• Etusivu
  • Remontti

DIY-remppa - uhka vai mahdollisuus?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Remppatori
Julkaistu 17.08.2023
20238_82814.jpg

Natan vieraaksi studiolle saapuu Ina Mikkola kertomaan, kuinka hänen ihka ensimmäinen remppa sujui.

Monille meistä tee-se-itse -asiat ovat jo ennestään tuttuja, ja on antoisaa nähdä oma työnjälki esimerkiksi oman kodin sisustuksessa. Ohjevideoiden tai -lehtisten parissa vietetyt tunnit kuitenkin herättävät tunteita suuntaan ja toiseen. Vaikka intoa ja halua DIY-remppaamiseen olisi, niin milloin vasaraan tai maalitelaan tarttuminen kannattaa ja milloin on aika kutsua ammattilaiset apuun.

Rakentaminen ja remontoiminen etenkin itse tehtynä voi tuntua jopa pelottavalta ajatukselta, erityisesti ensikertalaisen näkökulmasta. Tästä syystä remppapirkoksi tunnistautuva Nata Salmela on kutsunut Raksaa & fiksaa -podcastin avausjaksoon Ina Mikkolan, jolla on takanapäin hänen ihka ensimmäinen remppa. Yhdessä he jakavat parhaat vinkkinsä siitä, minkälaisiin remppoihin kannattaa itse ryhtyä ja milloin on hyvä kutsua ammattilaiset paikalle. Kaksikko sukeltaa piikkauspölypilven syvään päätyyn ja muistelevat toinen toistaan hauskempia remppakommelluksia.

Jakso tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa, hulvatonta remppatarinointia ja vinkkejä remonttia suunnitteleville. Jos sinua kiinnostaa tee-se-itse -remppailu ja haluat kuulla kokemuksia, jotka säästävät sinut sudenkuopilta, tämä jakso on juuri sinulle.

Tee-se-itse vai ammattilainen apuun?

DIY-remppaaminen on innostavaa puuhaa, jolla voi säästää remontointikustannuksissa ja samalla mahdollistaa persoonallisen ja yksilöllisen jäljen luomisen omaan kotiin. Kuitenkin, silloin kun aika on kortilla tai tarvitaan taitoa, joka ylittää oman osaamisen rajat, on viisainta turvautua ammattilaisten apuun. Tässä tilanteessa kannattaa kääntyä Remppatori.fi -palvelun puoleen, joka yhdistää kuluttajien remonttitarpeet ja osaavat tekijät saumattomasti. Jaksossa Remppatorin asiantuntija Essi Niskanen kertoo, kuinka palvelun kautta myös ensikertalainen voi onnistua tee-se-itse -remontissa.

– Haluamme, että ihmiset säästävät aikaa ja hermoja – meidän palvelun avulla remontointi voi olla hauskaa ja helppoa. Essi Niskanen, asiantuntija, Remppatori.fi

Podissa kuulet vinkkejä luotettavan ammattiavun löytämiseen aina pesukoneen asennuksesta makuuhuoneen maalaukseen ja kylpyhuoneremontista vaikka talon salaojituksen toteuttamiseen.

Asiantuntijavieraana Natan kanssa studiossa Remppatorin Essi Niskanen.

Asiantuntijavieraana Natan kanssa studiossa Remppatorin Essi Niskanen.

– Remppatori sopii kaikille, jotka etsivät remontti- tai rakennustyölle tekijää, ja jotka haluavat helpottaa remontin koordinointia. Haluamme, että ihmiset säästävät aikaa ja hermoja. Meidän palvelun avulla remontointi voi olla hauskaa ja helppoa, Niskanen kertoo.

Projektin valmistuttua suoritetun työn laatu ja sujuvuus on mahdollista arvioida palvelussa. Remppatori tarkastaa myös säännöllisesti palvelussa olevien yritysten pätevyydet ja taloustiedot riippumattomista lähteistä, jotta voit olla varma, että saat ammattitaitoisen ja luotettavan tekijän urakallesi.

Klikkaa kuuntelemaan

Kuuntele Raksaa & Fiksaa -podcastin jakso alta ja nappaa parhaat vinkit oman remonttisi toteuttamiseen. Äläkä unohda käydä Remppatori.fi:ssä, jos kaipaat pätevää tekijää remontillesi – palvelu on helppo ja turvallinen tapa helpottaa remontin koordinointia ja löytää juuri sinulle sopiva ammattilainen.

Ei muuta kuin korvanapit korvaan ja lähde mukaan remonttiseikkailuun! Raksaa & Fiksaa -podcast julkaisee joka tiistai uuden jakson yksinoikeudella Podmessa ilmaiseksi.

Remppatori
Remontti
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20231_78362.jpg
Kotitalousvähennys
Mikä on kotitalousvähennys? Lyhyesti todettuna: kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys ja vähennystä saa kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kunnossapito- ja perusparannustyö. Yleensä mielletään, että kotitalousvähennystä voi hakea ainoastaan suurista remonteista, mutta myös pelkkä turvalukon asennus tai ulkovaraston maalaus kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon remontointia suunnitellessa?Mistä kaikesta voi kotitalousvähennystä saada?
20231_80603.jpg
Puuttuuko rakennusprojektistasi tekijät? Mietityttääkö hinta? Tutustu Remppatoriin
Remontti tai muita rakennustöitä edessä, mutta tekijät puuttuu – mitä tehdä? Entä mitä remontin hintahaarukka mahtaa olla? Onneksi avuksesi löytyy ilmainen ja luotettava Remppatori, jonne on mahdollista jättää tarjouspyyntö remonttitarpeistasi. Ammattilaiset vastaavat näin tarjouspyyntöösi ja saat valittua sopivan ehdokkaan ja tarjouksen remonttiisi – näin säästät valtavasti aikaa, vaivaa sekä rahaa. Mutta mikä on tarkemmin Remppatori ja miten se toimii?
20231_80742.jpg
Asiantuntijan vinkit: Näin löydät luotet­tavan ammatti­laisen remontti­projektiin
Oikean urakoitsijan valinta helpottuu, kun apuna käyttää digitaalisia palveluita. Asiantuntija kertoo, miten remontin tekijöitä kannattaa vertailla.
20136_35599.jpg
Paljonko uusitut ovet ja ikkunat maksavat? - <small>Rahoita remonttisi sinulle sopivalla kuukausierällä</small>
Remonttilainalla vanhat ikkunat ja ovet kuosiinTaloon valittavien uusien ikkunoiden tulisi aina noudattaa talon alkuperäistä ilmettä. Ikävintä onkin nähdä esimerkiksi vanha rintamamiestalo, johon on uusittu ikkunat "kerrostaloikkunoilla" eli yksi iso ikkuna ja sen vieressä metalliritiläinen tuuletusluukku.Ikkunoiden vaihdon yhteydessä tulisi myös miettiä talon ilmanvaihtoa. Kun taloa tiivistetään, ei aiemmin toiminut "luonnollinen" vuotoilman aikaansaama ilmanvaihto enää toimi. Ts. valitaanko raitisilmaventtiilein varustellut ikkunat vai hoidetaanko raitisilman saanti venttiilein.Julkisivuremontin yhteydessä vaihdettavat ikkunat ja ulko-ovet maksavat noin 6.000 euroa.
200811_14123.jpg
Wienerbergerin pienrakentaja -päivät Helsingissä la 22.11.
Esittelyssä poltettu tiili: tiilijulkisivut, runkorakenteet, muuratut tulisijat ja hormit, käsinlyödyt tiilet ja sisustuslaatat, keraamiset kattotiilet sekä pihatiilet. Nähtävillä erittäin laaja julkisivu- ja kattotiilien valikoima. Paikalla myös muurari vastaamassa kysymyksiinne.Tietoiskut matala- ja passiivienergiatiilitaloista klo 11.00 ja 13.00.
200911_19340.jpg
Kastellin sivuilla uusi ARVAUSKILPAILU!
Arvaa CityEconomy 80:n hinta ja voita City-loma Roomaan!Kastellin nettisivuilla on käynnissä ARVAUSKILPAILU, jolla juhlistetaan uuden CityEconomy-malliston julkaisemista 12.11.2009 klo 12.00. Arvauskilpailussa tehtävänä on arvata trendikkään CityEconomy 80-talomallin hinta Muuttovalmiiksi rakennettuna keskelle Suomea eli Jyväskylän alueelle.Muuttovalmiiksi rakennettu CityEconomy on aito Kastelli-koti, joka on ammattilaisten suunnittelema ja rakentama. Muuttovalmiin talon laadukkaaseen varusteluun kuuluu mm. Puustellin kalusteet asennettuina, Siemensin kodinkoneet, Pukkilan laatat kosteissa tiloissa sekä Upofloorin laminaattilattiat. Tyylikkään ja valoisan sisustuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Virpi Illman.Arvaa CityEconomyn hinta ja voita kahden hengen City-loma Roomaan! CityEconomy-mallisto julkaistaan kokonaisuudessaan Kastellin nettisivuilla torstaina 12.11.2009 klo 12.00.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton