• Etusivu
  • Talo

KING OF ROOFS 2020 ON VALITTU

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 20.01.2020
20201_62246.jpg

Voittajaksi äänestettiin vuonna 1913 rakennetun talon pyramidikaton mittava remontti.

Remontin toteutti Suomen Kattocenter Oy.

ÄÄNESTYKSEN KÄRKIKOLMIKKO:

1. Granfeltintie, Helsinki
2. Taalintehdas, Kemiönsaari
3. Kartano, Raasepori

Katso voittajakohteen muutos

3340_448341043_201992693214.jpg

Katso video voittajakohteesta

Tiilikattoremontti - Granfeltintie, Helsinki

Voittajakohteen toteutti

201710_50614.jpg

Maan laajin kattovalikoima Suomen KattoCenteristä.

Suomen KattoCenterillä on takanaan tuhansia kattoremontteja. Yrityksen yli 130 koulutettua kattoammattilaista asentavat yli 200 000 kattoneliömetriä vuodessa. Tähän määrään mahtuu niin huopa-, tiili- kuin teräskattoja ja kohteet vaihtelevat arvorakennusten ja rivitaloyhtiöiden katoista omakotitalojen ja kesämökkienkin kattoihin. Ja kaikkeen siltä väliltä. Koska KattoCenter haluaa tarjota asiakkailleen vaan parasta, tekee se tiivistä yhteistyötä alan johtavien kattomateriaalivalmistajien kanssa. Yhdessä kehitetään niin materiaaleja kuin tehokkaampia kattojakin. Esimerkiksi vanhan talon energiankulutuksen vähentämiseen KattoCenter lanseerasi uudenlaisen Energiakattorakenteen pari vuotta sitten.

Vuonna 2009 perustettu yritys tarjoaa asiakkailleen laadukkaasti rakennettuja kattoja täydellä palvelulla. Kattopakettiin kuuluu kaikki kattomateriaaleista vesikouruihin ja kattoturvatuotteisiin sekä tietenkin vanhan katon purkamisesta loppusiivoukseen asti.

Suomen KattoCenter on RALA-sertifioitu yritys sekä kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Se on myös Kattoliiton jäsenyritys. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Suomen KattoCenterille Suomen Vahvimmat Platina erikoissertifikaatin. Yritys on saanut myös Kauppalehden menestyjä sekä Kasvaja-sertifikaatin. www.kattocenter.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pääkaupunkiseutu, Lahti, Kouvola, Lappeenranta.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
20214_69793.jpg
Uusi katto kotiin tai mökille keväthintaan - pyydä ilmainen kartoitus
Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton