• Etusivu
  • Talo

Modernit ja laadukkaat hanat toimivaan ja viihtyisään keittiöön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Julkaistu 29.05.2011Päivitetty 30.09.2011
20118_27437.jpg

Oras Cubista. Design: Kirsi Svärd.

Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.

Lisätietoa keittiön vesikalusteista

Uusi Oras Cubista – astianpesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti

Oras Cubista -keittiöhanan juoksuputki on korkea ja kaareva. Hana voidaan haluttaessa varustaa ainutlaatuisella, automaattisesti sulkeutuvalla astianpesukoneventtiilillä, joka lisää turvallisuutta keittiöön. Oras Cubista on täydellinen hanasarja, johon keittiöhanojen lisäksi kuuluvat allashanat sekä termostaattiset suihkuhanat. Design Kirsi Svärd.

Oras Vega – hana, joka alkoi säästää vettä jo vuonna 1976

Tuona vuonna syntyi ensimmäinen Oras-vipuhana: ensimmäinen hanamme, joka oli suunniteltu säästämään vettä ja energiaa.

Oras Vega -vipuhanasarja sisältää hanat kylpyhuoneeseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja kuraeteiseen.

Kun hana avataan, vettä tulee ensin säästövirtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua, näin ohitat säästövirtaaman. Ekonappi estää myös liian kuuman veden saamisen hanasta.

Oras Vega

Oras Vega

Oras Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20222_31494.jpg
Keittiöaskareissa tarvitaan usein joko hyvin kuumaa tai kylmää vettä
Keittiö on kodin sydän. Ruuanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lue lisää keittiön vesikalusteistaTilaa hanaesite
201311_37155.jpg
Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut
Oras Optima - turvallinen suihkunautintoNauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.
20152_42208.jpg
Yhdistä tulisija ilmalattialämmitykseen
Tiesitkö että merkittävä osa Tulikivi-tulisijan tuottamasta lämmöstä on mahdollista ohjata ilmakiertoiseen lattialämmitykseen? Ilmakiertoisen lattialämmityksen ideana on, että lämmitetty ilma kiertää lattiavalussa olevassa suljetussa kanavistossa lämmittäen näin aina kauimmaisetkin huoneet. Lattian suuri massa varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti.
20071_3186.jpg
Wienerberger Oy Ab mukaan Rakentaja.Fi-palveluun
Wienerbergerin tiilistä on rakennettu kauniita ja kestäviä taloja jo vuodesta 1819 alkaen. Pienestä tiilitehtaasta Itävallassa aloittanut Wienerberger on tänä päivänä maailman johtava tiilenvalmistaja, jonka Terca-tiilet tunnetaan laajalti maailmalla. Suomessa Terca-tiiliä valmistetaan Lappilan- ja Korian-tiilitehtaissa. Lappilassa tiilen valmistus aloitettiin jo vuonna 1928 ja Korialla 1951. Nykyisellään tehtaissa yhdistyvät alan parhaat perinteet ja kaikkein uudenaikaisin teknologia, josta osoituksena on mm. Korian tehtaan uunien uusiminen vuonna 2000.
20217_71549.jpg
Miten siirtyä käyttämään uusiutuvaa lämmitysöljyä?
Monet ovat varmasti pohtineet, soveltuuko markkinoille tullut uusiutuva polttoöljy jo vuosia käytössä olleeseen öljylämmitysjärjestelmään. Vaihto ympäristömyönteisemmän polttonesteen käyttöön onnistuu hyvinkin helposti, kunhan huomioi muutaman seikan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton