• Etusivu
  • Rakentaminen

Maksu- ja rahoitusaikataulu

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii alustavan maksu- ja rahoitusaikataulun ennen urakkapäätöksiä. Maksu- ja rahoitusaikataulu tarkistetaan urakkasopimusten hyväksymisen jälkeen ottaen huomioon sopimusten mukaiset maksuerätaulukot.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksu- ja rahoitusaikataulu

Hyväksyntä:
Tilaaja

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20177_49717.jpg
Honka Ankkuri ja Honka Ink – unelmakodit esittäytyvät
Mikkelin Asuntomessujen portit aukeavat muutaman päivän kuluttua. Messualue sijaitsee Kirkonvarkaudessa Saimaan rannalla vain kolme kilometriä Mikkelin keskustasta. Kaiken kaikkiaan alueelle on noussut mm. 29 pientaloa, paritalo, kaksi rivitaloa viihtyisiä puisto-ja ulkoilualueita unohtamatta. Näistä 29 pientalokohteesta kaksi on Honkarakenteen yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja.
200611_699.jpg
Tee se itse; Laatikko
Kuten aikaisemmissa tee se itse -osioissa on todettu: rakentamisen ja remontoinnin yhteydessä jää usein kaikenlaista käyttökelpoista tavaraa ja tarviketta ylimääräiseksi. Tällaisia ovat mm. sisäverhouspaneelien pätkät. Niitä voi jäädä niin saunan paneloinnistakin kuin sisäkaton verhouksestakin. Paneelin pätkät ovat turhan kalliita polttopuiksi varsinkin kun hyötykäyttö on mahdollista monin eri tavoin. BR>Nyt tehtävän laatikon koko on ajateltu kodinhoitohuoneeseen tulevaksi "hapenottopenkiksi", jota voi samalla hyödyntää esim. polttopuiden tilapäiseen säilyttämiseen, pyykkikorina tai jopa lehtilaatikkona. Kokoa muuttamalla ja tapaa soveltamalla saat erilaisia monikäyttöisiä laatikoita.
20086_11316.jpg
Eikka-mökki Reposaaren loma-asuntomessujan vetonaula
Kastellin huvilat esillä PorissaKastellin ympärivuotiseen asumiseen soveltuvat täyslämpimät huvilat ovat hyvin edustettuina loma-asuntomessuilla. Kolmen huvilan lisäksi Kastellilla on messuilla kolme mielenkiintoista oheiskohdetta Porin Yyterissä. Messuilla esiteltävä Eino Grönin Eikka-talo on myös Kastellin huvilamallistosta. Näytteilleasettajana toimii Rakentaja.fi.Kohde numero 22, Eikka-mökki, on varsinainen luksushuvila, jossa korostuvat selkeys, avaruus ja valoisuus. Einö Grönille rakennettu talo sijaitsee laulajatähden lapsuudenmaisemissa. Korkeasta oleskelutilasta on upeat merinäkymät ja suora käynti ulkoterassille. Merta voi ihastella myös makuuhuoneen erkkeristä, joka tuo ilmettä talon julkisivuun. Huvilan tilavalla lähes 20 neliön parvella on mukavasti majoitustilaa vieraille.Tutustu kohteen rakennusvaiheisiin:Eikka-mökin seuranta
20195_57858.jpg
Murtolaasti vaativaan tarkkuuslouhintaan
Tärinättömien louhintatekniikoiden suosio on selvässä kasvussa. Varsinkin kaupunkien keskustoissa vanhan remontointi ja uuden rakentaminen voi olla joskus hankalaa tilan puutteen vuoksi. Lisäksi kaikenlaiset vaatimukset ja säädökset, varsinkin melun suhteen, ovat kiristyneet. Vieressä voi olla historiallisesti tärkeä rakennus, johon ei saa syntyä vaurioita, tai muita tärinälle herkkiä kohteita kuten IT-järjestelmiä. Monet projektit voidaan suorittaa myös rakennuksen sisätiloissa. Tällöin tarvitaan ratkaisua, joka ei aiheuta tärinää eikä shokkiaaltoja.
20193_56915.jpg
Tehokasta lämmöneristämistä ei sovi vähätellä
Finnfoam Oy:n valmistamat homehtumattomat lämmöneristeet luovat perustan ympäristöystävälliselle ja kosteusteknisesti turvalliselle rakentamiselle. Innovatiivinen toisen sukupolven johtama perheyritys on aina ollut edelläkävijä ympäristöasioissa niin omilla tuotteillaan kuin toiminnassaan.Finnfoamin valmistamat homehtumattomat ja vikasietoiset lämmöneristeet mahdollistavat rakennuksille pienen käytönaikaisen hiilijalanjäljen rakenteellisen energiatehokkuuden kautta. Rakennusten päästöistä jopa 70 prosenttia syntyy käytönaikana ja minimoimalla lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeet rakenteellisella energiatehokkuudella, eli hyvin lämmöneristetyllä vaipalla, on tänä päivänä - ja erityisesti tulevaisuudessa - tärkeää.
20141_37539.jpg
Onko unelmissasi oma hirsitalo?
Yhä useampi suomalainen haaveilee omakotitalosta. Välttämättä kivitalo tai perinteinen puurunkoinen ratkaisu eivät tunnu omilta. Moderni hirsirakentaminen tarjoaakin lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella yksilöllisiä ja juuri omiin tarpeisiin kohdennettuja ratkaisuja, leikkiä persoonallisilla yksityiskohdilla ja eri materiaalien yhdistämisellä. Aikaa ja muotivirtausten heilahteluja kestävä Honka miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä.Tutustu Honka omakotimallistoon tästäJätä yhteydenottopyyntö!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton