• Etusivu
  • Rakentaminen

Maisema aukeaa loma-asuntomessuilla

Rakentajan toimitus
Päivitetty 01.07.2011
20116_26897.jpg

Pyhäveden rantamaisemaa voi ihastella olohuoneen sohvalta.

27.6. avatuilla Mäntyharjun upeissa maisemissa sijaitsevilla messuilla on esillä loma-asuntoja jokaiseen makuun. Jo asuntojen suunnitteluvaiheessa on huomioitu alueen luonnonkaunis ympäristö. Asunnot on sijoiteltu alueelle ja tonteille siten, että huikeista näkymistä pääsee nauttimaan myös sisältä käsin.

Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6. - 10.7.2011

Loma-asuntomessuilla silmä lepää

Loma-asuntomessujen teemat ovat ekotehokkuus ja taide. Loma-asuntomessujen aikana messukohteissa on mahdollisuus ihailla suomalaisten taiteilijoiden teoksia. Suuret ja pienet ikkunat ovat myös nekin kuin suoraan taiteilijan siveltimestä. Ikkunat kehystävät maalauksen, joka avautuu Mäntyharjun idyllisiin maisemiin.

Entisestään yleistyvistä suurista, lähes koko seinän kokoisista, ikkunoista valo pääsee virtaamaan esteettömästi sisään. Kaikilta loma-asuntotonteilta on näkymä kirkasvetiselle Pyhävedelle. Messualueen keskellä on yhteisranta ja useita puistoalueita. Nämä lisäävät alueen viihtyisyyttä ja luonnonläheisyyttä.

Alueen useista kohteista on kaunis järvimaisema myös makuuhuoneesta.
Alueen useista kohteista on kaunis järvimaisema myös makuuhuoneesta.
Maisema avautuu myös ylelliseen allashuoneeseen.
Maisema avautuu myös ylelliseen allashuoneeseen.

Kesäpäivä laiturilla

Messuilla ei tarvitse tyytyä ihastelemaan näkymiä pelkästään ikkunan karmien sisäpuolelta. Mäntyharjun messualueella on esillä myös liuta toinen toistaan upeampia laitureita. Laiturilla alueen tunnelman kokee kaikin aistein. Laituri liittää järven ja pihapiirin sulavasti yhteen. Laiturilta on mukava myös pulahtaa virkistävään Pyhäveteen helteisenä kesäpäivänä.

Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa.
Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa.

Laiturin turvallisuuden, vakauden, helppouden ja säänkestävyyden lisäksi myös laitureiden ulkonäköön on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota. Messuosastoilta löytyykin esimerkiksi sävytettyjä laitureita ja koristeellisia laituritolppia. Laiturimateriaalina puu on edelleen suomalaisten suosiossa. Sävytyksellä saadaan aikaan myös muita kuin perinteisiä värejä.

Mökiltä on suora yhteys laiturille.
Mökiltä on suora yhteys laiturille.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20146_39983.jpg
Hirsihuvila sopii myös Hiekkasärkille
Kaupungin vilinästä ja vilskeestä on aina rentouttavaa päästä luonnon helmaan rauhoittumaan ja rentoutumaan. Kaipaatko itsellesi juuri tällaista paikkaa? Hongan laajasta hirsihuvila- ja mökkimallistosta löytyy monenlaista vaihtoehtoa erilaisiin maisemiin ja tarpeisiin.Välttämättä aina mallistosta ei löydy valmiina täysin omiin tarpeisiin soveltuvaa ratkaisua. Hongalta sinun on kuitenkin mahdollista saada myös toiveidesi mukaan suunnitellut hirsimökit, huvilat sekä saunat.
20168_47116.jpg
Toimiva sadeveden poisto välttämätön talon arvon säilyttämiseksi
Hallittu sadeveden poisto on tärkeää niin omakotitaloissa kuin kesämökeilläkin. Sadevesijärjestelmän puuttuminen näkyy selkeästi missä tahansa rakennuksessa. Myös terassit kärsivät sadevesien tippumisesta katon lappeelta suoraan maahan tai terassille. Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi pois talon läheisyydestä. Toimiva sadeveden poisto onkin välttämätön talon arvon säilyttämiseksi.
20206_65370.jpg
Viilennystä kesähelteisiin uudella ympäristöystävällisellä ilmalämpöpumpulla
Ilmalämpöpumppu on erinomainen kodin optimaalisen lämpötilan saavuttamiseksi. Mutta ennen kaikkea ilmalämpöpumpun edut tulevat esille parhaiten lämmityskaudella. Ilmalämpöpumpulla saavutat jopa 50 prosentin säästön. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin eikä sen asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.
20195_57705.jpg
Imuri, joka poistaa myös allergisoivan mikropölyn
Kodin siivous ei aina käy ihan käden käänteessä, etenkin jos asunnossa on enemmän neliöitä, useampi asukas tai lemmikkieläimiä. Tällöin hyvä imuri nousee keskeiseen asemaan taistelussa pölyä ja roskia vastaan. Laadukas imuri vaikuttaa oleellisesti siivouksen miellyttävyyteen sekä lopputulokseen.
20138_35845.jpg
Onko yrityksessänne nuoria aikuisia joiden ammattitaitoa voisi kehittää?
Mikä on nuorten aikuisten osaamisohjelma?Se on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama koulutushanke, jonka kohderyhmänä ovat 20 - 29 -vuotiaat nuoret joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa.Koulutusohjelma valmistaa ammattitutkintoon tai sen osaan. Ammattitaito hankitaan valmistavassa koulutuksessa ja osaaminen osoitetaan näyttönä tutkintotilaisuudessa. Valmistavan koulutuksen osalta on kaksi vaihtoehtoa. Voit opiskella oppilaitoksessa ja harjaantua ammattiin yrityksessä työssäoppien. Jos sinulla on työsuhde, voit opiskella oppisopimuksella. Oppisopimuksessa pääosa opitaan työpaikalla ja tietyt teemat oppilaitoksessa.
20204_63923.jpg
Vinkkejä pääsiäisen siivoukseen
Alkava pääsiäinen vietetään monessa kodissa hyvin erilaisissa merkeissä kuin monet aiemmat pääsiäiset. Ulkoilua harrastetaan lähialueilla ja kotona ollaan paljon. Kun aikaa kotona vietetään paljon, epäjärjestys häiritsee ehkä tavanomaista enemmän. Vaikka ajat ovat haastavat ota kaikki irti kotona olosta ja myös tulevasta pääsiäisestä. Puhdas koti saa paremmalle mielelle ja nyt myös on hyvä hetki katsoa paikat järjestykseen ja ylimääräiset tavarat kierrätystä varten, työ palkitsee hyvin nopeasti tekijäänsä, sillä lopputulos on nähtävissä välittömästi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton