• Etusivu
  • Talo

Laatua asumiseen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 25.03.2011
20113_25106.jpg

Kippiovi

Laadukkaat Dovia nosto-ovet, portit ja aidat omaisuuden suojaksi ja turvaksi

Dovia Oy on korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu ovi- ja ikkunatehdas, jolla on pitkät perinteet puusepänteollisuuden erikoisosaamisesta.

Tuotteet valmistetaan laadukkaista puuraaka-aineista. Dovialta löytyy myös taitoa yhdistää puuta muihin materiaaleihin.

Dovia tuotteena
Helppokäyttöinen, näyttävä, huoleton, kestävä, turvallinen, energiataloudellinen ja vaivaton ovat laatusanat, joilla Dovian tuotteita voidaan kuvailla.

Dovia-palvelut
Palvelut hoidetaan asiakaslähtöisesti, mittatilaustyönä, kokonaispalveluna ja jämäkästi alusta loppuun.

Autotallinovet

Dovian autotallinovet sopivat mihin tahansa autotalliin, niin uudis- ja saneerauskohteisiin. Mallistoomme kuuluu nosto-ovet, rullaovet, kippiovet ja pariovet. Dovian ammattitaitoinen henkilökunta tulee paikan päälle mittaamaan oviaukon koon. Ovi tehdään mittatilaustyönä; autotalliin räätälöidään juuri sellainen ovi kuin asiakas haluaa. Myös erikoisratkaisut onnistuvat.

Nosto-ovet
Laajasta paneeli-, väri- ja ikkunamallistostamme löytyy juuri omaan taloon sopivat nosto-ovet. Dovia nosto-ovet avautuvat autotallin sisäpuolelle, joten auton voi pysäköidä aivan oven eteen. Tilaa säästävä tekniikka mahdollistaa myös koko huoneen syvyyden hyödyntämisen. Paksut galvanoidut teräspeltipaneelit, polyuretaanieristys ja oven jokaisessa reunassa olevat elastiset kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen. Ovi on jousitusjärjestelmänsä ansiosta vakaa ja erittäin hyvin tasapainotettu. Lisäksi "kelluvilla" akseleilla varustettu nailonpyörien käyttö minimoi kitkan, minkä ansiosta mekanismi toimii kevyesti myös käsikäyttöisenä.

Kippiovet
Kippiovimallistossa on paljon etuja. Keskeisin on nykyaikainen, vankka ja kestävä rakenne, joka takaa miellyttävän ja turvallisen käytön. Oveen on myös mahdollista asentaa automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä.

Nosto-ovi
Nosto-ovi
Pariovi
Pariovi
Rullaovi
Rullaovi

Rullaovet
Rullaoven asentamiseen ja käyttöön vaadittava tila on minimoitu. Pienikokoisuutensa vuoksi ovi on erinomainen ratkaisu autotalleihin, joiden ajoluiska on lyhyt. Kynnystä ei tarvita, koska alareunan tiiviste ottaa tiiviisti kiinni lattiaan ja toimii hyvänä lämmöneristeenä kompensoiden lattian mahdolliset epätasaisuudet. Rullaovissa on vakiona pienikokoinen moottori, jossa on avaimella aktivoitava kytkin sekä ulko- että sisäpuolella. Oveen on mahdollista saada myös automatiikka kauko-ohjausjärjestelmällä. Polyuretaanivaahdolla täytetyt alumiinipaneelit ja reunoissa olevat kumitiivisteet takaavat hyvän lämpö- ja äänieristyksen.

Pariovet
Ovi on valmistettu galvanoidusta teräksestä taaten pitkän käyttöiän ilman huoltoja. Molemmat puolet sulkeva lukitus on turvallinen ja helppo. Oveen on saatavissa myös tuuletusritilä.

Automatiikka
Laadukas saksalainen Dovia-automatiikka on luotettava ja varmatoiminen kumppani Dovia nosto-oville. Koneisto on hiljainen ja toimii varmasti myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Uusimman, patentoidun tekniikan ansiosta annamme automatiikalle viiden vuoden supertakuun.

Porttityyppejä on useita

Liukuporttimalli aukeaa liukuen sivulle aidan viereen. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lehtiportti voi olla yksi tai kaksi lehtinen. Portti on joko sisään tai ulos aukeava. Portit voivat olla käsi- tai automaattikäyttöisiä.

Käyntiportti kruunaa aitakokonaisuuden. Portti voi olla käsi- tai automaattikäyttöinen.

Lisäksi Dovialta saa aitalementit taikka aitaan integroidun postilaatikon.

Tietenkin porttiin on saatavissa kaukosäädin, joka aukaisee portin jopa kuudeta metristä.

Classic
Classic
Lux
Lux
Style
Style
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20229_79579.jpg
Jätevesijärjestelmän asennus on nopeaa haastavallekin tontille
Satakuntalaiset Johanna ja Sauli halusivat nelihenkiselle perheelleen uuden kodin metsäiseltä tontilta ja mielellään idyllisessä maalaismaisemassa. Unelma kuulostaa melkeinpä maalaukselta, mutta todellisuus oli lähempänä kuin he osasivat arvatakkaan. Tontti uudelle kodille löytyi totuttujen lähiöiden ja keskustan ulkopuolelta. Tästä on nyt aikaa kolmisen vuotta. Löytämässään tontissa he ihastuivat erityisesti sen korkeuseroihin ja kallioiseen maastoon.Johanna ja Sauli arvostavat ekologisuutta ja kunnioittavat luontoa, joten rakennusprojekti tuli toteuttaa arvojen mukaisesti.
BMI Ormax asennus
Betonitiilikaton asennusohje: Läpiviennit
Ormax-betonitiilikaton läpivienneissä käytetään yleensä valmiita kattotarvikkeita (kuva 19). Mikäli ne eivät sovi, läpivienti tehdään käyttäen Wakaflexiä tai tehdään erikseen peltityönä (kuva 20).
Saunan eristäminen
Saunan eristäminen ISOVER Saunalla
ISOVER Sauna on jäykkä alumiinipinnoitettu mineraalivillaeristelevy, joka on tarkoitettu saunan seinien ja katon sisäpuoliseksi eristelevyksi. Tuote on hyväksytty rakennusmateriaalinen päästöluokkaan M1 tarkoittaen sitä, että tuotteesta ei liukene sisäilmaan haitallisia yhdisteitä. ISOVER Sauna soveltuu hyvin myös muiden kosteiden tilojen katon eristelevyksi.ISOVER Sauna -eristelevyä voidaan käyttää sekä puu- että kivirunkoisissa seinärakenteissa. ISOVER Sauna soveltuu sekä uudiskohteisiin että saneerattaviin rakenteisiin.ISOVER Saunan alumiinipinta toimii tiiviinä höyryn- ja ilmansulkuna estäen kosteuden kulkeutumisen rakenteisiin. Alumiinipinta vähentää saunan lämmittämiseen tarvittavaa energiaa, koska se heijastaa tehokkaasti lämpösäteilyä takaisin sisätiloihin.ISOVER Sauna on paloturvallinen ratkaisu saunan vaativiin olosuhteisiin. Tuote on paloturvallinen myös kiukaan takana, jossa seinäpinnan lämpötila nousee muuta rakennetta korkeammaksi.Saunan eristäminen ISOVER Saunalla
20193_56510.jpg
Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus?
Onko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi hetkittäin ilman asukkaita? Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus? Ei hätää – välimatka ei ole esteenä Jäspi-ilma-vesilämpöpumpun seuraamiselle ja ohjaamiselle, kun käytössä on myUpway™ -järjestelmä.MyUpway-etävalvonnan saa kaikkiin Jäspin ilma-vesilämpöpumppuihin vakiovarusteena. Ennen käyttöönottoa se on asennettava ilma-vesilämpöpumpun asennusohjeen mukaisesti. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.myupway.com laitteen valmistenumerolla.
20222_77001.jpg
Rannikkomaisemallinen Aisti-hirsikoti kohoaa Muumien naapurisaarelle
Naantalin Asuntomessualueen rakentaminen on täydessä vauhdissa ja kesän 2022 Asuntomessuilla pääsee muun muassa näkemään, kokemaan, tuoksuttamaan ja tuntemaan vastarakennetun hirsitalon hurman koko komeudessaan. Asiakkaan toiveiden mukaan muokattu Hirsi-Kastellin maisemallinen saaristokoti tarjoaa asukkailleen puhtaan sisäilman asumista sekä henkeäsalpaavan aitiopaikan merellisessä ympäristössä. Kurkataanpa projektia tarkemmin.
20226_78900.jpg
Asuinmukavuutta uudella ilmanvaihdolla - tutustu esimerkkikohteeseen
As Oy Radiopuisto 1 sijaitsee suositussa Vasaramäen kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Perheasuntoja on alueella harvoin tarjolla, ja asukkaat viihtyvätkin taloyhtiössä pitkään, toisinaan vain vaihtaen isompaan kotiin perheen kasvaessa. Siksi osakkaat olivat motivoituneita parantamaan asuinmukavuuttaan entisestään ilmanvaihtoremontin avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton