• Etusivu
  • LVI

Etäohjaus helpottaa arkea – voit valvoa ilma-vesilämpöpumpun toimintaa mistä ja milloin tahansa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kaukora Oy
Päivitetty 01.03.2019
20193_56510.jpg

Onko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi hetkittäin ilman asukkaita? Mietityttääkö tyhjillään olevan asunnon lämmityksen toimivuus? Ei hätää – välimatka ei ole esteenä Jäspi-ilma-vesilämpöpumpun seuraamiselle ja ohjaamiselle, kun käytössä on myUpway™ -järjestelmä.

MyUpway-etävalvonnan saa kaikkiin Jäspin ilma-vesilämpöpumppuihin vakiovarusteena. Ennen käyttöönottoa se on asennettava ilma-vesilämpöpumpun asennusohjeen mukaisesti. Rekisteröinti tapahtuu osoitteessa www.myupway.com laitteen valmistenumerolla.

Asennuksen jälkeen asunnon lämmityksen ja käyttövedentuotannon säätäminen ja seuraaminen onnistuu etänä myUpway:n avulla, kun käytössä on internetyhteys. Mahdollisten toimintahäiriöiden yhteydessä saat myös sähköpostitse hälytyksen, jonka pohjalta voit nopeasti ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Kaikkiin Jäspi-ilma-vesilämpöpumppuihin kuuluu vakiona myUpway-etävalvonta, joka mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa. Etävalvontajärjestelmän avulla voit tarkastaa muun muassa ilma-vesilämpöpumpun tilan ja asunnon lämpötilan.
Kaikkiin Jäspi-ilma-vesilämpöpumppuihin kuuluu vakiona myUpway-etävalvonta, joka mahdollistaa lämmityksen ohjaamisen mistä päin maailmaa tahansa. Etävalvontajärjestelmän avulla voit tarkastaa muun muassa ilma-vesilämpöpumpun tilan ja asunnon lämpötilan.

Palvelutarjonnan vaihtoehdot

  • MyUpway:lla on kaksi erilaista palvelutasoa: ilmainen perustaso ja maksullinen premium-taso.
  • Premium-tasolla voit valita erilaisia laajennettuja palvelutoimintoja kiinteää vuosimaksua vastaan. Premium-tasolla maksun suuruus riippuu valituista toiminnoista.
20195_57710.jpg

Haluatko lisätietoa? Jätä Kaukoralle yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Kaukora Oy
LVI
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20074_4346.jpg
Akvaterm-lämmönvaraaja
Ketju on yhtä vahva kuin…Sanonta pätee hyvin lämmityskattila-asennukseen. Usein mielenkiinto kohdistuu vain itse kattilaan. Vähintään yhtä tärkeää on ammattimainen asennustyö. Uuden kattilan ja varaajan osto on kuin naimisiinmeno, ei siis mikään pikku juttu.Kattilan luvataan toimivan noin 20-25 vuotta. Yhtä tärkeää on sen optimaalinen toiminta koko elinkaarellaan. Oikealla tavalla toimivat latauspumppu, shunttiautomatiikka, pumput, venttiilit, putkimitoitukset sekä asennustavat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Siksi ketjun kaikkien lenkkien on oltava yhtä vahvoja. Kaukora Oy tuo maahan kaikkia näitä tuotteita, joten pakettihankintana voit olla varma ketjun kestävyydestä.Lisätietoa lämmönvaraajista
20083_9758.jpg
Lämmön varaaminen
Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton