• Etusivu
  • Talo

Lasiterassi on ylellinen aitiopaikka kimmeltävän meren ihailulle

Merellinen kesäkaupunki tarjoaa parhaan näyttämön asuntomessuille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 09.07.2023
20237_82539.jpg

Maistuisiko sinulle kuppi kuumaa aamuisin tällaisessa tilassa kuin kohde Queen's stonessa? Lasiterassilla voi nauttia olostaan säällä kuin säällä vuoden ympäri.

Raikas merituuli helli aurinkoisessa säässä ihoa kun mediapäivä avattiin ja mediatilaisuudessa toivotettiin kaikki median edustajat tervetulleiksi tutustumaan messukohteisiin ennen virallisia avaijaisia. Rakentaja.fi:n toimitus pääsi kurkistamaan ensimmäisten joukossa, millaisia messukohteita muun muassa Lumon on päässyt rakentamaan yhdessä kaihtimia valmistavan tytäryhtiönsä Visorin kanssa. Tämän vuoden asuntomessut järjestetään yhdessä Suomen kauneimmista pikkukaupungeista, nimittäin Loviisassa.

Info

Info

Lumon on mukana Loviisan Asuntomessuilla

Lumonin lasituksiin ja tytäryhtiö Visorin kaihtimiin pääsee tutustumaan ilahduttavan monessa messukohteessa.

Löydät tuotteita seuraavista kohteista:

  • Kohde nro 1, SNUGG Studio (parvekelasitus)
  • Kohde nro 2, SNUGG Home (parvekelasitus)
  • Kohde nro 3, Kannustalon Iso Maininki (parvekelasitus ja -kaihtimet)
  • Kohde nro 4, Kannustalon Pikku Maininki (parvekelasitus ja -kaihtimet)

Visorin kaihtimia löytyy yllä olevien kohteiden lisäksi:

Linkistä pääset tutustumaan kohteen Instagram-tiliin (Huom! Instagram saattaa vaatia sisäänkirjautumisen.).

Lumonin asiantuntijat ovat tavattavissa kohteessa 21, koko asuntomessujen ajan.

Tässä muutama poimintamme messukohteista:

Villa Kuningatar (kohde 10) yhdistää meren ja kodin avoimilla tilaratkaisuilla ja lasiterassilla

Tässä kohteessa meren välitön läheisyys on hyödynnetty maksimoimalla ikkunapinta-alaa ja mahdollisuudella siirtyä vaivattomasti lasiterassille tai parvekkeelle. Pohjaratkaisusta haluttiin mahdollisimman avoin, toki jokaisen asukkaan yksityisyys huomioiden, ja mahdollisuus vetäytyä omaan rauhaan sitä kaivatessaan. Sisustus on skandinaavisen tyylikäs ja ajaton.

Villa Kuningatar (kohde 10) omaa aivan mielettömän upean lasiterassikokonaisuuden houkuttelevan uima-altaan ohessa. Tilava Lumon-lasiterassi pääsee tässä kohteessa erityisen hyvin oikeuksiinsa.
Villa Kuningatar (kohde 10) omaa aivan mielettömän upean lasiterassikokonaisuuden houkuttelevan uima-altaan ohessa. Tilava Lumon-lasiterassi pääsee tässä kohteessa erityisen hyvin oikeuksiinsa.

Villa Kuningattaressa on 143 neliön verran tilaa kolmihenkiselle DI ja yrittäjä Maria Pennasen perheelle, kera kaksivuotiaan italianvinttikoiransa Peikon. Tämän omarantaisen Jämerä-kivitalon asukkaille vesi on tärkeä elementti kaikessa muodossaan. Siksi kotiin haluttiinkin merinäköalan lisäksi oma uima-allas ja venevaja, jossa säilytetään kaikenlaista vesiurheiluun liittyvää väleineistöä, kuten kanootteja. Kodin jokaisesta makuuhuoneesta löytyy oma kylpyhuone.

Queen's stone (kohde 15) on moderni, rouhea ja aikaa kestävä koti hulppealla lasiterassilla

Ensimmäinen ajatus, joka mieleen juolahtaa astellessaan kiviset portaat kohti Queen's stonen pääovea on yksinkertaisesti "Wau!". Tämä innovatiivinen, vastuullisilla ja ympäristöä kunnioittavilla, kestävillä sisustusratkaisuilla varustettu messukoti hurmaa taatusti jokaisen kävijän. Queen's stone on täystiilitalo, joka on rakennettu säänsuojaan ympäri talon suojaavilla Lumon-lasiterasseilla.

Queen's stonen lasiterassilta on hulppea merinäkymä (kuva: Ilona Savola)
Queen's stonen lasiterassilta on hulppea merinäkymä (kuva: Ilona Savola)

Kotia asuttaa kaksi aikuista, mutta tilaa on suunniteltu ruhtinaallisesti perheen jälkikasvun vierailuille sekä ystävien kanssa oleskeluun. Talo on kaksikerroksinen ja kodissa on 151 neliön verran tilaa oleskeluun. Pariskunnan mukaan talon yläkerta on niin kutsuttu selviytymiskerros, koska sinne sijoittuvat kaikki oleelliset toiminnot ja huonetilat, poikkeuksena sauna.

Queen's stonen lasiterassille on saatu sijoitettua monta toimintoa. Terassilla mahdollistuvat niin ruoanlaitto (erillisten liukuovien takana), ruokailu jykevän ruokailuryhmän ääressä kuin myös nautinnolliset illanvietot sohvaryhmällä takkatulen ääressä. (Kuva: Jaakko Lukumaa)
Queen's stonen lasiterassille on saatu sijoitettua monta toimintoa. Terassilla mahdollistuvat niin ruoanlaitto (erillisten liukuovien takana), ruokailu jykevän ruokailuryhmän ääressä kuin myös nautinnolliset illanvietot sohvaryhmällä takkatulen ääressä. (Kuva: Jaakko Lukumaa)

Tunnelmallinen Karpalo (kohde 21) erottuu muista kohteista ylväällä lasiterassikokonaisuudellaan

Asuntomessualueen aivan taaimmaaiseen kulmaan on rakennettu ison tontin omaava kohde, jonka sävymaailma istuu kauttaaltaan ympäröivään maastoon. Talon julkisivussa ja pihamateriaaleissa esiintyvät värisävyt jatkuvat luonnollisesti myös kodin sisäosissa. Läheiseen metsäalueeseen tontillaan rajoittuva Karpalo on 203 neliöinen ylväs kokonaisuus, jossa katse kohdistuu etenkin talon kahdelle sivulle ulottuvaan lasiterassikokonaisuuteen.

Lumonin asiantuntijat ovat tavattavissa kohteessa nro 21 Karpalo asuntomessujen aukioloaikojen mukaisesti
Lumonin asiantuntijat ovat tavattavissa kohteessa nro 21 Karpalo asuntomessujen aukioloaikojen mukaisesti

Karpalo toimii asujilleen paitsi kotisatamana merinäköalallaan, myös työtilana, perheen ja ystävien kokoontumispaikkana sekä lähimatkustamisen mahdollistajana. Talon pohjaratkaisu on suunniteltu perheen muuttuvat tarpeet huomioiden. Laajat ikkunapinnat tarjoavat luonnonvaloa runsaasti sisätiloihin ja lasitukset mahdollistavat olostaan nauttimisen säällä kuin säällä. Visor-kaihtimilla voidaan lisäksi säädellä luonnonvalon pääsyä tarpeen mukaan, ylös- ja alaspäin liikuteltavilla kaihtimilla.

Tässä kohteessa Visor-kaihtimet ovat osa jokaista ikkunapintaa. Kaihtimet ovat helposti liikuteltavissa ylös- ja alaspäin tarpeen mukaan. (Kuva: Jaakko Lukumaa)
Tässä kohteessa Visor-kaihtimet ovat osa jokaista ikkunapintaa. Kaihtimet ovat helposti liikuteltavissa ylös- ja alaspäin tarpeen mukaan. (Kuva: Jaakko Lukumaa)

Tervetuloa Loviisan Asuntomessuille 7.7.-6.8.2023 välisenä aikana!

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59294.jpg
Lasiterassit asuntomessukohteiden kestosuosikit
Vuoden 2019 Asuntomessut järjestettiin Kouvolassa yli satavuotisen Pioneeripuiston alueella. Kymijoen rantamaisemiin, historialliseen kasarmimiljööseen rakentui moderneja pientaloja, rivitaloja, paritaloja sekä uudenlainen senioriasumisen kortteli.Rakennuttajat ovat vuosittain valikoineet Lumonin terassilasitukset lisäämään asuntomessualueelle nousevien kotiensa viihtyvyyttä ja terassiensa käyttöastetta. Niin tälläkin kertaa. Kouvolassa Lumonin parveke- ja terassilasituksia löytyi neljästä eri messukohteesta; Airon neito, Airon haave, Villa Element sekä Talo Unto.Mikäli et ehtinyt vierailla messuilla,esittelemme seuraavassa kahden messukohteen terassit.
20216_71342.jpg
Älä anna kolean tuulen ja sateen pilata juhliasi
Onko loppukesälle tai syksylle tiedossa jokin suuri juhla? Ja nyt mietityttää, että mitä jos sää onkin sateinen, tuulinen tai viileä juuri kyseisenä päivänä. Ihmiset eivät voi siinä tapauksessa viettää juhlaa ulkosalla vaan kaikkien on pakkauduttava hikoilemaan sisätiloihin. Jos terassilla on lasitus, tätä murhetta ei ole. Lasituksen ansiosta voit viettää kesän ja syksyn juhlat ilman huolta säästä.
202011_61817.jpg
Onko terassinne tyhjillään läpi talven? Entä jos terassikausi jatkuisi läpi vuoden?
Syksyn myötä terassikalusteet on monessa kodissa viety suojaan, sillä Suomen talvi ei tunne armoa niitä kohtaan. Terassi hautautuu lumen alle odottamaan seuraavaa kesää ja parempia terassikelejä. Mitäpä, jos kalusteita ei tarvitsisikaan kuljettaa varastoon, vaan ne voisivat olla terassilla läpi talven? Samalla terassista voisi sisustaa tunnelmallisen talvihuoneen, jossa nauttia kupillisen kuumaa sinisen hetken aikaan huopien lämmössä kynttilöiden keskellä.
20154_43216.jpg
Uusi tyylikäs sivuunliukuva terassilasitus
Lumonin liukulasi on monikäyttöinen. Se sopii katettujen ja avoterassien sekä puu- ja alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Lisäksi liukulasi soveltuu myös katoksien ja sisääntulojen suojaksi.Lasituksen rakenne ei vaadi välttämättä kiinteää reunalasia, minkä ansiosta lasit on mahdollista saada avautumaan kahteen eri suuntaan. Liukulasielementin toinen pystypuite voidaan myös jättää haluttaessa pois.
Lumon lasiterassi Espoo 1
Näin hankit terassilasituksen
Lumon terassilasituksen hankinta on todella helppoa. Lumon hoitaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen niin, että sinulle jää vain pohdittavaksi, mihin kaikkeen aiot käyttää uutta lisätilaasi. Varaamalla Lumonilta maksuttoman suunnittelukäynnin, asiantuntijat suunnittelevat lasituksen kanssasi tarpeidesi mukaiseksi, ottaa tarvittavat mitat terassisuunnitelmaa varten ja laatii sinulle tarjouksen.
20083_9834.jpg
Ilmanvaihtokoneita suoralla kytkennällä lattialämmitykseen
Vesikiertoinen lattialämmitys on yleisin lämmönjakotapa Suomessa. Sen valitsee lähes 60 prosenttia pientalorakentajista. Matalalämpöisen veden käyttö lämmönjaossa ja lämmön tehokas kohdistuminen sekä tasainen jakautuminen tekevät siitä miellyttävän ratkaisun, joka soveltuu hyvin myös maalämpötaloissa käytettäväksi. Myös ilmanvaihto voidaan oikeanlaisella ilmanvaihtokoneella kytkeä suoraan lattialämmitykseen, jolloin tuloilma jälkilämmitetään lattialämmityksestä otettavalla lämmöllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton