• Etusivu
  • Rakentaminen

Laaja talomallisto ja yksilöllinen suunnittelujoustavuus

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 25.04.2013
20131_33562.jpg

Kastellin talomallisto suunnitellaan ammattitaitoisesti.

Kastellin talomallisto on taitavasti suunniteltu

Markkinoiden laajimman talomalliston kodit ovat pientalosuunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien taitavasti suunnittelemia. Myös mallien yksilöllinen muuntelu on helppoa. Kastellin arkkitehtien ja rakentamisjärjestelmän avulla myös omien suunnitelmien toteuttaminen sujuu joustavasti ja edullisesti.

Parasta talomalliston suunnittelua

Jokaisella perheellä on uudesta kodistaan tai huvilastaan omat ajatuksensa ja toiveensa. Niiden yhdistäminen rakennuspaikan vaatimuksiin ja realistisiin kustannuksiin edellyttää ammattitaitoista suunnittelua. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia. Kastellin arkkitehdit ovat tuhansien kohteiden kokemuksella luoneet markkinoiden toimivimmat talomallistot, jotka on vuodesta toiseen arvostettu rakentajatutkimuksissa korkeimpaan luokkaan.

Kastelli-rakentajana voit edetä kolmella tavalla:

1. Etsi toiveidesi talomalli

Kastellin monipuolisin talomallisto täyttää useimmin jo sellaisenaan rakentajien yksilöllisimmätkin toiveet. Arkkitehtien suunnittelemien talojen toimivuus on varmaa, jokainen neliö harkittu ja eri malleissa on erilaisia arkea helpottavia yksityiskohtia.

Tutustu Kastellin talomallistoon

Tilaa esite

2. Muuntele yksilölliseksi

Kastellin valmiimmaksi rakentamiin ViittäVailleValmis- ja Muuttovalmis-taloihin on suunniteltu valmiita muunteluratkaisuja, joilla lisäät kotisi yksilöllisyyttä toimivasti ja järkevään hintaan. Peruspakettina toimitettavia talomalleja voit näiden vaihtoehtojen lisäksi muunnella lähes rajattomasti.

Tutustu Muuntelupeliin

20131_33564.jpg

3. Toteuta täysin yksilöllisesti

Kastelli tarjoaa järkevimmän vaihtoehdon myös yksilöllistä ja arkkitehtonisesti näyttävää kotia etsiville perheille. Kastellin aluearkkitehdit ovat pientalosuunnittelun ammattilaisia, joiden avustuksella asumistoiveet löytävät konkreettisen muotonsa. Moni-ilmeisempikin koti on joustavasti ja edullisesti toteutettavissa Kastellin ainutlaatuisella rakentamistavalla. Kysy lisää aluearkkitehtien palveluista Kastelli-kauppiaaltasi!

Etsi lähin Kastelli-kauppias

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

20131_33565.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20207_65817.jpg
Valitse oikea uretaanivaahto käyttötarkoituksen mukaan
Tavallisen pilli- tai pistoolivaahdon lisäksi markkinoilla on liuta erilaisiin tarkoituksiin räätälöityjä PU-vaahtoja. Löytyy matalasti turpoavaa, palosuojaukseen suunniteltuja ja liimaamiseen tarkoitettuja vaahtoja. PU-vaahto täyttää raot, on helppo asentaa ja eristää erinomaisesti. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleille: tiili, betoni, laasit, puu, lasi, metalli, polystyreeni, kova PVC ja kova PU-vaahto.Löydä ala olevasta listauksesta itsellesi sopiva PU-vaahto.
20074_4465.jpg
Rudus Betonituotteen pihanäyttely Tuusulassa
Tuusulan pihakivinäyttely Ristikiventie 2 04300 Tuusula pihakivinäyttely avoinna ympäri vuorokauden
20117_27094.jpg
Vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittely
Haja-asutusalueella sijaitsevien vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyä koskevat mm. seuraavat määräykset:Hajajätevesiasetus (209/2011), joka edellyttää, että kiinteistöjen jätevesien käsittely on asetuksen vaatimusten mukaisella tasolla 15.3.2016 mennessä.Alueellisesti löytyy paikallisia ympäristönsuojelumääräyksiä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton