• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuta messualueelle Suvilahteen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.06.2008
20086_11527.jpg

Kaikkiin Vaasan asuntomessuille rakennettaviin kohteisiin ei suinkaan ole vielä asukasta tiedossa. Myynnissä on asuntoja erillispientaloissa ja kerrostaloissa. Kaikki meren välittömässä tuntumassa. Tässä poimintoja katukuvan myyntikylteistä.

Aurinkosiltaa


Aitiopaikkaa
20086_11528.jpg

Hyvää elämää
20086_11529.jpg

Erillistaloja
20086_11530.jpg

Suvitähteen
20086_11531.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20162_45434.jpg
Tee itse! Aito antiikkinen tiiliseinä sen olla pitää
Pieni kerrostalokolmio yhdistettiin linjasaneerauksen yhteydessä seinän takaa myyntiin tulleeseen yksiöön. Asuntoremontin edetessä yksi olohuoneen seinä päätettiin verhoilla aidoilla käsin lyödyillä sisustustiilillä.
20196_58833.jpg
Tiedätkö miten painovoimaisen ilmanvaihdon pitäisi toimia?
Jopa 1,5 miljoonaa suomalaista kotia on ilman toimivaa, hallittua ilmanvaihtoa. Painovoimaisen ilmanvaihdon ratkaisut ovat nopeita ja yksinkertaisia toteuttaa ja kustannuksiltaan edullisia. Mikä siis mättää?
20229_79459.jpg
Miten toteutetaan helppo saunaremontti?
Onko sinulla sauna, jonka kiuas antaa maailman parhaat löylyt, mutta sauna itsessään kaipaisi jo uudistamista? Saunan seinä on tikkuinen, ovet veden ja höyryn kyllästämiä, lauteet pinttyneet ja rahikin keikkuu. Vuosien mittaan käytön jäljet alkavat näkyä rakkaassa saunassa.
20213_69412.jpg
Oletko valmis mökkikauteen? Mökki lämpimäksi nopeasti
Mökkikausi alkaa mahdollisimman aikaisin keväällä ja kesällä se on kuumimmillaan. Peruslämmöllä tai kylmillään olleelle mökille kaivataan pikaista lämpöä. Tulikiven tehokkaiden ja näppärien pikalämmittäjien ja kiertoilmatakkojen ansiosta mökin saa nopeasti lämpimäksi.Vaikka kesä on vilkkainta mökkeilyaikaa niin tulisijan valintaa kannattaakin miettiä koko vuotta silmällä pitäen. Oikealla valinnalla mökkeilykautta voidaan jatkaa pitkälle syksyyn tai alkutalveen saakka. Myös talvella kamiina tai kiertoilmatakka antaa lämmön nopeasti ja vaivatta.
20172_48156.jpg
Ulkoseinärakenteen lämmöneristys
Kingspan -eristeet soveltuvat mainiosti pientalojen ulkoseinärakenteen lämmöneristeeksi kaikille runkomateriaaleille kuten puu, betoni, tiili, harkko, kevytbetoni/siporex, hirsi ja teräs. Kingspan Therma -eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia. Eristeillä päästään erinomaisiin lämmöneristysarvoihin huomattavan ohuilla eristekerroksilla. Rakenteesta saadaan oikeaoppisen tiiviitä helposti, mikä on alhaisten lämpöhäviöiden kannalta ehdottoman tärkeä ominaisuus.
20237_82561.jpg
Nämä toiminnot löytyvät hyvin suunnitellusta kodinhoitohuoneesta
Käytännöllinen kodinhoitohuone on sellainen, joka on suunniteltu tarpeiden ja toimintojen mukaan, ja jossa on hyödynnetty tilankäyttöä ja säilytysratkaisuja tehokkaasti. Listasimme joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät kodinhoitohuoneesta käytännöllisen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton