• Etusivu
  • Rakentaminen

Laskujen maksamisen varmistaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 29.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Tilaaja maksaa laskut viimeistään laskun eräpäivänä.

Vastuuhenkilöt:
Valvoja ja projektipäällikkö

Dokumentit:
Maksutosite

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20192_56303.jpg
WC-istuimen paikkaa voi remontissa siirtää helposti
Yleinen virhe kylpyhuoneen sisustusta suunniteltaessa on se, että tilaan yritetään mahduttaa liikaa kalusteita. Esimerkiksi laatikoiden ja kaapinovien aukeamisen vaatimaa tilaa ei aina osata ottaa huomioon. Wc-istuin saatetaan sijoittaa niin ahtaasti seinän viereen, ettei siinä ole hyvä istua.
20204_64338.jpg
Säväytä kylpyhuoneen sisustusta suosituilla metallisävyillä
Metallisävyt ovat löytäneet tiensä kylpyhuoneiden sisustukseen esimerkiksi pesualtaiden hanoissa. Nyt särmikkäitä metallisävyjä on saatavana muihinkin yksityiskohtiin, kuten seinä-wc:n huuhtelupainikkeisiin ja suihkukouruihin.Kevään uutuuksia ovat myös kokomustat ja -valkoiset huuhtelupainikkeet, joissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus.
201312_37407.jpg
Suunniteltu sähköistys pelastaa arjen
Yksinkertaisimmillaan sähköistyksen ohjauksella voidaan tarkoittaa esimerkiksi olohuoneen valaistuksen ohjaamista katkaisijasta tai himmentimestä. Muita toimintoja voidaan ohjata myös yksittäisillä laitteilla, kuten termostaateilla, kosteusvahdeilla ja läsnäolotunnistimilla. Sähköistys kannattaa nykyaikaistaa kotia remontoitaessa, ja taloa rakentaessa se kannattaa suunnitella hyvin omiin tarpeisiin sopivaksi ja joustavaksi.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Yhteenveto hankkeen tiedoista
Toimenpiteet:Hankkeen suunnittelijoista ja urakoitsijoista pidetään osapuolirekisteriä (nimet, yhdyshenkilöt, yhteystiedot). Kaikki tehdyt urakkasopimukset ja niiden urakkasummat kirjataan hankerekisteriin ja/tai HuoltoOptimiin.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Hankerekisteri HuoltoOptimiHyväksyntä:Projektipäällikkö
201312_37349.jpg
KIRJAESITTELY:Kari Rantanen: Suomalainen miehuuskoe
- Omakotirakentajan päiväkirjaJos elämässäsi ei ole tarpeeksi haasteita ja jännitystä, rakenna itsellesi omakotitalo!
20083_9550.jpg
Sisustuksen ylempi taso
Portaat ovat nousemassa yhdeksi talon näkyvimmistä sisustuselementeistä designhuonekalujen rinnalle. Tarjoamme tyylikkäitä teräsporrasratkaisuja sisustuksen ylemmältä tasolta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton