• Etusivu
  • Varusteet

Kuka teillä leikkaa ruohon?

Osallistu kilpailuun ja kerro robomussukan nimi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 05.04.2022
20223_77483.jpg

Muistatko vielä sen kauniin päivän, kun uusi perheenjäsen pörräsi pihalle? Suomalaiset antavat robottiapureilleen kernaasti lempinimiä ja nyt selvitämme top-10-nimilistan!

"Hyvä Papu! Hienosti menee!"

"Peeentttiiii, tules tänne!"

"Marjattaaaaa, pitäiskö latautua välillä?"

"Voi meidän pieni Santtuirmeli, ootko sä taas ajanut koirankakkaan? Putsataas vähän."

Kyllä, robotit ovat kuin lemmikkejä ja ne nimetään kuten muutkin perheenjäsenet. Miksi ei nimettäisi, hoitavathan ne osittain samoja hommia kuin ihmisetkin – aika usein myös paljon innokkaammin kuin ihmiset.

Hilppu, Rouskis, Hannes, Pupu, Riksu, Raippeli... rakkaalla leikkurilla on aina nimi

Suurin osa robottiapurien suosituista kutsumanimistä ovat lyhyitä ja nasevia, sillä niitä käytetään kutsuttaessa robokaveria (vaikka tämä aika harvoin vastaa kutsuun).

Keräämme kevään ajan suomalaisten suosituimpia robottileikkureiden nimiä. Varmista, että teidän perheenne uskollisen kaverin nimi on listalla. Osallistu siis kilpailuun ja kerro teidän robottinne kutsumanimi.

Vaikka nurmikko pysyisi siistinä lampaan hoitamana, kuulemme mielellämme senkin nimen. Parhaat palkitaan!

Lähetä meille lempinimi, ja voita valitsemasi Bosch-puutarhatyökalu.

20223_77128.jpg

Esimerkki älykkäästä apurista: Indego M + 700 -robottiruohonleikkuri tyytyväisyystakuulla

Olkoon hänen lempinimensä vaikka Inkku, Intsu tai Inde: tämä robottiapulainen on paitsi tehokas, myös älykäs. Boschin Indego M+ 700 on ihanteellinen ratkaisu nurmikon vaivattomaan leikkaamiseen. Se on varustettu LogiCutilla ja Connected-yhteydellä. Se rouskuttaa ruohosi samaan aikaan, kun lepäät kaikessa rauhassa puutarhassasi.

Keväällä 2022 hankittuun Indegoon valmistaja lupaa tyytyväisyystakuun: Jos et ole tyytyväinen robottiruohonleikkuriin tai sen leikkuujälkeen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin – siitäkin huolimatta, että olisit jo ehtinyt nimetä apulaisesi.

Helpon kerta-asennuksen jälkeen Indego on valmis leikkuutyöhön. Älykäs LogiCut-navigointi laskee tehokkaimman leikkuureitin, mikä säästää aikaa ja energiaa. Connected technologyn ja ääniohjauksen avulla voit hallinnoida Indegoa nopeasti ja helposti mistä tahansa paikasta – esimerkiksi terassille sijoitetulta rantatuolilta.

Tutustu paremmin Indego M+ 700 ominaisuuksiin.

Info

Info

Bosch Indego-tyytyväisyystakuu

  • Jos ostat Indego -robottiruohonleikkurin kampanja-aikana 1.5-31.7.2022 , voit kaikessa rauhassa kokeilla sitä kotona ostopäivästä 30 päivän ajan.
  • Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai leikkuujälkeen niin voit palauttaa sen takaisin myymälään ja saat rahasi takaisin.
  • Tyytyväisyystakuukampanja on voimassa hyvin varustetuissa Bosch-jälleenmyyjäliikkeissä. Varmista kampanjan voimassaolo jälleenmyyjältäsi ennen ostopäätöstä.
  • Takuun edellytys on, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti ja että kaikki osat palautetaan.
  • Asennus on yksinkertaista, mutta mikäli haluat asennuspalvelua niin tiedustele mahdollisuutta myymälästä.
  • Asennukseen ja ohjelmointiin liittyvissä kysymyksissä voit soittaa Bosch-asiakaspalveluun 0800-9800.
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi-uutiskirje:

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
taidelasiovet-pyörretalossa-1920x1080
Kaunein välioviäänestys 2024
Kaunein väliovi -äänestys on päättynyt.Välioviäänestyksen tulokset ovat nähtävillä tässä artikkelissa >>Arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti....................................................................................................................Tänä vuonna kaunein välioviäänestykseen on valittu ovia Liune-kohteista. Muun muassa Nata Salmelan saunan liukuovi, saaristohotelli the Barö:n vihreät liukuovet tai Harri Syrjäsen CLT-ovet ovat tämän vuoden äänestyksessä mukana.Valitse suosikkisi kuuden vaihtoehdon joukosta. Samalla voit osallistua arvontaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja äänestä suosikkiasi artikkelin lopussa olevalla lomakkeella.Palkintona äänestäneiden kesken arvotaan 300 € arvoinen lahjakortti Liune verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää kaikkiin Liunen normaaleihin verkkokauppatuotteisiin. Äänestys päättyy 29.2.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä.
201110_28371.jpg
Suunnittelijan vaatimukset
Kun rakennusprojektissa "lupakuvien" ja muiden suunnitelmien piirtäminen on ajankohtaista, tulee pohdittua kuka saa piirtää kyseiset piirustukset. Saako kuka tahansa piirtää piirustukset omakotitaloon, pitääkö olla insinööri, jotta voi suunnitella leikkimökin.Kaikista näistä säädetyt lait, määräykset ja ohjeet selventävät asiaa.Omakotitalon suunnitteluJokaisessa omakotirakennushankkeessa pitää olla nimettynä hankkeen pääsuunnittelija, joka vastaa suunnittelun kokonaisuudesta.
200912_19584.jpg
Fastlock-kuvakilpailun finalistit
Icopal ja Rautia julistivat aiemmin syksyllä kilpailun, jossa etsittiin tyylikkäitä tai mielikuvituksellisia Fastlock-valokateratkaisuja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton