• Etusivu
  • Rakentaminen

Nopea yrityslaina voi olla yrittäjän pelastus: Toimi näin, kun rahoitustarve iskee

Rakentajan toimitus
Päivitetty 16.11.2023
20226_78545.jpg

Kuva: Pickadook/Shutterstock

Uuden tuotteen lanseeraaminen markkinoille, tärkeä hankinta kasvun vauhdittamiseksi tai pakollinen varaston täydennys? Yritysrahoitus auttaa yritystä eteenpäin silloin, kun investointitarve iskee, eikä aikaa ole hukattavaksi. Qredin yrityslainan etuna on nopeus.

Rahoituksen puute on monesti yrityksen kasvun rajoite. Pahimmassa tapauksessa kassavirran kartuttaminen investointien rahoittamiseksi voi kestää pitkään ja mahdollisuudet nopeaan kasvuun voivat mennä tällöin sivu suun. Osa yrityksistä saattaa kaivata lisärahoitusta esimerkiksi sesonkien ulkopuolella. Odottelu voi pahimmillaan heikentää yrityksen toimintaedellytyksiä.

Yrityksen kannalta perinteinen pankkilaina ei ole läheskään aina paras vaihtoehto. Kun rahoitusta tarvitaan nopeasti, perinteisten pankkilainojen myöntäminen voi kestää liian pitkään. Moni yrittäjä arvostaa nopeaa ja mutkatonta prosessia.

Qredin yritysrahoitusta voivat saada kaikki aktiiviset yritykset yritysmuodosta riippumatta. Kriteerinä on ainoastaan rahoituksen liittyminen yritystoimintaan. Laina maksetaan tilille nopeasti, jopa saman pankkipäivän aikana.

Yrityslainan kulut minimissä

Haitko lainan investointiin, joka maksoikin itsensä luultua nopeammin takaisin? Qredin yrityslainalla ei ole sitoutumisaikaa, vaan sen voi halutessaan maksaa takaisin jo ennakkoon. Esimerkiksi rakennusyrittäjä voi hakea lainaa palkkojen ja materiaalien maksamiseen ennen kuin on pystynyt laskuttamaan urakkaa tilaajalta. Yrityslaina tukee liiketoimintaa siinä tapauksessa, kun saatavia joutuu toimialan luonteen tai vallitseman markkinatilanteen takia odottamaan.

Yli 20 000 asiakasta palveleva Qred tarjoaa yrityslainoja kaikissa Pohjoismaissa. Yritys on kasvattanut nopeasti asiakasmääräänsä. Asiakkailta on tullut hyvää palautetta etenkin ripeästä asiakaspalvelusta ja edullisista lainaehdoista. Osa yrittäjistä on kiitellyt palvelua, jossa myöhästyneestä lainan lyhennyksestä muistutetaan tekstiviestillä.

Qredin yrityslainassa korko on nolla prosenttia. Avoimesta lainasta laskutetaan yrityskohtainen, vaihteleva kuukausittainen kulu, alkaen 1,75 prosenttia. Yritys voi maksaa lainan pois milloin tahansa, jolloin se säästää lainakuluissa.

Muita kuluja kertyy ainoastaan paperilaskusta, jos asiakas sellaisen haluaa. Sähköpostilasku on maksuton.

Lainan hakuprosessi on nopea

Truspilotin mukaan Qredillä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Käyttäjien arvioiden mukaan lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Lainatarjous räätälöidään aina sitä hakevan yrityksen tarpeisiin. Omalle yritykselle tarjotun lainan hinnan saa helposti selville täyttämällä lainahakemuksen.

Yrityslainan hakeminen onnistuu Qredin verkkosivuilta. Ensin valitaan haluttu lainasumma, täytetään yhteystietokentät ja ilmoitetaan yrityksen y-tunnus. Samassa yhteydessä hakija voi täyttää lisätietokentät kuten tarkemmat tiedot lainan käyttötarkoituksesta. Vuorokauden kuluessa Qredilta soitetaan lainan hakijalle ja käydään läpi oleellisia lainaan liittyviä asioita.

Tämän jälkeen maksuton lainatarjous saapuu alle vuorokaudessa. Se ei vielä sido lainan nostamiseen.

Jos hakija hyväksyy tarjouksen, lainatarjous allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla ja laina maksetaan tilille saman päivän aikana.

Qred tarjoaa pienille yrityksille myös uutta yritysluottokortia. Lue lisää yritysluottokortista!

Rakentaminen
rahoitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20209_66619.jpg
Öljylämmityksen vaihtoavustus suuressa suosiossa - tukea vielä reilusti jäljellä
Ympäristöministeriön tiedotteen mukaan öljylämmitteisten pientalojen omistajat ovat halukkaita vaihtamaan lämmitysjärjestelmänsä kestävämpiin ratkaisuihin.
20218_72040.jpg
Remonttipalveluiden kotitalousvähennystä ei koroteta - mitkä ovat vaikutukset?
Hallituksen budjettiesitys oli pettymys Rakennusteollisuudelle ja LVI-alalle.
20216_70962.jpg
Maksetaanko tukia turhaan? Asiaan perehtynyt tutkija väittää, että lämpöpumput myisivät muutenkin
Ilmalämpöpumppujen hankintaan tarjotaan investointitukea, mutta voisiko rahat käyttää fiksummin? Tutkijatohtorin mielestä voisi.
20206_65270.jpg
Hallitukselta päätös täydennysrakentamisen tukemisesta
Ympäristöministeriön (YM) tiedote 11.6.2020Valtioneuvosto on tänään päättänyt maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) sopimuksiin kuuluvista, valtion asuntorahaston varoista myönnettävistä lähivuosien kunnallistekniikka-avustuksista. Vuosina 2020–2023 avustusta myönnetään yhteensä 60 miljoonaa euroa ja sillä tuetaan erityisesti täydennysrakentamista.
20164_46081.jpg
Pidä alapohjarakenteet kuivana ja kunnossa
Kosteus ja erityisesti rakenteisiin päässyt kosteus, on useimmille rakennuksille tai rakennuksen osille kohtalokas. Alapohjan lämmöneristyksen tarkoituksena on eristää lämpöä ja estää kosteuden pääsy sisäpuolen rakenteisiin.
20155_43317.jpg
Seurantakohteessa lattiapinnat valmistuvat
Seurantakohteessa seurataan vanhan hirsirunkoisen omakotitalon remontoimista pariskunnan ja heidän lapsensa kodiksi. Kertojana toimii perheen äiti. Talon remontoinnissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon ajalle tyypillisiä materiaaleja sekä värejä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton