• Etusivu
  • Talo

Mistä materiaalista rakentaisit terassin?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 12.05.2020
20205_64673.jpg

Terassien rakentaminen on alkanut tai alkamassa. Materiaaleja terassin rakentamiseen löytyy ja myös yhtä monta mielipidettä siitä, mikä on paras ratkaisu. On puuta, puun ja muovin sekoitetta, kiveä ja betonia.

Nyt pääset äänestämään suosikkiasi. Kulloinkin äänestyksen kärjessä oleva materiaali näkyy listan ylimpänä. Otetaan selvää, mistä suomalaiset rakentaisivat terassinsa. Kun olet antanut äänesi, päivitä sivu,ja näet uusimman listauksen.

Mikä on sinun suosikkisi?

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20086_11740.jpg
Sisustussuunnittelija apunasi
Sisustussuunnittelijan tehtävänä on luoda mahdollisimman esteettinen ja kestävä ympäristö sekä toimivat edellytykset elämiselle, asumiselle ja toiminnoille.Loma-asuntomessujen useiden kohteiden sisustussuunnittelijana toimi alan konkari Virpi Illman, Sisustussuunnittelijat SI ry:n jäsen. Hänen suunnittelun kaavansa lähtee valaistuksen tarkastelusta ja tilan toiminnallisuuden hahmotuksesta. Uudiskohteessa takan paikka on valittava varhaisessa vaiheessa. Pintamateriaaleja, kiintokalusteita ja irtokalusteita haetaan, nyanssit tulevat suunnittelumatkan varrella.
20218_71959.jpg
?Jätä mökki talviteloille turvallisin mielin
Muistathan tehdä nämä asiatMökkiläisen syystoimet riippuvat toki pitkälti mökin varustelutasosta ja siitä, jätetäänkö mökki kylmilleen vai peruslämpö päälle. Tärkeimpiä asioita ovat kuitenkin ilmanvaihdosta huolehtiminen ja kylmästä mökistä vesiputkien tyhjennys. Tietenkin niitä ykkösasioita ovat myös rakennusten hyvä lukitus ja arvotavaroiden poiskuljetus.Kun mökillä on hoidettu perusasiat kuntoon ennen talvea, niin sen voi jättää turvallisin mielin talviteloille!
20215_70592.jpg
Hyvä tapa rakentaa, –mitä se pitää sisällään?
Kun herättelemme henkiin kysymyksen siitä, millaisena mielletään hyvä rakentaminen – kysymyksen kattaessa niin materiaalin laadun, kestävyyden kuin myös ekologisuuden, millaisen vastauksen odotamme saavamme? Olisimmeko valmiita sijoittamaan rahaa enemmän saadaksemme vastineeksi mielenrauhaa, asumisturvallisuutta sekä asumismukavuutta?–Voisi ainakin kuvitella, että useampi meistä olisi valmiita niin tekemään saadakseen poistettua arjestaan muutaman huolenaiheen lisää.
20129_32079.jpg
Kastelli-talo Lempäälään3. osa: Rakennuslupa!
Kesällä 2012 alkaneessa seurantakohteessamme seuraamme asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta toteutetun Kastelli-talon rakentamista Lempäälään. Lähtökohtana oli lehti-ilmoituksen perusteella yksityiseltä ostettu yli 2000 neliön tontti, jolle haluttiin yksikerroksinen omakotitalo.Lue myös edelliset osat: Tontista talosuunnitelmiin ja Suunnitelmista kohti rakennuslupaa
20073_3946.jpg
Tehokkailla ja kestävillä välineillä parempaan tuottavuuteen
Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat kiinnitystarvikkeet, työkalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet sekä muut asennustarvikkeet.Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center myymälä- verkoston ja yli 300 myyntiedustajan ansiosta olemme kaikkialla Suomessa lähellä asiakastamme.
20215_70737.jpg
Kennoharkkotuotteet myös massiiviseinien lisäeristämiseen
Keraamisten kennoharkkojen suosio uudisrakentamisessa on ollut kasvussa jo pitkään. Nyt runkoharkkojen lisäksi Wienerbergeriltä löytyy kennoharkkotuotteet myös massiiviseinien lisäeristämiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton