• Etusivu
  • Talo

Kun värillä on väliä – Mustaa sen olla pitää

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.04.2019
20194_57324.jpg

Musta WC-istuin on tyylikäs ja ajaton vaihtoehto.

Skandinaavista muotoilua pyllyn alle

WC-istuin on kylpyhuoneen tärkein ja käytetyin asia, joten miksei kerrankin aloiteta kylpyhuoneen suunnittelua siitä, että WC-istuin on keskipisteenä kaikelle. WC-istuimen pitää myös olla laadukas. Täydellinen WC-istuin onkin yhdistelmä fiksuja ratkaisuja ja kauniita muotoja. Gustavsberg on suunnitellut WC-istuimia ottaen huomioon laadun, toiminnallisuuden ja Skandinaavisen muotoilun.

Liian pitkään on eletty murrosvaiheessa, että wc-tiloihin on luotu tyylikästä tunnelmaa ja luksusta vain laattojen tai tekstiilien muodossa. Nyt on aika laittaa väriä myös wc-istuimiin ja mikä on sen kauniimpaa kuin musta WC-istuin kaverinaan musta allas.

Oikeilla ratkaisuilla kylpyhuoneesta saa myös viettelevän kokonaisuuden

Kylpyhuone koostuu monista osa-alueista, joten sisustamalla se kauniisti ja fiksusti rakennat täydellisen kokonaisuuden. Koska WC-istuin on tärkein elementti kylpyhuonetta suunniteltaessa, on myös tärkeää valita oikeanlainen WC-istuin muodoiltaan, korkeudeltaan ja väriltään. Erilaisten säilytysratkaisujen, valaistuksen ja kaakeleiden avulla muodostetaan lopullinen itselle täydellinen kokonaisuus.

Luo tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen mustilla kalusteilla

3264_51223014_2019412153046.jpg
Sulavalinjainen ja helposti puhdistettava WC-istuin on saatavissa nyt myös mustana!
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201110_28231.jpg
VILPE®-tuotteet osallistuvat energiatalkoisiin
Rakentamismääräysten mukaan talon ilmanvaihto tulee mitoittaa siten, että huoneilma vaihtuu kokonaan joka toinen tunti. Tavoitteeseen päästään ilmanvaihtokoneen ja poistoputken yhdistelmällä. Talon IV-suunnitelmassa huomioidaan määräysten mukaisen sisäilmaston tuottamiseen tarvittavan ilmanvaihdon ohella myös yläpohjan, ullakon ja alapohjan tuuletus. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä sisäilman laadun kanssa. Ryömintätilan tuuletukseen tarkoitettu VILPE®-tuote on Ross-tuuletuspaalu, joka ehkäisee talon alapohjan kosteusvaurioita ja radonhaittoja. Ross-tuuletuspaalun kautta voidaan myös ottaa tuloilma kellarisaunaan, takkaan tai ilmanvaihtokoneeseen.
20199_60146.jpg
Mikä led-valaisimissa maksaa - mistä laatu muodostuu?
Led-valaisimet kehittyvät jatkuvasti, ja maahantuojia ja myyjiä on useita. Miten selvitä voittajana led-viidakossa?
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Tiilikaton puhdistus
Kysymys:Vuonna 1990 rakennetussa talossa on tiilikatto. Pystyykö itse puhdistamaan katot turvavaljaiden kanssa? Katolla on runsaasti sammalta ja muuta likaa. Mikä on katteen kannalta turvallisin menetelmä? Ettei katto tulisi kirjavaksi, ajattelin harjausta ja jollakin pesuaineella pesua, harjan kanssa ja hiljaista painepesuri huuhdontaa. Pesuaineet eivät saisi vahingoittaa pellityksiä, joita on jonkun verran. Kate on punainen tiili, pellitykset punaiset.
20164_46342.jpg
Viisi vinkkiä takan valintaan
Talven kuumin puheenaihe on ollut kodin huoltovarmuus ja mahdolliset sähkökatkot, ja erityisesti sähkökatkoista aiheutuva kodin toimintojen heikentyminen. Parhaiten näihin pystyt varautumaan ennakoimalla. Huoltovarmuuden parantamiseen varaavan takan hankkiminen on erityisen hyvä keino, koska varaavalla takalla lämmität kotisi ja valmistat myös ruoan ilman sähköä.No, mistä sitten voi tietää, millainen takka omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tulisi valita? Oma mieltymys määrittää omalta osaltaan takan ulkonäköä. Valittavana on tummaa sekä vaaleaa. Korkeaa ja kapeaa sekä seinän viereen tai keskelle tilaa sijoitettavaa tulisijaa. Miten siis löytää sen oikean, joka soveltuu parhaiten kotiin tai vapaa-ajan asuntoon – muutenkin kuin vain ulkonäöltään?Ohessa viisi vinkkiä helpottamaan tulisijan valintaa.
20147_40332.jpg
Talo Luck asuntomessujen kohde 35
Weber on esillä asuntomessuilla kohteessa 35. Kolmihenkinen perhe halusi talon, jossa yhdistyvät tulevaisuuden asuminen, ajattomuus, kestävyys ja kierrättäminen. Talon muotokieli on moderni, upea ja mielenkiintoinen. Tavoitteena oli minimalistisuus ja siinä on onnistuttu niin väreissä kuin materiaaleissakin.
202010_66907.jpg
Kiveä vai puuta vai jotain ihan muuta?
Keittiötasoille on nykyisin lukuisia materiaalivaihtoehtoja, jotka poikkeavat toisistaan paljon paitsi hinnaltaan myös tyyliltään ja ominaisuuksiltaan. Siksi työtason valinnassa huolellisen vertailun tekeminen kannattaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton