• Etusivu
  • Talo

Ekologiset vesikalusteet keittiöön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 27.04.2010
20203_63425.jpg

Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.

Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.

Lisätietoa keittiön vesikalusteista

Oras Vega - ekologinen vaihtoehto

Kun hana avataan, vettä tulee ensin pienemmällä - toki useimmiten riittävällä - säästövirtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua, näin ohitat säästövirtaaman. Ekonappi on väriltään harmaa ja integroitu tyylikkäästi vipuun.

Oras Vegan yksityiskohdissa on otettu huomioon myös puhdistettavuus. Selkeän ja ajattoman muotoilun ansiosta hana on helppo pitää puhtaana. Pelkistetty muotoilu vaikuttaa myös siihen, että Oras Vega on helppo yhdistää sekä moderniin että perinteiseen ympäristöön.

Oras Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20222_31494.jpg
Keittiöaskareissa tarvitaan usein joko hyvin kuumaa tai kylmää vettä
Keittiö on kodin sydän. Ruuanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lue lisää keittiön vesikalusteistaTilaa hanaesite
201311_37155.jpg
Kylpyhuoneen nautinnolliset sadesuihkut
Oras Optima - turvallinen suihkunautintoNauti pehmeän rentouttavasta Oras Optima –sadesuihkusta; sen tyylikkäästä muotoilusta ja ihastuttavasta suihkuelämyksestä. Suuresta sadesuihkusta vesi valuu pehmeästi. Hanan design miellyttää silmää, minkä lisäksi pyöristetty muotoilu ehkäisee myös pisaroiden ja kuivumistahrojen muodostumista hanan pintaan. Tarkka termostaatti pitää lämpötilan vakaana suihkun aikana. Oras Optiman lapsiturvallinen lämpötilansäädin varmistaa, ettei suihku muutu vahingossa liian kuumaksi.
Honka Rock
Mullistava uuden ajan mökkimallisto, jonka ylläpitoratkaisu voi säästää tuhansia euroja – mutta miten ja mitä mallisto pitää sisällään?
Haetko huvilaa, mökkiä, aittaa tai saunaa, joka muuntuu elämän tahdissa ja haluat välttää turhien neliöiden rakentamista tai lämmittämistä sekä haluat katkaista veden ja lämmön talven ajaksi ilman pelkoa rakenne- tai laitevaurioista? Honkarakenteen uusi Rock & Star -mökkimallisto tarjoaa ratkaisun.Suunnittele hirsimökkisi maailman johtavan lomarakentajan kanssa, voit voittaa 6500 euron lahjakortin Hongan toimituksesta!
200611_843.jpg
Tee se itse - Jäteaitaus
Nyt, kun kevät on lujaa vauhtia tulossa, on hyvä aloittaa piharakenteiden rakentaminen. Rakentamisen voi aloittaa tekemällä vaikka jäteastian ympärille siistin aitauksen. Aitaukseen voi esimerkiksi käyttää rakennuksilta jääneet puutavarat sekä maalata aitaus talon kanssa saman sävyiseksi.Tee Se Itse ohjeemme jäteaitaus tehdään tyypillisen jäteastian ( 300 l ) koon mukaan. Aitauksen kokoa voi soveltaa oman jäteastian mukaan.
20138_36009.jpg
Uuden sukupolven lämpöpumppu saneeraukseen ja uudisrakentamiseen
NIBE™F750NIBE F750 on täydellinen poistoilmalämpöpumppu uudisrakennuksiin ja vanhoihin omakotitaloihin tai vastaaviin.NIBE F750 on poistoilmalämpöpumppu, jossa on sisäänrakennettu tasavirtapuhallin sekä lämminvesivaraaja, joka on suojattu korroosiolta kuparilla. Sisäänrakennettu sähkövastus toimii lisälämmönlähteenä tarpeen mukaan.Lämpöpumppu ottaa talteen poistoilmassa olevaa energiaa ja käyttää sitä talon lämmitykseen, mikä pienentää lämmityskustannuksia merkittävästi. Yksikkö huolehtii talon ilmanvaihdosta sekä lämmittää lämmitys- ja käyttöveden. NIBE F750 sopii matalalämpötilamitoitettuihin lämpöpatteripiireihin ja/tai lattialämmitykseen.Lämpöpumpun toimintaperiaatteena on vaihteleva lauhdutus ja siksi kattilaosassa on 25 litran lämmöntasaussäiliö.Lue lisää NIBE F1345:stä kohdasta NIBE-maalämpöpumput

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton