikolla 14.2. Uuden kodin rakentamista suunnittelevaa ystävää on helppo ilahduttaa ostamalla hänelle lahjaksi KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma.KotiOptimi-kustannusarvio-ohjelma toimii uuden talon rakentamista suunnittelevan apuna. Ohjelmalla voidaan vertailla erilaisten tila- ja materiaaliratkaisujen vaikutuksia kokonaiskustannuksiin. Ohjelma mahdollistaa myös aktiivisen kustannusseurannan, minkä avulla näkee onko arvio ylittymässä vai alittumassa.KotiOptimi aktivoidaan käyttöön lisenssinumerolla ja se latautuu käyttäjän omalle koneelle.
20086_11592.jpg
Kastellin Eikka-mökki
Porin voittajakohteeksi nousi Reposaaren oman pojan Eino Grönin Eikka-mökki 16,7 prosentin ääniosuudella. Eikka-mökki toteutettiin Kastellin huvilaratkaisulla.Eikka-mökki rakennettiin messualueen kalastajamökkialueelle. Kokonaisuus muodostuu kahdesta rakennuksesta, huvilasta ja venevajasta. Moni-ilmeinen mökki rakennettiin laulaja-artistin lapsuusmaisemiin hänen omien toiveidensa mukaan: selkeäksi, avaraksi ja valoisaksi.Meren läheisyyteen sijoitetuilta rakennuksilta vaaditaan enemmän. Lämpimyyttä, kestävyyttä ja tiiveyttä. Kastellin paikalla tehty seinä on saumaton ja kaikki rakenneliittymät ovat lämpimästi rakennettuja ja vedottomia. Tämä merkitsee erinomaista energiatehokkuutta ja selvää säästöä lämmityskustannuksissa.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tiilijulkisivussa halkeama
Kysymys:Talossamme on kvartsinvalkoisesta kahitiilestä tehty ulkoverhous. Tiiliverhous menee muutaman kerroksen ikkunoiden yläpuolellakin. Verhouksessa on pieni halkeama ja se kulkee valesokkelista ylös asti. Vuosien varrella julkisivua on yritetty korjata erilaisilla massoilla, mutta huonolla tuloksella. Miten se pitäisi oikein tehdä?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton