• Etusivu
  • Rakentaminen

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2015, myyrmäki-halli, vantaa 30.1.-1.2.2015

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.10.2014
20131_33298.jpg

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min (su n. 20 min) välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Helsingin keskustasta, Elielinaukiolta lähtee seutulinja nro 452 keskimäärin 20-30 min välein. Lähimmältä pysäkilta on kävelymatkaa vain 200 m.
Munkkiniemestä pääsee bussilla 39.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53 ja 57.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530.
Tapiolasta ja Leppävaarasta, bussilla 510.
Reunasta, bussilla 45.

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 8:ssa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20152_42268.jpg
Tervetuloa RAKSAan Lahteen tulevana viikonloppuna
RAKSA Lahden Messukeskuksessa13.-15.3.2015Tervetuloa Raksaan - rakennusalan erikoistapahtumaan!Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2015 saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen, helposti ja kätevästi. Tuote- ja palvelutarjontaa löytyy niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.Lisätietoja messuista ->>
20214_70362.jpg
Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä?
Talon iän karttuessa erilaiset remonttitarpeet kilpailevat toteutusjärjestyksestä. On kuitenkin hyvä muistaa, että moni remontti kannattaa yhdistää. Yksi tällainen remonttipari on keittiö- ja putkiremontti. Putkiremontti edellyttää vähintäänkin osittaista keittiön purkamista. Kaikessa tärkeydessään putkiremontti on myös hieman tylsä, koska mitään uutta ilmettä ei ole tarjolla. Näiden yhdistäminen tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön odotuksen.
20122_29742.jpg
Icopal-aluskate - kovien katteiden alle tarkoitettuja
Fel’x Multi -aluskateFel’x Multi -aluskate on aivan uudentyyppinen monikäyttöinen aluskate. Fel’x Multi-aluskatteella on monia etuja verrattuna sekä perinteisiin bitumista valmistettuihin aluskatteisiin että muovisiin aluskatteisiin. Perinteisen bitumi- ja hiekkapinnan sijaan Fel’x Multissa on siisti kuitukangaspinta. Lisäksi Fel’x Multi on kevyt: se on neliöpainoltaan alle 1/4 perinteisen bitumikatteen painosta.Fel’x Multissa on kuitenkin säilytetty perinteisten bitumisten aluskatteiden ylivoimaiset kestävyysominaisuudet. Vedenpitävyys ja hyvä UV-kestävyys on taattu. Myös mekaaniset ominaisuudet ovat hyvät.Tuote on erittäin monikäyttöinen ja se soveltuu sekä ammattilaisille että tee-se-itse-rakentajille. Se sopii myös raakapontti- tai levyalustalle esim. tiilikaton alle ja tietenkin myös bitumikattolaatan alle. Näin ollen Fel’x Multi soveltuu jyrkkien kattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kysymyksessä on tuulettuva kattorakenne.
20109_23152.jpg
Alusmattoa tarvitaan
Hyvän lattianalustuotteen tehtävä on estää mahdollisen kosteuden pääsyn lattianpinnotteisiin sekä mahdollistaa kosteuden poistumisen rakenteesta. Samalla se toimii hyvänä askeläänieristeenä sekä tasaa alustan epätasaisuuksia.Betonisten välipohjien tai kosteiden tilojen (esim. saunan ja pesutilojen) yläpuolelle asennettaessa parketti vaatii aina kosteuseristeen.
20121_29159.jpg
KIRJAESITTELYMikko Mansikka: Pihoja ihmisille - kivikorttelien vihreät keitaat
MultikustannusKaupunkien suurten umpikorttelien sisällä, rakennusmuurien kätköissä, on suojaisia ja usein laajojakin piha-alueita. Avariksi ja yhtenäisiksi suunnitellut ulkotilat on pilkottu raja-aidoin ja täytetty erilaisilla rakennelmilla tai asfaltoitu parkkipaikoiksi.Arkkitehti Mikko Mansikka on tutkinut, miten kaupunkien laiminlyödyt korttelipihat voidaan palauttaa alkuperäiseen käyttöönsä eli asukkaitten virkistykseen. Onnistuneet esimerkit muista Pohjoismaista osoittavat, että kaupungin, kiinteistöjen ja asukkaiden yhteistyöllä ja hyvällä suunnittelulla on mahdollista toteuttaa monenlaisia ihmisläheisiä ja luonnonmukaisia ratkaisuja.Kirjassa käydään läpi kaupunkipihojen historiaa ja uusia, ekologisia suunnitteluperiaatteita sekä annetaan ohjeita onnistuneen pihahankkeen valmisteluun ja läpiviemiseen.Kirja on suunnattu erityisesti taloyhtiöille, asukasyhdistyksille ja kaikille kaupunkipihojen elävöittämisestä kiinnostuneille. Upeat värikuvat motivoivat pohtimaan oman korttelin potentiaalia.ISBN 952-468-102-1 1. painos 2006 Sidottu, 172 sivua
20224_77839.jpg
Robottiruohonleikkurien suosikkinimet ovat Robo, Roope ja Rolle, keräsimme 1700 nimeä
Rakkaalla robottileikkurilla on monta nimeä. Kysyimme, millä nimellä ihmiset nimittävät robottiapulaisiaan ja suomalaiset todella innostuivat vastaamaan. Saimme muutamassa viikossa 1 700 vastausta. Listasimme Top-10 nimeä ja esittelemme muutaman uniikin erikoisuuden.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton